QUOTE(Junda @ 2010 01 30, 23:15)
Beje, ar vertinate žmones pagal jų skaitomas knygas? Kaip vertintumėte 53 metų moterį, dirbančią vienos didelės tarptautinės firmos direktore, kuriai Normano knyga yra viršūnė?
Žmogaus literatūrinius pomėgius, aišku, vertinu pagal jo skaitomas knygas ir pagal požiūrį į jas o pagal ką dar galėčiau? Šituo konkrečiu atveju (jei Normanas rašo tai, ką aš įsivaizduoju iš marakeš ir kitų atsiliepimų) įvertinčiau, kad jos literatūrinis skonis į mano nepanašus ir jos rekomendacijos man netinka.
O kalbant šiaip apie žmogų, tai man panašiai kaip Kiulkiui daug artimesnių ir tolimesnių mano aplinkos žmonių arba visai neskaito, arba, jei skaito, ne tai, ką aš, arba aš net nežinau, ką jie skaito nes mūsų bendravimas susideda ne iš knygų recenzijų. Ai, gal dėl to, kad gyvai nedaug pasikalbu, ir esu šioj temoj
QUOTE(Alexia @ 2010 01 31, 17:42)
O as girdejau, kad Oksforde angles nesioja aukstakulnius ir labai daug geria. Tai policininkai prie baru dalina joms iseinancioms tapkes, kad neuzimustu
Jetau, kaip idiliškai nuskambėjo, kaip kokia utopija. Aš norėčiau tokiam pasauly gyvent
Ir Beresnevičius dar būtų gyvas...
QUOTE(Junda @ 2010 01 31, 18:15)
Aš dar anksčiau maniau, kad ji TIKRAI intelektuali ir protinga išsilavinus moteris. Bet kai susidūriau su Normano kultu, tai labai sutrikau ir ėmiau mąstyti kaip čia dabar yra
O tai gal jinai jį įsimylėjo? Nes nu pasitaiko va tokių va dalykų, ir tada jau nė entelektas nepadeda. Čia kaip mergaitės Robertą-Edvardą įsimyli, ir dzin, kad jis negražus, nusišneka ir kasosi, ir aktoriniu meistriškumu neblizga vis tiek jis joms pats pačiausias
QUOTE(saule^ @ 2010 01 31, 19:00)
dar apie knyginiu skoniu snobus ir specus..oij kaip sunku bendrauti su tokiais zmonem... teko neseniai padiskutuoti su viena tokia moteriske. nesena dar, vos - 35-eriu
sako, pasiulyk ka nors paskaityt . lengvo.
Tai kokia čia specė, jei prašo tavo patarimo, o be to, nemėgsta skaityti
apsišaukėlė
Pasidžiaugsiu, kad su knyginių skonių snobais ir specais man kur kas lengviau bendraut negu su tais, kurie piktinas snobais ir specais. Ale tų snobų ir specų nedaug man pasitaiko, galėtų būt daugiau
QUOTE(martux @ 2010 01 31, 20:51)
Knygyno darbuotojos pirko knygas? Girdėjau ten ne per seniausiai poros jų pokalbį, kuomet viena
protino kitą, atseit, kam pirkti, parsinešk namo, perskaityk ir padėk atgal...Nors... Gal dėl autografo
O gal dėl to, kad nori savo turėt? Juk šioj temoj irgi daug kas ne iš bibliotekų ima, o perka.
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 31, 21:07)
Va čia irgi su tavimi sutinku. Truputį daugiau skaitantys, turi labai daug snobizmo ir būtinai nori atrodyti aukščiau už "paprastus mirtinguosius", ir neduok diev, neskaito tokio popso kaip Picuolt atba Coelho. Ką beje pastebėjau ir pas mus skyrelyje.
Ot padlos. Na ir ką dabar su jais daryt? Apsvarstyt visuotiniam narių susirinkime ir liepti truputį mažiau skaityti? Ar priverst perskaityt Picoult su Coelho, kad savo snobizmu negadintų gražaus paprastų mirtingųjų bendruomenės vaizdo?
QUOTE(Aimma @ 2010 01 31, 22:37)
Vaje, kokios diskusijos eina
Ir problemos kokios panašios
Ar aukštakulnių mėgėjas galima laikyti prostitutėmis? / Ar aš nešioju aukštakulnius? ir Ar reikia gėdytis skaityti popsą?/ Ar aš mėgstu Coehlo ir Pcoult?
Tai aš dar pridursiu: Ar kulniukų aukštis yra tiesiogiai proporcingas Coelho ir Picoult pomėgiui?
Nors ne, gal apsigalvojau, nepridursiu, nes dar ateis Darbinga su ane ir prismeigs mane savaisiais 16-centimetriniais