QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 31, 22:07)
Va čia irgi su tavimi sutinku. Truputį daugiau skaitantys, turi labai daug snobizmo ir būtinai nori atrodyti aukščiau už "paprastus mirtinguosius", ir neduok diev, neskaito tokio popso kaip Picuolt atba Coelho. Ką beje pastebėjau ir pas mus skyrelyje.
Na gerai, neturi Picoult didžiosios rašytojos ir visokio iausios iausios titulų, bet skaitosi labai gerai(skaičiau tik vieną knygą). Patiko nepatiko, kitas dalykas(dar pastebėjau, kad prisipažinti, kad tau patiko kažkokia ala popsinė yra daugiau nei gėda )
Ir dar, man Bachas daug blogiau nei Coelho... Pas Bachą vien usireikšminimas ir snobizmas...
Na gerai, neturi Picoult didžiosios rašytojos ir visokio iausios iausios titulų, bet skaitosi labai gerai(skaičiau tik vieną knygą). Patiko nepatiko, kitas dalykas(dar pastebėjau, kad prisipažinti, kad tau patiko kažkokia ala popsinė yra daugiau nei gėda )
Ir dar, man Bachas daug blogiau nei Coelho... Pas Bachą vien usireikšminimas ir snobizmas...
As Bacha skaiciau ir dabar galvoju apie ka jo knyga buvo Uzmuskit, bet neprisiminsiu Niu va, "popsas" man lengviau isimenamas O Picoult perskaiciau dvi knygas, bet daugiau nebeskaitau, nes man jos biski kartojasi.