QUOTE(tutele @ 2010 01 31, 20:46)
O kas nusprende, kad Picoult (dar neskaiciau) ar Coehlo (skaiciau tik "Alchemika") yra popsas?
Aš irgi sunkiai suvokiu popso/rimtos literatūros skyrimo kriterijus. Buvo minėta, jog popsas pateikia visus atsakymus ant lėkštutės. Na nežinau... man asmeniškai gera knyga yra ta, kuri pirmiausiai teikia malonumą ir norą ją skaityti. O net ir pakankamai lėkštose knygose ne visi pamato tuos atsakymus
Kalbant apie Coelho - man asmeniškai jo knyga nr1 yra ne "Alchemikas", o "Penktasis kalnas". Visos kitos - masinė štampuotė, sutinku, bet skaityti jas nėra kančia
Picoult skaičiau tik globėją, sukrėtė mane kaip mamą/seserį siužetas, tačiau kitos jos knygos kažkodėl nenorėjau skaityti
Aš irgi labiausiai džiaugiuosi, kad žmogus iš viso skaito, tebūnie ir masinės psichozės paveiktas
Savo laiku skaičiau ir "Da Vinčio kodą", be abejo. Ir net patiko siužetas, bet J.Sierros "Paskutinė vakarienė" paguldė jį ant menčių
QUOTE(svetima @ 2010 02 03, 11:29)
Kam skaityt tą Harį Poterį, kai tau trisdešimt keleri
Laikas seniai praėjo tokiai literatūrai, tegul skaito jaunimas
keistas požiūris
tiesa, jo neskaičiau, tik žiūrėjau filmus su sūnum, tačiau man patiko labai.
Tačiau taip, aš nemanau, kad knygų skaitymui yra amžiaus cenzas ir žaviuosi tuo pačiu čia minėtu "Vėju gluosniuose".