Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(Jurzole @ 2010 02 01, 21:54)
Man ta diskusija jau irgi pabodo (o ir issisemem, atrodo), bet nesusilaikau nepastebejusi, kad mano supratimu, sis skyrelis gyvuoja ne tam (ar bent jau ne tik tam), kad kartu pasidziaugtume naujokiu pazangiu judejimu nuo Cartland link Coelho, o tam, kad galetume atvirai ir be apsimestinio mandagumo issakyti savo nuomone apie viena ar kita knyga ar jos autoriu. Jei kazka izeidzia tai, jog as Coelho laikau popsiniu rasytoju, o Picoult - negrabia amatininke, tai yra to zmogaus, o ne mano problema. Sorry, bet tikrai taip manau  ax.gif

Aš tai nesijaučiu išsisėmus, nes tik šįvakar įsijungiau, bet vis tiek geriau už tave nepasakyčiau, tad einu toliau skaityti savo Buivydaitės... biggrin.gif

Jeigu dėl Pamuko užsikimštų mano AŽ dėžė, rašykit savune@info.lt.
Atsakyti
As dar tokią Merės Popins knygą radau, bet nesuprantu, ar čia normali knyga ar kaip:
http://www.patogupir...N=9955-435-32-1

Pasvėriau paskutinę Larsono trilogijos dalį angliškai (plonais viršeliais), tai beveik 1 kg gavos (nusipirkau svarstykles virtuvines, tai dabar viską sveriu). O formatas tai nelabai į rankinuką telpa... nors jis didelis pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 02 01, 23:34)
As dar tokią Merės Popins knygą radau, bet nesuprantu, ar čia normali knyga ar kaip:
http://www.patogupir...N=9955-435-32-1

schmoll.gif man tai į normalią tikrą Merę Popins nepanašu:
Tai paskutinė knygutė apie paslaptingą vaikų auklę. Pasigaminę puikių patiekalų, kuriuos mėgdavo gaminti Merė Popins, prisiminkime išradingąją draugę...

Čia nebus kažkokia receptų knygelė g.gif tiesiog su Popins komentarais g.gif

Aš prisiminiau nuostabią vaikišką(gal kiek didesniems vaikams) "Be šeimos", atsimenat? bigsmile.gif
http://www.manoknyga...e-seimos-2.html

Pas mane ji suskaityta suskaityta, ir kiekvieną kartą verkdavau kai beždžioniukas vardu Širdukas(?tiksliai nepamenu) miršta...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 02 01, 22:34)
Pasvėriau paskutinę Larsono trilogijos dalį angliškai (plonais viršeliais), tai beveik 1 kg gavos (nusipirkau svarstykles virtuvines, tai dabar viską sveriu). O formatas tai nelabai į rankinuką telpa... nors jis didelis pas mane.

biggrin.gif Maniau, kad tik man tokios mintys i galva ateina - knygas ant svarstykliu deti lotuliukas.gif

Numenor, tai prisipazink dabar, kokio dydzio tavo rankinukas? hihihi.gif O mane jau itikino Junda, nebepirksiu Larssono... wacko.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Ech, siandien mane visi bara, nes sugebejau vakar iki 4 ryto skaityti blush2.gif ir vyras apibumbejo, kad jau man visai fool.gif O ir darbe buvo sunku blush2.gif Ale uztat vakar baigiau skaityti Makso Frajaus "Atejuna" biggrin.gif Pradzia man ejosi sunkokai, bet kuo toliau tuo labiau knyga itrauke, o kai jau itrauke, tai ir paleist niekaip negalejo doh.gif

QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 01, 00:38)
kas del meeto, jei ten yra arbatos, tai man tinka  lotuliukas.gif

Tikrai yra smile.gif Mano megstamiausia tenais yra metine blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, štai pabaigiau skaityti Jo Nesbo 'The Redeemer'. Pati istorija tokia pati intriguojanti ir iki paties galo neleidžianti atsipalaiduoti kaip ir kitos Harry Hole serijos knygos. Man turbūt dar todėl patinka, kad labai primena Oslą, tie rajonų, gatvių pavadinimai kelia asociacijas. Bet va skaitydama šitą knygą pirmąsyk suvokiau, kad baigiu įsimylėti pagrindinį veikėją. Nu būdavo, kad filmą žiūrint tas ar anas aktorius-veikėjas imponuoja ir kažką viduj suvirpina. Bet kad įsivaizduojamas knyginis veikėjas imtų taip traukti dar nebuvo... Šiaip tikrai labai gerai ir psichologiškai stipriai sukurtas šitas Harry Hole vyrukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2010 02 01, 23:06)
Numenor, tai prisipazink dabar, kokio dydzio tavo rankinukas?  hihihi.gif O mane jau itikino Junda, nebepirksiu Larssono... wacko.gif

Aš konkrečiai turiu šitą leidimą. Ten yra ir išmatavimai knygos apačioj. Bet gal yra kitaip išleistų šitų knygų?
Atsakyti
Sveikos!

Esu knygu maniakė, tik deja, kad šiam pomėgiui ne tiek daug laiko ir belieka, tenka aukoti miego valandas.
Šiuo metu graužiu pamažu pasimėgaudama stoooorą Ildefonso Falcono knygą "Fatimos ranka". Įdomu,nes rašo apie arabų išvyjimą iš Pietų Ispanijos, tarp faktų įpindamas vienos jaunos šeimos gyvenimą.
Atsakyti
madrugada, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 16:29)
Knyges kaunietes (ir ne tik) - kas noretumet ateinancio penktadienio popiete pasikavinti Donelaicio gatves "Berneliuose"? Apie ketvirta valanda?

čia apie šį penktadienį kalbama, ar ne? et, nežinau, ar išeis sad.gif Mane išveža į Vilnių, apie 15-16val tik iš ten pajudėsim atgal, tai su tokiais keliais (jei orai nepasikeis) anksčiau 18val Kaune neplanuoju būti. Gaila verysad.gif

QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 21:38)
As manau, kad kiekvienas sau nusprendziame, kas mums yra popsas - del to ir skiriasi tie literaturiniai skoniai  mirksiukas.gif Mano kriterijus gana paprastas: gera literatura uzduoda klausimus, i kuriuos pats turi rasti atsakyma, o popsine tuos atsakymus, jau sukramtytus, padeda ant leksteles, belieka juos tik praryti, smegenu nevarginant.

į diskusiją nebespėjau, tai tik pasakysiu, kad tokiam popso apibrėžimui visiškai pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 31, 21:42)
kiek gyvenu UK bet angles ir aukstakulniai jau nelabai daznas reiskinys  biggrin.gif

o naktiniuose klubuose? (arba prie jų) ax.gif
anglų merginos (studentės ir ne tik) Mančesterio klubų/barų ir kt prieigose taaaaip apsirengusios būdavo, kad net ir pagal LT standartus būtų prostitutėmis palaikytos - trumputukės suknelės, aukštakulniai (tokio aukščio, kad jos vos paeina), super ryškus makiažas. Ir, žinoma, be jokio paltuko, kad ir gūdus ruduo būtų. Tiksliai atitinka posakį "grožis reikalauja aukų" rolleyes.gif
Kurioms jau po keleto barų ar klubų sunkoka su tais aukštakulniais būdavo, tai nusiaudavo ir miesto šaligatviais basos varydavo - be ceremonijų. Tai man ta Oksfordo šlepečių dalijimo istorija visai realiai atrodo ax.gif

QUOTE(Junda @ 2010 01 31, 22:13)
Visiškai normalu yra eiti į darbą su kostiumėliu ir sportbačiais, ypač Anglijoje. Gaila, bankuose negalite pamatyti kuo avi bankų tarnautojos, beveik 99 proc. jų avi kedukus smile.gif

o pas juos nėra standartinio 'dress code'? g.gif Ar tie kedukai kokie spec? Vieno Anglijos banko dress code žinau, tai ten net back-office dirbantiems (t.y. tiesiogiai su klientais nebendraujantiems) griežtas sąrašas pateiktas, ir jei kas su sportine avalyne (ar džinsais, T-shirt) bandydavo pasirodyti ne penktadienį, tokių tikrai nepagirdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 02 vasario 2010 - 01:12
QUOTE(bulkute @ 2010 02 01, 14:56)
SoftSkin, labai grazus tavo darbai  4u.gif

Nemaciau anksiau,tikrai grazus drinks_cheers.gif Softskin ar vis tavo piesti,nes matau inicialai skiriasi?
QUOTE(Junda @ 2010 02 01, 23:47)
Na, štai pabaigiau skaityti Jo Nesbo 'The Redeemer'. Pati istorija tokia pati intriguojanti ir iki paties galo neleidžianti atsipalaiduoti kaip ir kitos Harry Hole serijos knygos. Man turbūt dar todėl patinka, kad labai primena Oslą, tie rajonų, gatvių pavadinimai kelia asociacijas. Bet va skaitydama šitą knygą pirmąsyk suvokiau, kad baigiu įsimylėti pagrindinį veikėją. Nu būdavo, kad filmą žiūrint tas ar anas aktorius-veikėjas imponuoja ir kažką viduj suvirpina. Bet kad įsivaizduojamas knyginis veikėjas imtų taip traukti dar nebuvo... Šiaip tikrai labai gerai ir psichologiškai stipriai sukurtas šitas Harry Hole vyrukas smile.gif

drinks_cheers.gif labai pritariu,mane Hare irgi kazkuom uzbure wub.gif O pradzioje,kai skaiciau,tai irgi maniau,kad gal man cia vienai patinka,todel,kad asocijuojasi su zinomom gatvem,regis skaitai ir viska matai,pati vaikstai tom gatvem ir sekioji paskui Hule biggrin.gif ,bet skaiciau atsiliepimus,pasirodo patinka jo knygos ir daugeliui kitu,kurie net nepazista Oslo... man tai isvis kaifas skaityti Jo Nesbø knygas,tokios savos jos man thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už sveikinimus dar kartą 4u.gif
QUOTE(Helianta @ 2010 02 02, 00:11)
anglų merginos (studentės ir ne tik) Mančesterio klubų/barų ir kt prieigose taaaaip apsirengusios būdavo, kad net ir pagal LT standartus būtų prostitutėmis palaikytos - trumputukės suknelės, aukštakulniai (tokio aukščio, kad jos vos paeina), super ryškus makiažas. Ir, žinoma, be jokio paltuko, kad ir gūdus ruduo būtų. Tiksliai atitinka posakį "grožis reikalauja aukų"  rolleyes.gif
Kurioms jau po keleto barų ar klubų sunkoka su tais aukštakulniais būdavo, tai nusiaudavo ir miesto šaligatviais basos varydavo - be ceremonijų. Tai man ta Oksfordo šlepečių dalijimo istorija visai realiai atrodo ax.gif

Norgėj vaizdas panašus. Gal suknelės ir ne visad trumpos, bet tą kompensuoja yyyypač atvira viršutinė dalis rolleyes.gif
mano kaime dauguma norvegių biuruose su aukštakulniais.

o į vis pasikartojančią diskusiją apie popsinę ir rimtą literatūrą visada pavėluoju... tai einu sau tyliai pamąstyt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madrugada: 02 vasario 2010 - 08:54
merginos, as siandien tikriausiai prie jusu neprisijungsiu.. mano auto neisjuda is kiemo doh.gif Nebent vyras savo paliktu ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos is pat ryto,

Del penktadienio - labai butu smagu susipazinti su Jurzole... ax.gif Gal su visu savo mazeliu atleksiu tiesiai is darzelio...

Sie metai man vis dar "nevaisingi" skaitymo prasme - vaikai patys neišmoksta užmigti, ta mamyte uzmiega kartu su ju pasakom ir norimu perskaityt knygu kruvele nemazeja... Tai, pasinaudojus ilga kelione link Austrijos ir atgal, nepagailejau savo akyciu ir perskaiciau Oginskaites knyga apie Kernagi... Ir taip gaila pasidare, kad "gimiau per velai"... biggrin.gif taip ir nepamacius nei Brodo, nei eiliu prie teatru, gyvai negirdejus "Anapilio" koncertu... Net keista, kai pagalvoji, kaip viskas keiciasi, kaip keiciasi visuomene, jaunimas, ju poreikiai... Idomu buvo pazinti kompleksuota (vaikysteje žvaira) Kernagi, visa gyvenima prasikankinusi del to, kad negalejo buti aktoriumi del akiniu (!) ir del talento trukumo... Gera, nenuobodi biografija.
Atsakyti