Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(klopedija @ 2010 01 25, 16:29)
Šiaip visai domėčiausi šita , jau seniai tykau kokios nors nuolaidos ax.gif .

sita gerule thumbup.gif tik idomu, ar cia ilgai sita akcija, ar reik is karto ir griebt?
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 01 25, 16:37)
sita gerule thumbup.gif tik idomu, ar cia ilgai sita akcija, ar reik is karto ir griebt?
Galai žino g.gif . Gal neskubėkim mirksiukas.gif . Gal dar kas prisijungs? mirksiukas.gif

Man kilo mintis: tam Ožeškienės knygynėly, atrodo, galima pirkti su Knygų klubo kortele. Vieną kartą prieš naujus pirkau "Šviesos" žaidimus darbui, tai pardavėja paprašė tos kortelės, gavau Knygų klubo nuolaidą. g.gif O šiaip visuose Pegasuose Knygų klubo kortelės nejama. Trečiadienį, nori-nenori, būsiu centre, reikės "paeksperimentuot" cool.gif .
Atsakyti
4u.gif
Tutelei, Rasmai nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga!

QUOTE(saule^ @ 2010 01 24, 21:43)
kur pirkai "Fikcijas?' niekur nerandu ir labai ieskau... ax.gif  blush2.gif

Ai šita tai bibliotekinis grobis, kurį teks grąžinti, bet ir aš pati jau jos ieškosiu kur gauti.Jei netyčia kur užmatysiu kelias, prigriebsiu ir tau.Turėsiu minty mirksiukas.gif
O tu skaitei Borgeso "Smėlio knyga" ? ax.gif Ši man irgi patiko.

Va dar pasigirsiu ką be Bogeso užgriebiau užvakar bibliotekoje.Vis niekaip iš bibliotekos tuščiomis negaliu išeiti. doh.gif
Stella Braam "Alzheimerio liga"
Dikenso "Didieji lūkesčiai " ir
vagos leidyklos naujieną psichologis utopinis, fantastinis romanas
B.F.Skinner "Antrasis Voldenas".Labai sudomino anotacija.
Gal kurią ši sudomino ar jau skaitė? ax.gif
Zis, Sofija5 kartais į pastarąją neatkreipėt dėmesio, nes joje man labai kvepia ir fantastika ax.gif
Kada tai skaičiau ir labai patiko kito autoriaus knyga, ne fantastinė žinoma, tai "Voldenas arba gyvenimas miške".Atsimenu labai patiko.Gaila , kad tada dar į savo sąsiuvinį jos neaprašiau ko tai.Teks kada vėl pasiimti.Atsimenu ten buvo rašoma apie žmogų asketiškomis salygomis gyvenusį miške.Ošio autoriaus " "Antrajame Voldene" bus pasakojama kaip rašoma anotacojojeapie laimingą, produktyvią ir kūribingątūkstančio žmonių bendruomenę besivadovaujančia moksliniu socialiniu planavimu ir auginančią vaikus pagal operantinio sąlygojimo principus.
taigi manau ji tiks labai įvairiai auditorijai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pajauta: 25 sausio 2010 - 17:33
Wow! blink.gif
Čia tik paskaičiau, pabandžiau cituot... Tik balionėlis likęs!.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 01 25, 19:33)
Wow!  blink.gif
Čia tik paskaičiau, pabandžiau cituot... Tik balionėlis likęs!..  blink.gif

biggrin.gif čia man tok liapsusas buvo įvykęs .Daugiau taip nedarysiu wub.gif Viską pataisiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 01 25, 17:26)
aš pati jau jos ieškosiu kur gauti.Jei netyčia kur užmatysiu kelias, prigriebsiu ir tau.Turėsiu minty mirksiukas.gif
Man jau gėda prašyti... blush2.gif Ir aš norėčiau šitos knygos... blush2.gif
Atsakyti
smile.gif SoftSkin,
jei tik užmatysiu to vyšnių skonio alučio duosiu žinią.Kažkaip kol nepasisuko kalba apie gėrimus, jį net pamiršus buvau.
Parašyk kada planuojam susibėgti.A.Kristi knygutės jau paruoštos laukia. mirksiukas.gif

Saintlina, kai kai SoftSkin perskaitys paskolinsiu šias A.Kristi knygas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 01 24, 17:10)

Po pagyrų Pamuko Stambului  mano dėmesį atkreipė  viena šauni Akademinės knygos pardavėja pasiūlė pavartyti  dar ir šitą "Vilnius, miestas arčiausiai širdies"
http://www.almalitte.../28;book;114411

Pavarčiau ir susilaikiau tuo kart,

Paskaičiau įdėtą internete ištrauką – net lygint su Pamuku nėra ką. Dievobaimingas, doras ir dvasingas lyrizmas (ai, panegirika, tiesiai sakant, kurio centre – bažnyčios) palyginti su išpaikinto ir kompleksuoto buržua liūdesiu, nepasitenkinimu ir visokiais kitais tikrais, bet negražiais (iš tos tauriosios patriotinės pusės) meilės liudijimais. Beje, Pamukas teismą laimėjo (buvo teisiamas už antipatriotiškumą, nes vaizduodamas savo šalį šykštėjo turistinio glamūro). Labai įdomu būtų paskaityti išteisinamąjį nuosprendį rolleyes.gif

QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 24, 17:27)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif As ragavau  biggrin.gif Jokio ciudo nera, uzsienyje jau seniai tokia degtine gaminama. O gerai atsaldytas Boomas visai skanu su kokiomis sultimis, pvz. spanguoliu.  ax.gif Ir nera ko bijoti, kad ji gazuota. Cia ta prasme, kad greiciau galvon trinktels.  biggrin.gif Is kitos puses ziurint, angliarugste visur yra nuodas  smile.gif

Pagalvojau beskaitydama šitą ir kitas žinutes (tipo „Koks skanus alus! Kaip arbatėlė!“): kas čia pasidarė? Kodėl reikia degtinės su angliarūgšte? Alaus su sirupu? Kažkoks naujų produktų, naujų skonių poreikis, naujo, naujo, nes šiuolaikiniam pasauly nemadinga gerti senus (senamadiškus) gėrimus? O kokybė, skonis ir visa kultūrinė tradicija jau nebesvarbu?
Man už tradicinį alų skanesnio nebus, kaskart kai ragauju kokią naują nesąmonę su priedais (pusiau su gira, pvz.) pasitvirtinu savo konservatyvumą biggrin.gif

Beje, o jūs pačias vyšnias valgot? Sezono metu, turiu omeny? Bo dar pagalvojau: gal tokie daiktai kaip vyšnių skonio jogurtas ar vyšnių skonio alus (ar vyšnių kvapo kvepalai) kai kam yra vienintelė galimybė pažinti vyšnias? pomidorai2.gif
Papildyta:
Vai vai vai, šita gaida neketinau pabaigti, ketinau pasveikinti abi solenizantes, Rasmą ir tutelę, su švente, be to, tutele, gimtadienio proga marš į filmų temą pernykštės ataskaitos rašyti, taip pat ir kitos kinomergaitės, klopedija, *saulėgrąža*, Darbinga ir visos norinčios prisijungti (mėgstančios kiną arba mėgstančios sąrašus biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
labuka

norėčiau, kad ką pasiūlytut apie budizmą g.gif
iš anksto ačiūūūūūū
Atsakyti
Aciu uz nauja temuke, kurioje registruojuosi su besibaigiancia knyga moterims ir apie moteris - Anita Nair "Moteru kupe".

Rasma ir tutele, sveikinu jus su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(martux @ 2010 01 25, 02:38)
Smulkmena, bet ne visai maloni.

Netyčia, ieškodama kuo apsirengti, susidūriau štai su kuo: 
Mums: http://www.laredoute...egztukas-4.html
Visoms kitoms: http://www.microsoft.....6numberpage=1

Mums -  83 lt. (nukainuota!)
Ne mums - 7 eu.

I lietuviska LaRedoute niekada neiniu, nes ten visada brangiau. As visada is prancuzisko puslapio siunciuosi, is ten pigiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 01 25, 18:20)
Beje, o jūs pačias vyšnias valgot? Sezono metu, turiu omeny?
marš į filmų temą pernykštės ataskaitos rašyti,
Ne valgau, o ryju springdama lotuliukas.gif . Kiek nesuryju, šaldiklin keliauja.
Labai sėkmingai išvengiau šito "reikalo", neturiu nei didelio, nei mažo TV. O į kinus nevaikštau, nes nuo to garso tik migreną susigraibau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 01 25, 19:20)
Pagalvojau beskaitydama šitą ir kitas žinutes (tipo „Koks skanus alus! Kaip arbatėlė!“): kas čia pasidarė? Kodėl reikia degtinės su angliarūgšte? Alaus su sirupu? Kažkoks naujų produktų, naujų skonių poreikis, naujo, naujo, nes šiuolaikiniam pasauly nemadinga gerti senus (senamadiškus) gėrimus? O kokybė, skonis ir visa kultūrinė tradicija jau nebesvarbu?
Man už tradicinį alų skanesnio nebus, kaskart kai ragauju kokią naują nesąmonę su priedais (pusiau su gira, pvz.) pasitvirtinu savo konservatyvumą biggrin.gif

Beje, o jūs pačias vyšnias valgot? Sezono metu, turiu omeny? Bo dar pagalvojau: gal tokie daiktai kaip vyšnių skonio jogurtas ar vyšnių skonio alus (ar vyšnių kvapo kvepalai) kai kam yra vienintelė galimybė pažinti vyšnias? pomidorai2.gif
Papildyta:

Matai marketingistai ir nauju gaminiu technologai turi dirbti ir kazka nudirbti biggrin.gif Uztat ir gimsta visokie marazmai, alus alaus skonio biggrin.gif ar gazuotos degtines biggrin.gif O viskas pagrindziama rinkos tyrimais, kurie parodo, kad vartotojai jau ir patys nezino ko nori ax.gif Kaip liaudis pasakytu, tikriausiai marcipanu biggrin.gif O matet koks Sobieskis atsirades blink.gif Kai pamaciau, vos nenukritau, nes spalva kaip Tarchuno, o skonis neva metu. Tad as tau, Savune, pritariu, kad vis delto gal laikykimes senu tradiciju ir tikrai turesime gera skoni: sena gera gira, sena gera alu bei senus gerus Eskimo ledus. Bet deja, labai norime buti novatoriski, inovatyvus (viau nuo viso sito, nes univere tik ir kale i galvas kaip visa tai yra gerai) ir tradicijas pamirstame.
O vysnias as valgau ir daug valgau biggrin.gif Vasara kaip spokas prie medzio prilimpu ir ir kol visu uogu nenuvalgau, nenulipu biggrin.gif Ir ziema valgau tik vusniu uogiene virta namuose wub.gif
Atsakyti