Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(luiziana @ 2010 02 02, 02:24)
Nemaciau anksiau,tikrai grazus  drinks_cheers.gif  Softskin ar vis tavo piesti,nes matau inicialai skiriasi?

seimyninis "verslas", neskaitant maziausio, kuris vargu ar kada tapys ant drobes, nes su menu jam kolkas visiskai nesidraugauja tik su knygelemis, tai matyt teorine dali jo zinos gerai biggrin.gif pagrinde tapom Kaziuko mugei, nes pavieniu pirkti zmoniu labai mazai, arba nori uz zemiau nei savikaina. niekas nesidomi nei drobiu kainom, nei dazu ar kokybisku teptuku, o kur visa kita. ir taip dazniausiai uzsidedam tik 5-40lt priklausomai nuo dydzio ir darbo. praetais metais daug darbo idedavom, 1 tapydavom vos ne savaite, tad ir kaina aukstesne buvo, siemet darbeliai ne tokie sudetingi, bet ir kaina gerokai skiriasi.

QUOTE(zis @ 2010 02 02, 09:33)

cia ne Tau asmeniskai, bet kartais tikrai keista, kad daugiabuciu gyventojai negali nusikast po 1-2 m2 kiemo ploto. Pries 9 metus gyvenau Pilaiteje, tai netingedavom paklibinti keliu kaimynu ir nusikasti savus kiemus. to ploto juokingai mazai, o gyventoju ohoho, tereikia noro ir truputuka sveikatos smile.gif dabar galyt uzmetyti pomidorai2.gif

QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 09:41)
Gal knygu muges metu geriau susitikt? Nedaug liko jau  smile.gif

as tikru tikriausiai ten nedalyvausiu ax.gif
Atsakyti
na va, pabaigiau "Kafka pakranteje", kaip visada apie lengvo turinio knygutes neturiu ka pasakyt, bet skaitosi jos super smagiai (kaip ir Coelho) mirksiukas.gif dabar turiu namie du pasirinkimus: kankinti Divisadero arba perskaityt tikrojo Kafkos Pili (bijau sudepresuot per sita knyga). arba eit i biblioteka cool.gif
kas del snobiskumo ir gincu del skonio, tai... stacionare manes vienas vaikinas paklause apie ka knyga. nu ir as jam pradedu pasakoti: dvi siuzeto linijos, persipynusios tarpusavyje, apie du zmones, vienas is ju..." jis sako "dvi siuzeto linijos, paskui du zmones? kaip taip gali but?"
tai va, ner cia ko prie zmoniu kabinetis. skaityti nera privaloma, o jei jau skaito, tai isvis super dalykas musu visuomeneje. nes tas vaikinas, su kuriuo nesusikalbejau, baiges KTU. ne koks analfabetas. ir vis del to. tuoj ir man prikabins didybes manijos etiketete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 02 01, 22:34)
As dar tokią Merės Popins knygą radau, bet nesuprantu, ar čia normali knyga ar kaip:
http://www.patogupir...N=9955-435-32-1

Tai kad parasyta Valgiu knyga su pasakojimu mirksiukas.gif
Va cia kazkuria knyga parduoda uz juokinga kaina
http://iknyga.lt/tre...-pro-duris_5523
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 02 02, 13:35)
As turbut netekau proto nes pasiemiau is biblitekos Sioguna. Ziuresim. Uzisinorejau ir viskas.

Nu ale jau tikrai lotuliukas.gif O siaip ''Siogunas'' visai ne ''blogis'', tik neissigask gramatiniu klaidu, kuriu ten pilna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 02, 15:22)
biggrin.gif Kai aš buvai Londone, tuo metu vis skaitė Harį Poterį. Bet taip masiškai, kad jei metro, žmogus sėdėdavo su knyga, galima būdavo lažintis, kad ten Haris Poteris biggrin.gif O kiti, nemadingieji arba bijodami tokie pasirodyti aplenkdavo knygas laikraščiu biggrin.gif

Neskaičiau ir net nenoriu. blush2.gif Iš viso netraukia visos tos pasakėlės - fantazijos, po to naujausia vampyrinė mada. Jaunimui gal ir aktualiau. Netraukia bažnyčių paslapčių temos, jau tiek nuvalkiota, kad tik paimu į rankas ir vos pradėjus skaityti anotaciją ir radus užuominas, iš karto dedu atgal. Neskaičiau nei Dan Brown, nei kt. Neįdomu. Gal išankstinė alergija pernelyg didelei psichozei dėl kažko.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2010 02 02, 01:11)
o pas juos nėra standartinio 'dress code'? g.gif  Ar tie kedukai kokie spec?

Ne, paprasti balti kedukai smile.gif Londone ir Oksforde smagu būdavo prie bankų sėdėt per pietų pertrauką, kai pabirdavo tos darbuotojos klasikiniais kostiumėliais ir baltais kedukais.

QUOTE(alter ego @ 2010 02 02, 14:20)
Luiziana, gal galėtum pagal eiliškumą surašyt Jo Nesbø knygas?
biggrin.gif  biggrin.gif irgi neblogai biggrin.gif

Iš Wikipedia:
The Harry Hole novels:

* 1997 – Flaggermusmannen; English translation: The Bat Man
* 1998 – Kakerlakkene; English translation: The Cockroaches
* 2000 – Rødstrupe; English translation by Don Bartlett: The Redbreast (2006)
* 2002 – Sorgenfri; English translation by Don Bartlett: Nemesis (2008)
* 2003 – Marekors; English translation by Don Bartlett: The Devil's Star (2005)
* 2005 – Frelseren; English translation by Don Bartlett: The Redeemer (2009)
* 2007 – Snømannen; English translation: The Snowman (2010)
* 2009 – Panserhjerte

Norinčioms galiu angliškai paskolinti Redbreast, Nemesis ir Redeemer, lietuviškai Pentagrama (Devil's Star).
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 02, 16:25)
cia ne Tau asmeniskai, bet kartais tikrai keista, kad daugiabuciu gyventojai negali nusikast po 1-2 m2 kiemo ploto. Pries 9 metus gyvenau Pilaiteje, tai netingedavom paklibinti keliu kaimynu ir nusikasti savus kiemus. to ploto juokingai mazai, o gyventoju ohoho, tereikia noro ir truputuka sveikatos  smile.gif dabar galyt uzmetyti  pomidorai2.gif

Pas mus kiemas tai didelis ir apytuštis, gyvenam naujame name, kur tik 10 proc. butų nupirkti. MB vakar nuėjo ir nukasė, nes pasakiau, kad sunku išvažiuot. Tiesa, jis vaiko priežiūros atostogose, nedirba.

QUOTE(langana @ 2010 02 02, 17:07)
Va cia kazkuria knyga parduoda uz juokinga kaina
http://iknyga.lt/tre...-pro-duris_5523

Aha, man rodos, čia ta defektuota, kurią ir aš turiu.
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 02, 16:25)
cia ne Tau asmeniskai, bet kartais tikrai keista, kad daugiabuciu gyventojai negali nusikast po 1-2 m2 kiemo ploto. Pries 9 metus gyvenau Pilaiteje, tai netingedavom paklibinti keliu kaimynu ir nusikasti savus kiemus. to ploto juokingai mazai, o gyventoju ohoho, tereikia noro ir truputuka sveikatos  smile.gif dabar galyt uzmetyti  pomidorai2.gif

jokiu sansu - klibinom, niekam nereik. As siandien is darbo pasiemiau sniego kastuva, grizusi savo auto atsikasiau. Bet esu daugiau negu isitikinusi - jei ryt isvaziuosiu, grizusi rasiu ta vieta uzimta doh.gif doh.gif doh.gif
o kaip i mane vyrai pro langus ziurejo blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 vasario 2010 - 18:13
QUOTE(debajo @ 2010 02 02, 01:00)
Sveika! 4u.gif

QUOTE(Helianta @ 2010 02 02, 01:11)
čia apie šį penktadienį kalbama, ar ne? et, nežinau, ar išeis
Gal kaip nors?.. mirksiukas.gif

QUOTE(Alexia @ 2010 02 02, 13:35)
"Gedulingas marsas Rankaso kaimui".
"Seniai, labai seniai" skaičiau, paliko gana slogų įspūdį. Bet tada buvau tiesiog pamišus dėl Lotynų Amerikos, tai rijau viską. doh.gif

QUOTE(svetima @ 2010 02 02, 14:12)
Norėčiau prisijungt mirksiukas.gif
Bet dar bijau tvirtai registruotis.. rolleyes.gif
Tai nesiregistruok. Tiesiog imk ir ateik! mirksiukas.gif

Gal ir Voriukas prisijungtų? mirksiukas.gif

QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 02, 14:24)
Mes sniegų nebijom, tai tikrai neatšauksim tongue.gif
Joa! Tik klopedija - šalčių... doh.gif

Dėkui Dolitlei ir Vitalijai, kad atsimenat tai, ką pati pamirštu doh.gif aciuks.gif
Dolitle, mano "Užburtą kalną" vertė Vytautas Petrauskas good.gif
Papildyta:
Kaunietės ir ne tik! Šį penktadienį apie 16 val. kavinamės "Berneliuose", Donelaičio gatvėje!

Registruojamės! mirksiukas.gif

Jurzole
Dolitle
Forget the pain
klopedija
Brūkšniukas
Gemma
martux
Helianta ?
svetima ?

Prašom!.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 02 01, 22:54)
Kaunietes, gal jau matete kur nors pirkti Vaiciunaites naujaja knygele? Labai noreciau ja isigyti sugrizusi...  ax.gif

Nesirūpink - "Mabre viešbutį" jau nupirkau. biggrin.gif Penktadienį atnešiu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2010 02 02, 10:04)
Sveikos gyvos is pat ryto,

Del penktadienio - labai butu smagu susipazinti su Jurzole...  ax.gif  Gal su visu savo mazeliu  atleksiu tiesiai is darzelio...

Labai lauksim. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(svetima @ 2010 02 02, 15:12)
Norėčiau prisijungt mirksiukas.gif
Bet dar bijau tvirtai registruotis.. rolleyes.gif

Junkis, junkis. 4u.gif Į susitikimą Alvtegen atnešiu. 4u.gif Bet jei rytoj būsi kur nors centre, užlėk pas mane - įduosiu knygą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 18:08)
o kaip i mane vyrai pro langus ziurejo  blink.gif  blink.gif

Jiems turetu but laaaabai geda unsure.gif Zinau, kad ne visus isklibinsi, bet kaikurie kaiomynai buna ir visai nieko rolleyes.gif
mane uzpuole neskaitadieniai, o dar kai visos nelaimes, tai isvis nesiskaito, nes po kelis kartus ta pati puslapi skaitau ir nepamenu apie ka, nes mintys istisai kitur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 02 02, 18:31)
Gal kaip nors?..  mirksiukas.gif

šiandien paaiškėjo, kad gal ir išeis - ketvirtadienį važiuosiu į Vilnių, tai gal penktadienį nereiks. Žodžiu, dalyvių sąraše palikit su klaustuku. Labai noriu sudalyvauti, bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti