Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(gintarelia @ 2010 01 31, 20:29)
Iš patirties sakau tvirtą ne.

QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 20:34)
As irgi sakyciau, kad nera to rysio. Musu namuose visada buvo pilna knygu, abu tevai skaite (mama daugiau). Rezultatas - as be knygu negaliu gyventi, o brolis skaito labai labai mazai (nors negaliu sakyti, kad visai nesidomi knygom).

Beveik sutinku dėl tokio ryšio nebuvimo: nebūtinai daug skaitančioj šeimoj užaugs vaikai skaitytojai. Bet atvirkštinis ryšys turbūt kur kas stiipresnis: niekada neskaitančioj šeimoj užaugę vaikai tik per stebuklą skaitys ką nors daugiau nei žurnalus mirksiukas.gif .
QUOTE(Junda @ 2010 01 31, 23:13)
Visiškai normalu yra eiti į darbą su kostiumėliu ir sportbačiais, ypač Anglijoje. Gaila, bankuose negalite pamatyti kuo avi bankų tarnautojos, beveik 99 proc. jų avi kedukus smile.gif

wub.gif Baikit ,merginos, o tai pirmą kart gyvenime užsimanysiu emigruoti lotuliukas.gif Sportbačiai kaip nebuvo, bet visokie "kaliošai"- pats tas. Nusipirkau specialiai "sijonams" žieminius su gal 4-5 cm storu! kulnu doh.gif Vis vien nepatogu, noris atgal į lygiapadžius rolleyes.gif
O dabar prisipažinkit, ar kam nors be Klopedijos mirksiukas.gif gerai skaitėsi Eukaliptas? Kamuoju visą savaitę, bet numest irgi nenoriu- istorija lyg ir kabina, kažko labai tikiuosi rolleyes.gif . Na bet jau taip sunkaii pro tą lapiją braunuos... Dendrologams ten, aišku, lobis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 01 31, 21:02)
As nezinau, man taip pasakojo  rolleyes.gif  ir kazkur rase, gal delfis  mastau.gif
Labai gera tema -bateliai. Mano visi aukstakulniai - tik storakulniai. O storapades platformos tai is vis tobulumo virsune  smile.gif O visa be kulnu as eit nemoku.

tai gal tie policininkai dalijo sliures del to, kad toks angles ir taip nemoka vaiksciot su aukstakulniais, o cia dar ikaususios - tiesiog mirtinai pavojinga situacija lotuliukas.gif manes jau niekuom nenustebinsi tikriausiai, nes sioje salyje esu maciusi ir dar idiotiskesniu situaciju
o kas liecia aukstakulniu, tai kol gyvenau Lietuvoje pagrinde juos ir avedavau, bet kai emigravau, kazkodel pakeiciau i ploksciapade avalyne
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2010 02 01, 00:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Negaliu patiketi, kad esama tokiu kaviniu??? Cia uz ka, oro iskvepavima?

Man rodos, kad suklydo kažkas: ten ne už įėjimą, o Grill Brazil pasiūlymas-už tokį mokestį neribotas kiekis maistelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 01 31, 19:15)

Nežinau, kaip Vokietijoj, bet Olandijoj ir UK tai tikrai aukštakulniai ne vietoje (ne vakare) yra vertinami ne taip kaip pas mus. O olandai ir anglai Lietuvoj matydami dienos metu moteris su kablais yra įsitikinę, kad tai prostitutės ir stebis, kad jų tiek daug. Ne sykį teko aiškint savo pažįstamiems, kad čia nu normalios moterys pas mus taip vaikšto.

Atsiprasau uz "ne i tema" pratesimo, bet nesutinku smile.gif Olandijoje nebuvau ilgiau apsistojusi, nezinau, bet UK miestuose diena avinciu aukstakulnius (nekalbu apie beprotiskai aukstus kulniukus, nors tokiu irgi tenka pamatyti) angliu ir kitos kilmes briciu - nemazai ir niekada neteko girdeti, kad jie butu kazkaip ypatingai vertinami, tuo labiau laikomi prostituciu atributu. Pazinojau ir angle gydytoja, nesiojusia vien aukstakulnius, net i naktinius budejimus.
Papildyta:
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 31, 19:40)
biggrin.gif Prieš kelis metus turėjau svečių iš Anglijos ir tada pas mumi mieste mergaitės nešiodavo baltus aukštakulnius batus virš kelio. Labai sunkiai įtikinau, ka dtaip laisvai ir tiek daug,pas mus prostitučių nevaikšto bigsmile.gif

Na, aukstakulniai aukstakulniams nelygu. Tokiu UK tikrai retai pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 02 01, 00:54)
Man rodos, kad suklydo kažkas: ten ne už įėjimą, o Grill Brazil pasiūlymas-už tokį mokestį neribotas kiekis maistelio  mirksiukas.gif

Aha, supratau, sitaip tikrai geriau biggrin.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 01 31, 23:51)
Beveik sutinku dėl tokio ryšio nebuvimo: nebūtinai daug skaitančioj šeimoj užaugs vaikai skaitytojai. Bet atvirkštinis ryšys turbūt kur kas stiipresnis: niekada neskaitančioj šeimoj užaugę vaikai tik per stebuklą skaitys ką nors daugiau nei žurnalus  mirksiukas.gif .

Tada aš tas stebuklas ax.gif Mano nei šeimoj, nei giminėj neskaito knygų. Visi stebisi iš ko galėjau paveldėti pomėgį joms. Mama tik yra užsiminusi, kad tėtis jaunystėje kažkiek skaitydavo, bet dabar nei vienam nariui neįbruksi jokios knygos. Tėtis man yra net pasakęs, kad kadanors pražūsiu su savo knygom ir kartais net nerodau, jog nusipirkau naujų ax.gif Aišku, kartais jį suprantu, nes tikrai nėra normalu per savaitę nusipirkti 35 knygas biggrin.gif blush2.gif
O man taip norėtųsi per šventes padovanoti kam nors knygą ax.gif bet niekas nesuprastų to. Daug metų kitiems sakau : juk taip lengva man išrinkti dovaną, tiesiog čekį knygyne, bet sulaukiu griežto NE, net nesitikėk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 01 vasario 2010 - 02:03
QUOTE(Junda @ 2010 01 31, 22:13)
Visiškai normalu yra eiti į darbą su kostiumėliu ir sportbačiais, ypač Anglijoje. Gaila, bankuose negalite pamatyti kuo avi bankų tarnautojos, beveik 99 proc. jų avi kedukus smile.gif

Maciau doh.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 31, 23:52)
o kas liecia aukstakulniu, tai kol gyvenau Lietuvoje pagrinde juos ir avedavau, bet kai emigravau, kazkodel pakeiciau i ploksciapade avalyne

Be reikalo, turesi senatvej problemu smile.gif Kulnas sioks toks turi buti.
As Anglijoj negyvenau, bet maciau tikrai visokiu ciudu. O Paryziuj, tai ir 90-mete bobute ir net multike bite su auktakulnias maciau lotuliukas.gif Ir dar su cigaremtem dantyse biggrin.gif Ir nu ir kas. Ir is vis koks kieno reikalas ka skaitau ir ka nesioju, kodel turi kazkam kliut jei man nekliuna. Ar ne? Man tai nekliuna niekas, nors ir visai be batu tegul vaiksto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2010 01 31, 19:54)
mokslininkai įrodė, jog vaikai, augantys namuose, kuriose yra knygų, net jei jos neskaitomos, o tik butaforija, užauga intelektualesni  rolleyes.gif

thumbup.gif kad šitei žodžiai dievui į ausį thumbup.gif
Pas mus namie begalės knygų... tempiu jas ir iš savo tėvų namų... vyras jau pyksta, kad visas išneš į rūsį, nes 4-iese gyvename 2-juose kambariuose.... o aš labai noriu, kad mano vyresnėlis daug skaitytų... Jam patinka knygos, kurių ekranizaciją yra matęs kine: tai Peliukas Stiuartas, Nimės sala, Šarlotės voratinklis, Kukulių kruša ir kitos Obuolio leidyklos knygos.... Norėčiau, kad skaitytų Astrid Lindgren knygas, lietuvišką klasiką, tačiau nenori nei per kur...
Pati vietoj bausmės daviau skaityti jam Edmondo de Amiči knygą "Širdis"... skaito, bet sakė visai neįdomu.... gal dar per anksti jam tokią skaityti? g.gif Ką jūs parenkat skaityti savo pradinukams? Maniškiui 10 metų
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 01 31, 23:51)
O dabar prisipažinkit, ar kam nors be Klopedijos  mirksiukas.gif gerai skaitėsi Eukaliptas? Kamuoju visą savaitę, bet numest irgi nenoriu- istorija lyg ir kabina, kažko labai tikiuosi  rolleyes.gif . Na bet jau taip sunkaii pro tą lapiją braunuos... Dendrologams ten, aišku, lobis  biggrin.gif

man labai sunkiai ir ilgai skaites blush2.gif nors kygele ir neypatingai stora, tiesiog ne mano knyga
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 02 01, 09:46)
Pati vietoj bausmės daviau skaityti jam Edmondo de Amiči knygą "Širdis"... skaito, bet sakė visai neįdomu.... gal dar per anksti jam tokią skaityti?  g.gif Ką jūs parenkat skaityti savo pradinukams? Maniškiui 10 metų

Vietoj bausmės? Manau, knygą vaikas skaito jau su išankstiniu nusistatymu, ko gero, net jei vis tik bus visai nieko, to nepripažins.

Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2010 02 01, 00:26)
Jurzole
Dolitle
Forget the pain
Klopedija
Gemma
martux

Atsakyti
Gėlėti, saulėti, šilti gimtadienio sveikinimnai mūsų Madrugadaiuser posted image
Linkiu kuo daugiau smagių, laisvų valandėlių, kurias gali skirti knmygoms ir kitiems pomėgiams.
user posted image
Atsakyti
Madrugada,su gimtadieniu!

user posted image
Ko žmogui reikia, kad jis apsidžiaugtų?
Reikia labai nedaug...
Reikia saulės šviesos, kai lyja,
Reikia lietaus, kai būna kaitra,
Reikia vienatvės, kai triukšmas aplinkui.
Reikia minios, kai vienatvė slegia pečius.
Reikia labai nedaug...
Reikia dainos, kai tyla kambary spengia,
Kai skamba daina - reikia tylos, ak, kaip kartais reikia tylos.
Reikia draugo, kai priešai pakelia kumštį,
Reikia priešų, kad geriau įvertintum draugą.
Reikia labai nedaug.(A.Drilinga)

Tai ir linkiu,kad is to visko po nedaug susidarytu didele LAIME.
Atsakyti