QUOTE(Numenor @ 2010 02 02, 14:50)
formatas kaip Capote knygos (kuria ne taip senai dovanu gavau , kazkodel isivaizduoju, kad ir tu tokia turi ), storumo - tik siek tiek storesnes, svoris irgi panasus. Tai va, dabar gali pati spresti.
Pasidarys mano hobis - po diskusijos cia dabar spoksau i angliu aukstakulnius metro, galiu dar ir i knygas rankinukuose paspoksoti sociologinio tyrimo labui
Pasidarys mano hobis - po diskusijos cia dabar spoksau i angliu aukstakulnius metro, galiu dar ir i knygas rankinukuose paspoksoti sociologinio tyrimo labui
Tai lauksim tavo sociologinio tyrimo rezultatu! O Capotes knyga tai man i rankinuka tilpdavo (i kuprine tai ne, ji pas mane mazesne uz rankinuka, tokia miesto kuprine...). Bet vis tiek Larssono dar nepirksiu... lauksiu, kol visi perskaitys ir nupigs
QUOTE(svetima @ 2010 02 02, 13:36)
Nors savo laiku, "Alchemikas" buvo atradimas..
Taigi va, jei as buciau "Alchemika" pries kokius 20 metu perskaiciusi, gal irgi buciau kazka gero atradusi, o dabar radau tik nusivylima Nors va visai neseniai perskaityta Hesse "Sidharta" labai patiko, o sakyciau, kad irgi is tu knygu, kurias geriau jaunysteje skaityti, nes jokiu dideliu atradimu nebuvo - tiesiog grazus poetiskas pasakojimas. Bet nesuerzino, kaip Coelho...
QUOTE(svetima @ 2010 02 02, 13:36)
Sutinku, bet knyginiam popsui neturiu laiko-užtenka to popso gyvenime ir taip
Galai zino, gal tada mano gyvenime kitu formu popso truksta? O skaitymas man yra jau beveik nesveikas pomegis - negaliu ne dienos be knygos. Tuo tarpu rimtesnes, gilesnes koncentracijos reikalaujancias knygas ne visada galiu skaityti - kartais bunu tiesiog per daug pavargusi. O skaityti vis tiek norisi Tada skaitau ka nors tiesiog pramogai, atsipalaidavimui...
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 02, 15:22)
O kiti, nemadingieji arba bijodami tokie pasirodyti aplenkdavo knygas laikraščiu
Tai va, as ir sakau, pradesiu ir as taip daryti Kartais kyla jau tokia pagunda, kai skaitau lietuviskas arba rusiskas knygas, nes labai jau smalsiai pakeleiviai tada mane nuziurineja, o as nemegstu buti demesio centre...
QUOTE(Dolitlė @ 2010 02 02, 19:54)
Nesirūpink - "Mabre viešbutį" jau nupirkau.
Dekui!
QUOTE(Helianta @ 2010 02 02, 21:10)
šiandien paaiškėjo, kad gal ir išeis - ketvirtadienį važiuosiu į Vilnių, tai gal penktadienį nereiks. Žodžiu, dalyvių sąraše palikit su klaustuku. Labai noriu sudalyvauti, bandysiu
Butu smagu, jei pavyktu!
I klopedijos vis atnaujinama sarasa dar reikia Mamce itraukti - sake gi, kad megins gal atlekti kartu su atzala (-om?)
Svarbus reikalai aptarti , tai pabaigai dar pasakysiu, ka skaitau dabar - Zelda Fitzgerald "Save me the waltz" (Pasaugokite man valsa). Pradzioj labai strigau tekste, dabar isivaziavau, vietomis net ir labai patinka, nors kai kur tai daugiau randu literaturinio eksperimento negu rislaus teksto ar siuzeto. O siaip tai jau baigia susipainioti mano samonej tos trys knygos - "Tender is the night", "Save me the waltz" ir "Alabama Song" - nebeatsirinksiu tuoj, kurios detales is kurio pasakojimo Ir jauciu, viskas baigsis tuo, kad eisiu ieskoti Fitzgeraldu biografijos, o ja perskaiciusi dar labiau susipainiosiu...