QUOTE(langana @ 2010 02 04, 20:58)
1. О, aciu
Ar girdi,
SOFIJA5?
2. O as po pertraukeles vel susigundziau Frajumi. Dabar skaitau trecia knyga. Man vis labiau pradeda patikti Lonlis-loklis
Jau vien ko verta fraze, kai jis pasiulo persisaldziusiam serui Maksui isgerti, kad nesusirgtu. Citata netiksli, nes skaitau rusiskai ir verciu ''Remiantis mano gyvenimiska patirtimi girtumas yra malonesnis ir praeina greiciau negu persalimas''
1. Girdžiu, girdžiu. Jau ir varčiau "Laisvąjį kritimą" ir pagal anotaciją rodos, kad tai tikrai paskutinė dalis
Nišsigimė, kaip Eragonas į tetralogiją...
QUOTE(zis @ 2010 02 05, 11:26)
O as kaip tik baigiu antraja knyga skaityti ir tikrai iskart po to griebsiuos treciosios
Uzveze
O paskui čiupsi ketvirtąją ir... kankinsies su mumis, lauksdama tęsinių
QUOTE(svetima @ 2010 02 05, 13:43)
1. Ir dar kartą pasakysiu, nors kai ką gal jau erezina-o aš nematau nieko blogo tame, kad Dan Brownas man nepatinka-dar daugiau,manau, kad tai yra gryniausiai literatūrinis šlamštas ir jaučiu savotišką pilietinę pareigą(
) apie tai garsiai pasakyt-gal kažkas išgirs ir susimąstys
2.Bet mes čia juk ne patylėt susirinkom
1. O aš Browną skaičiau, visą naktį skaičiau, kol perskaičiau. Ir man jo knyga patiko
2. Patylėsiu, nes man patinka popsas
QUOTE(Alexia @ 2010 02 05, 15:11)
O as kartais nenoriu, kad kokia ar koks mano pazystamas, ypac jeigu neypatingai ja/ji myliu imtu ir pradetu skaityt knygas, kurias as megstu. Tegul sau skaito Browna (as ji irgi skaiciau), bet ne daugiau