Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(Numenor @ 2010 02 02, 14:50)
formatas kaip Capote knygos (kuria ne taip senai dovanu gavau mirksiukas.gif, kazkodel isivaizduoju, kad ir tu tokia turi ), storumo - tik siek tiek storesnes, svoris irgi panasus. Tai va, dabar gali pati spresti.
Pasidarys mano hobis - po diskusijos cia dabar spoksau i angliu aukstakulnius metro, galiu dar ir i knygas rankinukuose paspoksoti sociologinio tyrimo labui  lens.gif  hihihi.gif

Tai lauksim tavo sociologinio tyrimo rezultatu! 4u.gif biggrin.gif O Capotes knyga tai man i rankinuka tilpdavo (i kuprine tai ne, ji pas mane mazesne uz rankinuka, tokia miesto kuprine...). Bet vis tiek Larssono dar nepirksiu... lauksiu, kol visi perskaitys ir nupigs lotuliukas.gif

QUOTE(svetima @ 2010 02 02, 13:36)
Nors savo laiku, "Alchemikas" buvo atradimas..

Taigi va, jei as buciau "Alchemika" pries kokius 20 metu perskaiciusi, gal irgi buciau kazka gero atradusi, o dabar radau tik nusivylima doh.gif Nors va visai neseniai perskaityta Hesse "Sidharta" labai patiko, o sakyciau, kad irgi is tu knygu, kurias geriau jaunysteje skaityti, nes jokiu dideliu atradimu nebuvo - tiesiog grazus poetiskas pasakojimas. Bet nesuerzino, kaip Coelho...

QUOTE(svetima @ 2010 02 02, 13:36)
Sutinku, bet knyginiam popsui neturiu laiko-užtenka to popso gyvenime ir taip

Galai zino, gal tada mano gyvenime kitu formu popso truksta? blink.gif O skaitymas man yra jau beveik nesveikas pomegis - negaliu ne dienos be knygos. Tuo tarpu rimtesnes, gilesnes koncentracijos reikalaujancias knygas ne visada galiu skaityti - kartais bunu tiesiog per daug pavargusi. O skaityti vis tiek norisi ax.gif Tada skaitau ka nors tiesiog pramogai, atsipalaidavimui...

QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 02, 15:22)
O kiti, nemadingieji arba bijodami tokie pasirodyti aplenkdavo knygas laikraščiu

Tai va, as ir sakau, pradesiu ir as taip daryti lotuliukas.gif Kartais kyla jau tokia pagunda, kai skaitau lietuviskas arba rusiskas knygas, nes labai jau smalsiai pakeleiviai tada mane nuziurineja, o as nemegstu buti demesio centre...

QUOTE(Dolitlė @ 2010 02 02, 19:54)
Nesirūpink - "Mabre viešbutį" jau nupirkau.

Dekui! 4u.gif

QUOTE(Helianta @ 2010 02 02, 21:10)
šiandien paaiškėjo, kad gal ir išeis - ketvirtadienį važiuosiu į Vilnių, tai gal penktadienį nereiks. Žodžiu, dalyvių sąraše palikit su klaustuku. Labai noriu sudalyvauti, bandysiu

Butu smagu, jei pavyktu! 4u.gif

I klopedijos vis atnaujinama sarasa dar reikia Mamce itraukti - sake gi, kad megins gal atlekti kartu su atzala (-om?)

Svarbus reikalai aptarti biggrin.gif , tai pabaigai dar pasakysiu, ka skaitau dabar - Zelda Fitzgerald "Save me the waltz" (Pasaugokite man valsa). Pradzioj labai strigau tekste, dabar isivaziavau, vietomis net ir labai patinka, nors kai kur tai daugiau randu literaturinio eksperimento negu rislaus teksto ar siuzeto. O siaip tai jau baigia susipainioti mano samonej tos trys knygos - "Tender is the night", "Save me the waltz" ir "Alabama Song" - nebeatsirinksiu tuoj, kurios detales is kurio pasakojimo doh.gif Ir jauciu, viskas baigsis tuo, kad eisiu ieskoti Fitzgeraldu biografijos, o ja perskaiciusi dar labiau susipainiosiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 02, 20:22)
o dar kai visos nelaimes, tai isvis nesiskaito, nes po kelis kartus ta pati puslapi skaitau ir nepamenu apie ka, nes mintys istisai kitur  doh.gif

kaip tavo murkse?
Atsakyti
Kaunietės ir ne tik! Šį penktadienį apie 16 val. kavinamės "Berneliuose", Donelaičio gatvėje!

Registruojamės! mirksiukas.gif

Jurzole
Dolitle
Forget the pain
klopedija
Brūkšniukas
Gemma
martux
Helianta ?
svetima ?
Mamce biggrin.gif

Prašom!.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 02 02, 11:18)
galėtum šios knygos nuorodą? ax.gif

Šiaip čia straipsnis iš interneto, pasigūglink rasi. Nors jei esi Justino Marcinkevičiaus gerbėja, geriau negūglink, nesigadink sau nervų cool.gif

QUOTE(Numenor @ 2010 02 02, 14:30)
Apie Mailer apskritai nebuvau girdejusi. Dabar ziurineju jo knyga, nuo kurios atseit nukopijuota - "Ancient Evenings" (?Senoviniai vakarai). Gal skaitei? Kol kas neapsisprendziu, bet gal butu visai idomu pabuti pats sau sekliu morka.

Ne, neskaičiau Mailerio ničnieko. Visai nieko būtų palygint, bet pažiūrėjau dabar, kad rusiškas jos vertimas turi 772 puslapius blink.gif
O Pamuko „Nekaltybės muziejaus“, kai išsiarchyvavau, irgi baisiai didelis failas gavos. Tai irgi pasmalsavau – TIK 606 psl. biggrin.gif

QUOTE(Mazasvoriukas @ 2010 02 02, 16:35)
stacionare manes vienas vaikinas paklause apie ka knyga. nu ir as jam pradedu pasakoti: dvi siuzeto linijos, persipynusios tarpusavyje, apie du zmones, vienas is ju..." jis sako "dvi siuzeto linijos, paskui du zmones? kaip taip gali but?"
tai va, ner cia ko prie zmoniu kabinetis.

Nu koks gi čia kabinėjimasis, čia kabinimas paprastasis biggrin.gif Negi pirmąkart viešoj vietoj skaitei knygą? biggrin.gif O tu jam vietoj flirto visą moderniosios literatūros teoriją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 02 02, 22:54)
Šiaip čia straipsnis iš interneto, pasigūglink rasi. Nors jei esi Justino Marcinkevičiaus gerbėja, geriau negūglink, nesigadink sau nervų cool.gif

O kas per bedos tiems nervams gresia? blink.gif As prie gerbeju, tai ir man parupo... prasom papasakoti ax.gif Pasigooglinciau, kaip patarei, bet neisidemejau, apie ka ten buvo kalba, tai nezinau, i kuria puse googlinti, ir tingiu atgal ieskoti... blush2.gif smile.gif

Mailerio irgi nepazistu... bet kaip suprantu, verta ji pazinoti? g.gif Kazko suintrigavo tie senoves vakarai... Bet as sau pasizadejau daugiau knygu nepirkti, kol neskaitytu lentynoj vietos neatsiras... doh.gif Bene reiktu ismokti biblioteka naudotis? blush2.gif

Tiesa, jau su savim susitariau, kad tos knygos, kurias parsivesiu is LT, nesiskaito lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 22:14)
kaip tavo murkse?

labai prastai verysad.gif temperatura auksta, koja istinusi, nieko nevalgo, vos ne vos dezuteje padare kai inesiau, negaliu net ziuret i ja, sirdis plysta verysad.gif ryt dar svies ir visi kiti tyrimai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2010 02 02, 14:20)
Luiziana, gal galėtum pagal eiliškumą surašyt Jo Nesbø knygas?
biggrin.gif  biggrin.gif irgi neblogai biggrin.gif

Junda jau atsake,aciu jai 4u.gif

QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 02, 16:25)
seimyninis "verslas"

thumbup.gif
QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 02, 23:49)
labai prastai  verysad.gif  temperatura auksta, koja istinusi, nieko nevalgo, vos ne vos dezuteje padare kai inesiau, negaliu net ziuret i ja, sirdis plysta  verysad.gif  ryt dar svies ir visi kiti tyrimai  verysad.gif

O kas jai nutiko,del ko sitaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 02, 23:49)
labai prastai  verysad.gif

ka vetas sako? Nuo ko cia taip staiga? blink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jau ipusejau antra Makso Frajaus knyga smile.gif tikrai nuostabi wub.gif kiekviena siena darbe svajoju kaip grisiu namo ir toliau pratesiu si skaitymo malonuma wub.gif
QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 02, 18:25)
cia ne Tau asmeniskai, bet kartais tikrai keista, kad daugiabuciu gyventojai negali nusikast po 1-2 m2 kiemo ploto. Pries 9 metus gyvenau Pilaiteje, tai netingedavom paklibinti keliu kaimynu ir nusikasti savus kiemus. to ploto juokingai mazai, o gyventoju ohoho, tereikia noro ir truputuka sveikatos  smile.gif dabar galyt uzmetyti  pomidorai2.gif

verysad.gif AS mielai pati nusikasciau, bet kastuvo neturiu verysad.gif Reik is kur nors pirkt doh.gif o dauguma kaimynu savo masinas laiko pozemineje aiksteleje, tai jiems neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 02, 15:35)
Neskaičiau ir net nenoriu. blush2.gif  Iš viso netraukia visos tos pasakėlės - fantazijos, po to naujausia vampyrinė mada. Jaunimui gal ir aktualiau. Netraukia bažnyčių paslapčių temos, jau tiek nuvalkiota, kad tik paimu į rankas ir vos pradėjus skaityti anotaciją ir radus užuominas, iš karto dedu atgal. Neskaičiau nei Dan Brown, nei kt. Neįdomu. Gal išankstinė alergija pernelyg didelei psichozei dėl kažko.

drinks_cheers.gif
Kam skaityt tą Harį Poterį, kai tau trisdešimt keleri schmoll.gif
Laikas seniai praėjo tokiai literatūrai, tegul skaito jaunimas rolleyes.gif

QUOTE(Jurzole @ 2010 02 02, 20:14)
Taigi va, jei as buciau "Alchemika" pries kokius 20 metu perskaiciusi, gal irgi buciau kazka gero atradusi, o dabar radau tik nusivylima  doh.gif Nors va visai neseniai perskaityta Hesse "Sidharta" labai patiko, o sakyciau, kad irgi is tu knygu, kurias geriau jaunysteje skaityti, nes jokiu dideliu atradimu nebuvo - tiesiog grazus poetiskas pasakojimas. Bet nesuerzino, kaip Coelho...

Hesse jaunystėj buvo mano absoliutus kumyras-"Stepių vilkas", "Sidharta", "Narcizas ir auksaburnis"...Gražu be galo.. wub.gif
Tik niekaip neateina laikas "Stiklo karoliukų žaidimui"-kad tik nebūt paskui per vėlu doh.gif

O "Alhemiką" skaičiau irgi jau seniai-gal prieš 15 metų ar seniau-tada pamenu patiko, nebuvom užversti dar tokia literatūra..Ir vėliau dar Coelhą paskaitydavau, bet nuo "Vienuolikos minučių" galutinai nusivyliau-daugiau neperku, neskaitau ir nebeskaitysiu..Galės dukra skaityt, kai dar šiek tiek paaugs..jaunimui tinkamas-labiau negu tie visi Vampyrai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2010 02 02, 20:14)
Galai zino, gal tada mano gyvenime kitu formu popso truksta?  blink.gif O skaitymas man yra jau beveik nesveikas pomegis - negaliu ne dienos be knygos. Tuo tarpu rimtesnes, gilesnes koncentracijos reikalaujancias knygas ne visada galiu skaityti - kartais bunu tiesiog per daug pavargusi. O skaityti vis tiek norisi ax.gif Tada skaitau ka nors tiesiog pramogai, atsipalaidavimui...

Atsipalaidavimui nusiperku žurnalą "Žmonės" ir pažiūriu "Nusivylusias namų šeimininkes" rolleyes.gif Ir panašiai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 02 03, 11:26)
drinks_cheers.gif
Laikas seniai praėjo tokiai literatūrai, tegul skaito jaunimas rolleyes.gif

O kas cia per suskirstymas metais, iki kada ka skaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 02 03, 12:29)

biggrin.gif o man labai patiko. nors ilgai neemiau i rankas, nes turiu isankstine nuostata del serijomis leidziamu knygu, bet paskui smalsumas nugalejo.

nesutikciau del knygu skristymo pagal amziu. negi tada "pasakas" tik vaikai gali skaityti.
Atsakyti