Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(Gemma @ 2010 02 01, 15:38)
o as per pietus perzvelgiau naujaji KK kataloga.  ax.gif

neitiketina! nusiziurejau tik viena knyga - Amerikietiska istorija

Nu nu, trileriukas su pretenzijom i psichologini romana. Arba psichologinis romanas su trilerio elementais. Kas ji siaip labai "suprastina" nuo zodzio suprasteti. Ir ta "psichologija" labai dirbtine. Beja ten apie psichologus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 01 31, 12:42)
P.s. Kažin, ką jūs pasakytumėte apie klopediją, kuri vis dar paskaitinėja "Vėjas gluosniuose"

o ką? biggrin.gif
suvaikėjusi gal?
aš tai bent "legaliai" vaikiškas knygas skaitau tongue.gif

beje, jeigu kas norėtų parduoti "Veją gluosniuose" - mielai pirkčiau, nes turiu tik keturiose knygelėse išleistą.

QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 16:29)
Knyges kaunietes (ir ne tik) - kas noretumet ateinancio penktadienio popiete pasikavinti Donelaicio gatves "Berneliuose"? Apie ketvirta valanda?

Pradedu registracija:

Jurzole
Dolitle

QUOTE(Mexxica @ 2010 01 31, 17:32)
Aš tai dažnai "Ką žmonės dirba visą dieną" paskaitinėju  rolleyes.gif labai man paveiksliukai ten patinka  hihihi.gif  didis.gif
user posted image

žinojai, kad autorius yra lietuvių kilmės?
jo ar yra "Mašinos ir ką jos veikia" ax.gif

QUOTE(Shusha @ 2010 01 31, 23:51)
O dabar prisipažinkit, ar kam nors be Klopedijos  mirksiukas.gif gerai skaitėsi Eukaliptas? Kamuoju visą savaitę, bet numest irgi nenoriu- istorija lyg ir kabina, kažko labai tikiuosi  rolleyes.gif . Na bet jau taip sunkaii pro tą lapiją braunuos... Dendrologams ten, aišku, lobis  biggrin.gif

sudominai. kokie čia knyga?
Atsakyti
Kaunietės ir ne tik! Šį penktadienį apie 16 val. kavinamės "Berneliuose", Donelaičio gatvėje!

Registruojamės! mirksiukas.gif

Jurzole
Dolitle
Forget the pain
klopedija
Brūkšniukas
Gemma
martux

Ar nieko nepraleidau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 02 01, 16:13)
sudominai. kokie čia knyga?
Galiu "Eukaliptą" paskolint. Tik atnešk penktadienį de Sadą, negaliu gyvent be jo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 01 vasario 2010 - 16:32
QUOTE(klopedija @ 2010 02 01, 16:34)
Galiu "Eukaliptą" paskolint. Tik atnešk penktadienį de Sadą, negaliu gyvent be jo  lotuliukas.gif

Aišku atnešiu biggrin.gif
Atsakyti
Madrugada, su Gimtadieniu! 4u.gif
user posted image

QUOTE(Dolitlė @ 2010 02 01, 11:14)
Klopedija, Svetima, šiandien jau sėdžiu darbe, tad jei turite laiko, galite užlėkti pas mane knygelių. 4u.gif
Ar labai apsunkinčiau, jei paprašyčiau penktadienį į "Bernelius" atnešti? blush2.gif

QUOTE(Pajauta @ 2010 02 01, 14:19)
  Wau labai ačiū Klopedija už Solženicyno nuorodą.Tik kol kas teks palaukti
Manau, nelabai puls tas knygas pirkti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2010 02 01, 14:56)
SoftSkin, labai grazus tavo darbai  4u.gif

Aciu, reikia kazkaip duonai susikrapstyt blush2.gif cia kaziukui ruosiames blush2.gif
Atsakyti
Jau paskelbta Knygų mugės kultūrinių renginių programa.
Vilniaus knygų mugės kultūrinių renginių programa
http://www.litexpo.l...507&view=events

Tik peržvelgiau, bet jau aišku, kad tiesiog būtina apsilankyti ir penktadienį, ir šeštadienį. K. Alvtegen svečiuosis penktadienį, 19 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 01 vasario 2010 - 17:38
QUOTE(Dolitlė @ 2010 02 01, 17:36)
būtina apsilankyti ir penktadienį, ir šeštadienį. K. Alvtegen svečiuosis penktadienį, 19 val..
Abi darbo dienos verysad.gif . Nebent antroje dienos pusėje organizuotumės. Ar atsirastų, kas veža? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 02 01, 18:39)
Abi darbo dienos  verysad.gif . Nebent antroje dienos pusėje organizuotumės. Ar atsirastų, kas veža?  g.gif

Įdomu, o daug mūsų norėtų? g.gif O jeigu pasidomėčiau dėl mūsų mokyklos autobusiuko, 14 vietų, kiek žinau.
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2010 02 01, 16:38)
o as per pietus perzvelgiau naujaji KK kataloga.  ax.gif

neitiketina! nusiziurejau tik viena knyga - Amerikietiska istorija

Galiu paskolinti smile.gif
Atsakyti
Madrugada, sveikinimai gimtadienio proga happybday.gif

QUOTE(langana @ 2010 01 29, 16:28)
O as vel pasekiau SOFIJA5 pavyzdziu ir pasineriau i paaugliska literatura blush2.gif Baigineju Gordon ir Williams ''Tunelius'' ir dar ''Gylybes'' salia padetos laukia. Cia atseit sunui skaiciau, bet jo kazkodel visai neuzkabino, tai tesiu pati sau. Man atrodo, jam per ilga pradzia, kai dar nelabai kas vyksta, neturi kantrybes gi visai schmoll.gif O man pasirode visai neblogas vaikiskas siaubiakas ax.gif Aisku, jei buciau tokiu knygu gavusi budama 10-ies, tai rekciau visam pasauliui, kas tik klausytusi, kokia faina knyga radau  rolleyes.gif Dabar, deja, tas ispudis ne toks stiprus. Ech, kaip gaila, kad mano sunus ne skaitytojas unsure.gif

Aš rodau gerą pavyzdį mirksiukas.gif Beje, man Gilybės labiau už Tunelius patiko biggrin.gif

QUOTE(zis @ 2010 01 31, 20:30)
Laba vakara 4u.gif
Labai gaila, kad vilnietes kazkaip praziopsojote mano posta verysad.gif Siuliau Gan bei city, kadangi praeita karta kalbejom, kad visai skanu butu susiu paragauti, o tenais yra kinietisko, japonisko ir indisko maisto. Ne karta ten buvau ir man ten labai skanu 4u.gif

Nepražiopsojau posto, tik laiko neturėjau parašyti ax.gif Man tinka Gan bei city 4u.gif

QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 31, 20:44)

O kas su Fortu negerai? Man Pilaiteje visad viskas gerai buvo, tik va su Ozu tai nekas  lotuliukas.gif

tongue.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniu, Madrugada!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 02 01, 18:51)
Įdomu, o daug mūsų norėtų? g.gif O jeigu pasidomėčiau dėl mūsų mokyklos autobusiuko, 14 vietų, kiek žinau.

Labai geras variantas, tik nežinau, ar susidarytų pilnas ekipažas. g.gif Reikia pagalvoti, paskaičiuoti. 4u.gif Dar lauksim, ką pasakys mūsų saule^-gal jos ekipaže atsiras laisvų vietų. Tik jos laikas ribotas - juk mažasis jos vaikinas savo teisių ir dėmesio reikalauja, tad neaišku, kaip išeitų viską suderinti.
Papildyta:
Jau šiek tiek įdėmiau peržiūrėjau mugės programą. Kiekvieną dieną yra visai įdomių susitikimų, knygų pristatymų.
Papildyta:
Kaunietės-vairuotojos, kokie jūsų kelionės į mugę planai ir galimybės? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 01 vasario 2010 - 19:00