QUOTE(svetima @ 2010 02 03, 12:43)
Yra knygos, kurias išaugi, yra tokių, iki kurių dar jautiesi nedaaugęs..
Man normalu skirstyt pagal amžių..Vaikystėj vienas knygas skaičoau, jaunystėj kitas, kai kurioms dar dabar trūksta patirties..
Man normalu skirstyt pagal amžių..Vaikystėj vienas knygas skaičoau, jaunystėj kitas, kai kurioms dar dabar trūksta patirties..
Laiku perskaicius viena ar kita knyga, ispudis bus stipresnis, ir gausi is jos daugiau. Per anksti ar per velai perskaityta ji gal irgi patiks, bet to optimalaus efekto jau nebus.
QUOTE(Alexia @ 2010 02 03, 15:05)
Vat tiksliai, kas pasakys kodel popsas yra popsas. Kur kriterijai? As kazkada sakiau, kad yra kriterijai tam tikram reiskiniui nusakyti (daug mazh), paradigmos, priimtos ir irodytos kur galima pasiskaityt (jei ir taip neaisku) ir nustatyt, kad Dzordza yra popsas, o Juozapaitis klasika. Mano pavyzdziai nevyke, bet nesvarbu. Tai musu protobokstai issijuose aiskino, kad objektyviu tiesu nebuna ir tra lia lia Tai vat pasakykite, pagal ka nustatyt, kad Coelho yra popsas (tiems kas nezino).
Nepretenduoju i protobokstus, bet irgi manau, kad nera tu objektyviu kriteriju Pasikartosiu, kiekvienas turim savus popso kriterijus, kaip ir kiekvienas turim savita literaturini skoni. Apie bendrus kriterijus galima kalbeti tik su bendraminciais, kurie tuos pacius kriterijus pripazista
Ir dar - pagarba Salsai, atvirai sakanciai, kad megsta popsa As jo irgi neniekinu, o ypac jei dar su kokybes zenklu pasitaiko rasti Nors pastaruoju metu vis labiau krypstu nuo pramogines literaturos prie rimtesnes - faze, matyt, tokia...