madrugada, su gimtadieniu
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 16:29)
Knyges kaunietes (ir ne tik) - kas noretumet ateinancio penktadienio popiete pasikavinti Donelaicio gatves "Berneliuose"? Apie ketvirta valanda?
čia apie šį penktadienį kalbama, ar ne? et, nežinau, ar išeis
Mane išveža į Vilnių, apie 15-16val tik iš ten pajudėsim atgal, tai su tokiais keliais (jei orai nepasikeis) anksčiau 18val Kaune neplanuoju būti. Gaila
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 21:38)
As manau, kad kiekvienas sau nusprendziame, kas mums yra popsas - del to ir skiriasi tie literaturiniai skoniai
Mano kriterijus gana paprastas: gera literatura uzduoda klausimus, i kuriuos pats turi rasti atsakyma, o popsine tuos atsakymus, jau sukramtytus, padeda ant leksteles, belieka juos tik praryti, smegenu nevarginant.
į diskusiją nebespėjau, tai tik pasakysiu, kad tokiam popso apibrėžimui visiškai pritariu
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 31, 21:42)
kiek gyvenu UK bet angles ir aukstakulniai jau nelabai daznas reiskinys
o naktiniuose klubuose? (arba prie jų)
anglų merginos (studentės ir ne tik) Mančesterio klubų/barų ir kt prieigose taaaaip apsirengusios būdavo, kad net ir pagal LT standartus būtų prostitutėmis palaikytos - trumputukės suknelės, aukštakulniai (tokio aukščio, kad jos vos paeina), super ryškus makiažas. Ir, žinoma, be jokio paltuko, kad ir gūdus ruduo būtų. Tiksliai atitinka posakį "grožis reikalauja aukų"
Kurioms jau po keleto barų ar klubų sunkoka su tais aukštakulniais būdavo, tai nusiaudavo ir miesto šaligatviais basos varydavo - be ceremonijų. Tai man ta Oksfordo šlepečių dalijimo istorija visai realiai atrodo
QUOTE(Junda @ 2010 01 31, 22:13)
Visiškai normalu yra eiti į darbą su kostiumėliu ir sportbačiais, ypač Anglijoje. Gaila, bankuose negalite pamatyti kuo avi bankų tarnautojos, beveik 99 proc. jų avi kedukus
o pas juos nėra standartinio 'dress code'?
Ar tie kedukai kokie spec? Vieno Anglijos banko dress code žinau, tai ten net back-office dirbantiems (t.y. tiesiogiai su klientais nebendraujantiems) griežtas sąrašas pateiktas, ir jei kas su sportine avalyne (ar džinsais, T-shirt) bandydavo pasirodyti ne penktadienį, tokių tikrai nepagirdavo.