Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(svetima @ 2010 02 03, 15:19)
Jei jau imt pavyzdžiu Coelhą, jau kažkas čia minėjo, kad rašo su pretenzijom į filosofiškumą, bet paskui viską sukramto ir padeda ant lėkštutės..Gal tai ir yra popsas-tai kas lengva, aišku, ryškiai žiba... rolleyes.gif
Nesakau, kad tai blogybė-kiekvienam kartais reikia kokio tai saldėsio tam tikra forma..
Papildyta:
O kodėl du knygių skyreliai atsiradę g.gif -spėju, kad vienas skirtas popsui, o kitas tai jau heavy metal  biggrin.gif

Cia greiciau punkrock biggrin.gif
Atsakyti
Aš vis taip tyliai jūsų temą paskaitau smile.gif Pasidomiu, ką dabar skaitot, kartais ir minčių pasisemiu, tik vis į pokalbius nesiverždavau ax.gif Bet šiandien taip noriu pasidžiaugt, kad jūsų dėka Pamuk atradau, gaila tik lietuvių kalba mažai išleista, o rusų knygynas Vilniuje nusiaubtas ax.gif , nors internete rodo, kad turi knygų daug blink.gif
o šiandien dar įsigijau naujausia Salman Rushdie "Florencijos kerėtoja" bigsmile.gif

Jūs taip ilgai šnekat, kas popsas, kas ne, kad ir man noris įsiterpti. Taip, pritariu, kad Coelho galima laikyti lengvai suvirškinama gilesnių tiesų knyga. Bet, kai kuriuos žmones gal tai paskatintų ir kitokias knygas skaityt. Jis sugeba vienoje knygoje užkabinti kokios filosofinės, ar ezoterinės srities kryptį, jei ką užkabina , galima ir toliau gilintis.

Svetima, o jo "Piligrimas" iš tos srities, kur ir tu domiesi. Aš visai netyčia ją rusų kalba audio pavidale gavau ir klausiaus mašinoje. Čia knyga " apie mosikavimą rankytėmis" ( mano draugo išsireiškimas lotuliukas.gif ), tik visiškai suvirškintam lygyje. Na, kai mosikuoji ir geriausiu atveju niekas neįvyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 02 03, 13:21)
Cia greiciau punkrock  biggrin.gif

tiksliai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vailet2 @ 2010 02 03, 13:32)

Svetima, o jo "Piligrimas" iš tos srities, kur ir tu domiesi. Aš visai netyčia ją rusų kalba audio pavidale gavau ir klausiaus mašinoje. Čia knyga " apie mosikavimą rankytėmis" ( mano draugo išsireiškimas  lotuliukas.gif ), tik visiškai suvirškintam lygyje. Na, kai mosikuoji ir geriausiu atveju niekas neįvyks  biggrin.gif

Na, labai jau užkoduota žinutė-bet ačiū mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 02 03, 16:37)
tiksliai thumbup.gif
Papildyta:
Na, labai jau užkoduota žinutė-bet ačiū mirksiukas.gif

Ką tu, man rodos, tu tikrai puikiai turėjai suprast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 02 03, 13:43)
Čia kalba ne apie solidumą, o apie aktualumą, įdomumą..Man neįdomu Haris Poteris, ir nesiruošiu apsimest, kad yra kitaip 4u.gif ..O būčiau 12-os metų, tai jaučiu, kad būtų įdomu..
Vaikiška liteartūra domiuosi tik tiek, kiek reikia parinkt vaikams.. 4u.gif

man Haris Poteris nera vaikiska literatura.

pati turiu nemazai isankstiniu nuostatu apie knygas, kuriu is tiesu neskaiciau, bet stengiuosi ju garsiai kategoriskai nevertinti, na gal isskyrus virselio apipavidalinima smile.gif

dar apie pasakas - su malonumu perskaiciau Septintaja princese
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 02 03, 15:19)
O kodėl du knygių skyreliai atsiradę g.gif -spėju, kad vienas skirtas popsui, o kitas tai jau heavy metal  biggrin.gif
Į šį klausimą buvo atsakyta prieš kelis puslapius rolleyes.gif
Atsakyti
Po tokios diskusijos net susimąsčiau g.gif laikau save linkusia į knyginį popsą, netgi sąmoningai ieškau popso "su kokybės ženklu". Nes, tenka pripažinti, labai geras popsas ilgainiui virsta klasika (pavyzdys - kad ir Štrausas, kurį dabar groja garsiausi imfoniniai orkestrai... juk kažkada tai tebuvo savotiškas anų laikų "didžėjus", kiekvienai šokų vakaruškai po naują valsiuką parašantis).

Ir, tikėsit ar ne, Picault nė neimsiu į rankas (temos "ne mano"), Coelho paskaičiau "Prie Piedros upės" ir numečiau kaip visiškai ne mano šlamštą. Matyt, literatūriniu išprusimu būsiu atsidūrusi dar žemiau, nei popsas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 02 02, 23:25)
Kaunietės ir ne tik! Šį penktadienį apie 16 val. kavinamės "Berneliuose", Donelaičio gatvėje!

Registruojamės!  mirksiukas.gif

Jurzole
Dolitle
Forget the pain
klopedija
Brūkšniukas
Gemma
martux
Helianta ?
svetima ?
Mamce  biggrin.gif

Prašom!..  mirksiukas.gif

Registruojuosi smile.gif kirbiziuke
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 02 03, 13:56)
skaiciau ir as drauges ikalbeta "Kiara". mano ispudziai visiskai priesingi. labai jau saldi pasirode, suskaiciau ir pasijutau, kaip muilo prisilaizius. o kadangi nesu maisto gamintoja is prigimties, o tik is butinybes, tai ir seiles nevarvinau skaitydama. o gal reikala pagadino dar ir tai, kad vidurio gero gabalo neperskaiciau - buvo gaila laiko - tai tik pradzia ir pabaiga  blush2.gif
lotuliukas.gif lauksim rezultatu ir "moksliniu" isvadu  bigsmile.gif
o dar galvojau, kad cia as ligone, kai per ispardavimus 100 lt uz knygas pakloju. o pasirodo pas mane dar tik gyevnimo budas, o iki diagnozes - toli...  irnesakyk.gif

Gemma, perskaiciau ir isvirtau is koto thumbup.gif thumbup.gif super lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule^: 03 vasario 2010 - 20:55
Dolitle, gal man penktadienį Sabaliauskaitės "Silva Rerum" atneštum? ax.gif Jei išeis biggrin.gif
Atsakyti
Visas knyges kviečiu prisijungti į http://www.suknyga.lt/ smile.gif Tai kaip virtuali savo knygų biblioteka. Galite ir draugų pasikviesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 03 vasario 2010 - 21:30
Niekaip nesuprantu kuo jums ta J.Picoult užkliuvo g.gif unsure.gif blush2.gif
Atsakyti