Klopedija, Svetima, šiandien jau sėdžiu darbe, tad jei turite laiko, galite užlėkti pas mane knygelių.
QUOTE(Dolitlė @ 2010 02 01, 11:14)
Klopedija, Svetima, šiandien jau sėdžiu darbe, tad jei turite laiko, galite užlėkti pas mane knygelių.
Dolitle,nesulaukiu tavo az,kiek mokejai knygai,kiek tau pervesti?
Madrugada su tortadieniu
QUOTE(Gemma @ 2010 02 01, 00:26)
o as kiekviena diena su aukstakulniais, kitokiu batu pas mane ryski mazuma. o kodel gi ne? mano darbas juk sedimas, viesajam transporte juk irgi dazniausiai sedime.
Man irgi grazu aukstakulniai ir maciau Dolitoj kokiu stilingu graziuoliu yra Tik va man iki darbo peskom reikia atslepseti, tai ne visada itin patogu, ypac kai ledas buna O savo zemukus atidaviau taisyti, tai snd vat darbe sedziu su batais, kuriu kulniukas apie 5 cm
Madrugada
Pagaliau anonsuojamas Pavičiaus "..žodynas'.
Chazarų žodynas : romanas / Milorad Pavić ; iš serbų kalbos vertė Laima Masytė. - Vilnius : Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, 2010. - 360 p.
http://www.lnb.lt/ln...p;categoryId=20
Chazarų žodynas : romanas / Milorad Pavić ; iš serbų kalbos vertė Laima Masytė. - Vilnius : Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, 2010. - 360 p.
QUOTE(dista @ 2010 02 01, 08:46)
Jam patinka knygos, kurių ekranizaciją yra matęs kine: tai Peliukas Stiuartas, Nimės sala, Šarlotės voratinklis, Kukulių kruša ir kitos Obuolio leidyklos knygos.... Norėčiau, kad skaitytų Astrid Lindgren knygas, lietuvišką klasiką, tačiau nenori nei per kur...
Dista, yra ekranizuota labai daug Lindgren kuriniu, nupirk vaikui DVD, gal tada ir knygas perskaitys. Ir isvis pasaulines klasikos daug ekranizuota. Maniskis neskaito nieko, isskyrus komiksus ir tai, kas mokykloj privaloma, o cia mokykloj labai mazai privaloma ir, deja, nieko is to, ka galeciau pavadinti klasika Dar dziaugiuosi, kad spejau jam mazesniam, kol klausydavos perskaityti Karlsona, Mike Pukuotuka ir dar kelias is klasikos
Madrugada, su tavo diena. Linkiu kuo daugiau laiko skirti sau, ir jei tas laikas bus praleistas su knyga, neuzmirsk cia pateikti ispudzius
Sveikos, trumpam užbėgu, įdomios diskusijos vyksta tik pačiai nėra laiko kada prisėst prie kompiuterio ir parašyti , tai cituosiu iš atminties
Pirmiausia Nuoširdžiausi sveikinimai Madrugadai gimtadienio proga
Darling , rydienos vilniečių meete žadu dalyvauti, be to dar pažadėjau SoftSkin pora A.Kristi knygų. O tu tikiuosi dalyvausi
Rasma, ar žadi dalyvauti rytoj mūsų meete Atneščiau mergaitę su perukais. O Minutes ką tik pradėjau ir ar galiu dar pasilaikyti?
O mano knygutės tave iš Sofijos5 ar jau pasiekė?
Jūržole tavo dėka teks dar, matyt, kada vėliau atkreipti dėmesį ir į Bunino Tamsiąsias alėjas.
Wau labai ačiū Klopedija už Solženicyno nuorodą.Tik kol kas teks palaukti dar bent mėnesio vidurio ir tada kreiptis, nes dabar dar ir tokio malonumo kol kas negaliu leisti.
Na ką tik landžiojau po šį tinklalapį, tai ketvirtos dalies dar nebuvo.O dabar tavo info mane pradžiugino
va mano 'saulutė' jau pabudo ir baigėsi mano pasisėdėjimai čia, tai apie perskaitytas knygas parašysiu vėliau.
Pirmiausia Nuoširdžiausi sveikinimai Madrugadai gimtadienio proga
Darling , rydienos vilniečių meete žadu dalyvauti, be to dar pažadėjau SoftSkin pora A.Kristi knygų. O tu tikiuosi dalyvausi
Rasma, ar žadi dalyvauti rytoj mūsų meete Atneščiau mergaitę su perukais. O Minutes ką tik pradėjau ir ar galiu dar pasilaikyti?
O mano knygutės tave iš Sofijos5 ar jau pasiekė?
Jūržole tavo dėka teks dar, matyt, kada vėliau atkreipti dėmesį ir į Bunino Tamsiąsias alėjas.
Wau labai ačiū Klopedija už Solženicyno nuorodą.Tik kol kas teks palaukti dar bent mėnesio vidurio ir tada kreiptis, nes dabar dar ir tokio malonumo kol kas negaliu leisti.
QUOTE(Dolitlė @ 2010 02 01, 14:59)
Pagaliau anonsuojamas Pavičiaus "..žodynas'.
Na ką tik landžiojau po šį tinklalapį, tai ketvirtos dalies dar nebuvo.O dabar tavo info mane pradžiugino
va mano 'saulutė' jau pabudo ir baigėsi mano pasisėdėjimai čia, tai apie perskaitytas knygas parašysiu vėliau.
Madrugada, su tortadieniu
cia bandydama trumpai rasyt, kad ranka neskaudint taip parasiau. taip ten susimoki ieinant 29lt ir valgai kiek telpa, uz gerimus ar kazka kita moki atskirai. man Osle labai patiko gimtadieni taip atsvest mongolu restorane. susimokejom, o po poros valandu verkiau nuo pilvo skausmo, nes taip patiko paciai detis produktus, kuriuos paskui patuosia ir vis ejau to ir ano ragaut ir vel ejau ir vel ejau, kol skausmas nuo abzoriskumo paeme virsu. vos be greitukes apsiejau
QUOTE(Numenor @ 2010 01 31, 23:44)
Negaliu patiketi, kad esama tokiu kaviniu??? Cia uz ka, oro iskvepavima?
cia bandydama trumpai rasyt, kad ranka neskaudint taip parasiau. taip ten susimoki ieinant 29lt ir valgai kiek telpa, uz gerimus ar kazka kita moki atskirai. man Osle labai patiko gimtadieni taip atsvest mongolu restorane. susimokejom, o po poros valandu verkiau nuo pilvo skausmo, nes taip patiko paciai detis produktus, kuriuos paskui patuosia ir vis ejau to ir ano ragaut ir vel ejau ir vel ejau, kol skausmas nuo abzoriskumo paeme virsu. vos be greitukes apsiejau
SoftSkin, labai grazus tavo darbai
o as per pietus perzvelgiau naujaji KK kataloga.
neitiketina! nusiziurejau tik viena knyga - Amerikietiska istorija
neitiketina! nusiziurejau tik viena knyga - Amerikietiska istorija
ačiū už sveikinimus labai labai
pasižadu ir pati stengtis atrast daugiau laiko knygoms kad lengviau jūsų palinkėjimai pildytųsi Ir aišku, įspūdžių aprašymui čia...
nešu šompaną - pirmadienis, sunki diena vis tik, atsigaut reikia
pasižadu ir pati stengtis atrast daugiau laiko knygoms kad lengviau jūsų palinkėjimai pildytųsi Ir aišku, įspūdžių aprašymui čia...
nešu šompaną - pirmadienis, sunki diena vis tik, atsigaut reikia