Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(Mexxica @ 2010 01 31, 19:59)
gali būti  biggrin.gif
Vis dėlto aš tikiu, kad yra ryšys tarp to, ar namuose tėvai skaito ir to, ar paskui vaikas myli knygas  cool.gif

Iš patirties sakau tvirtą ne.
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 31, 19:21)
Aaaaaa, o tai tipo uzsienietes moterys, dirbancios ofisuose, nenesioja aukstakulniu  blink.gif  Nu man kazkaip neitiketina  blink.gif

Nesioja, bet ne 15 cm biggrin.gif Nors, beje, dabar prisiminiau, kaip pries kokius 5 metus kartu su olande drauge pirkau siaura ilga linini sijona (na toki, prie kurio, mano supratimu, siokiu tokiu aukstakulniu reiketu, kad gautusi elegantiskas ansambliukas) - ji man patare prie jo nusipirkti sportbaciukus, kad sportiskesnis stilius gautusi, nes kitaip bus labai jau formalu ir overdressed blink.gif Galiausiai pasirinkau kompromisa - basutes su 5 cm kulniuku ax.gif

QUOTE(Alexia @ 2010 01 31, 19:20)
Gal net uzsirasysiu i savo citatu sasiuvini  rolleyes.gif  biggrin.gif

Tik nepamirsk prideti, kad cia mano ta gili mintis lotuliukas.gif

Ai, dar norejau pasisakyti apie citatu sasiuvinius, bet dabar jau patylesiu... blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(gintarelia @ 2010 01 31, 19:29)
Iš patirties sakau tvirtą ne.

As irgi sakyciau, kad nera to rysio. Musu namuose visada buvo pilna knygu, abu tevai skaite (mama daugiau). Rezultatas - as be knygu negaliu gyventi, o brolis skaito labai labai mazai (nors negaliu sakyti, kad visai nesidomi knygom).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 31 sausio 2010 - 19:36
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 20:17)
Prastas literaturinis skonis man yra ne popso skaitymas, o nesuvokimas, kad tai tik popsas...  ax.gif

super mintis thumbup.gif
sakyciau pretenduoja (maziausiai) i metu tikra auksine minti mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, kiek prišnekėjot, įvairiom temom pridiskutavot. 4u.gif Nespėju nei skaityti, nei reaguoti.
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 20:17)
Prastas literaturinis skonis man yra ne popso skaitymas, o nesuvokimas, kad tai tik popsas...  ax.gif

drinks_cheers.gif Labai tiksliai ir taikliai pasakyta. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 20:34)
Ai, dar norejau pasisakyti apie citatu sasiuvinius, bet dabar jau patylesiu...  blush2.gif  biggrin.gif

Na, na, įdomu. biggrin.gif mirksiukas.gif Netylėk, rėžk tiesiai šviesiai, ką manai. biggrin.gif O citatas išsirašyti ir aš mėgstu. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2010 01 30, 14:35)
Taip, taip biggrin.gif  Kaunas mažas. Nebuvau ketvirtadienį, bet buvau vakar ir šiandien eisiu. Ne į BL, į Žiemos ekranus thumbup.gif
O tai net jokio įvado/mini apžvalgos/ardarkaiptaipavadinti nebuvo? Juk net per TV reklamavo kaip pristatymą g.gif  Taupo Vilniui?

Ir kaip "Žiemos ekranai"? Ką žiūrėjai? Kokie įspūdžiai? smile.gif
Ne, nebuvo. schmoll.gif Tik knygyno renginių koordinatorė pristatė autorių ir knygą bei pakvietė asmeniškai bendrauti su autoriumi, prieiti, paprašyti autografo ir pan. Na, tiesą pasakius, specialiai, tik į knygos pristatymą atėjusių žmonių gal 3-4 tebuvo, bet...Knygyno darbuotojos ir dar keletas atsitiktinių lankytojų nusipirko knygą ir paprašė autografo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 30, 22:44)
jei ryt maziau ranka skaudes, parasysiu prie to pacio ir atsiliepima. ranka susipjausciau stiklais iki pat kaulu, tai susiuvo sivakar, o jau skauda, kad negaliu.

doh.gif Siaubas. blink.gif Laikykis. 4u.gif Tikiuosi, bent skausmas sumažės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 31 sausio 2010 - 20:39
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 18:17)

O kas nusprende, kad Picoult (dar neskaiciau) ar Coehlo (skaiciau tik "Alchemika") yra popsas? doh.gif Man "Alchemikas" pasirode to paties vertas kaip ir Bachas, tik Coelho suskaiciau su malonumu, o Bacha per prievarta... rolleyes.gif Ir isvis, visi rasytojai, daugiau ar maziau, panaudoja giliamincius (ezoterinius) pamastymus, tik kiekvienas juos ivelka i kita ruba... Manau, "dideliliteraturiniisprusima" turintys skaitytojai pradejo pasiepti Coelho vien del jo masinio pripazinimo (juk "rimta" literatura neskaitoma masiu, nesvarbu, kad minciu gilumas suglumino ne viena) ) ir del to, kad anas, pajutes, kad yra "ant bangos", tuo pasinaudojo... Betnuirkas? Skirtumas, kad Bachas parase kelias knygeles, o Coelho keliolika, tik pirmasis priskiriamas prie "rimtos" literaturos, o antrasis prie popso... O del giliosios minties, sakyciau, kad dar prasciau, kai kas nors nusprendzia, jog kazkas, skaitydamas jam patinkancias knygas, neturi literaturinio skonio ar nesuvokia, kad tai yra popsas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2010 01 31, 21:38)
Ir kaip "Žiemos ekranai"? Ką žiūrėjai? Kokie įspūdžiai?  smile.gif
Ne, nebuvo. schmoll.gif Tik knygyno renginių koordinatorė pristatė autorių ir knygą bei pakvietė asmeniškai bendrauti su autoriumi, prieiti, paprašyti autografo ir pan. Na, tiesą pasakius, specialiai, tik į knygos pristatymą atėjusių žmonių gal 3-4 tebuvo, bet...Knygyno darbuotojos ir dar keletas  atsitiktinių lankytojų nusipirko knygą ir paprašė autografo.  smile.gif

Parko suoliukai http://www.cinema.lt...Parko Suoliukai labai labai patiko. Melodrama http://www.cinema.lt...3097/?MELODRAMA - ne.
Knygyno darbuotojos pirko knygas? Girdėjau ten ne per seniausiai poros jų pokalbį, kuomet viena protino kitą, atseit, kam pirkti, parsinešk namo, perskaityk ir padėk atgal...Nors... Gal dėl autografo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 01 31, 18:30)
Laba vakara 4u.gif
Labai gaila, kad vilnietes kazkaip praziopsojote mano posta verysad.gif Siuliau Gan bei city, kadangi praeita karta kalbejom, kad visai skanu butu susiu paragauti, o tenais yra kinietisko, japonisko ir indisko maisto. Ne karta ten buvau ir man ten labai skanu 4u.gif

tai gal ten ir renkames?.. susio as nemegstu, bet manau, kad ka nors skanaus visvien ten atrasiu mirksiukas.gif
Ar visoms tinka Gan bei city?
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 01 31, 21:51)

Ačiū. aišku. 4u.gif Tik gaila, kad Kaune nerodė "Ežio". Tikrai būčiau ėjusi. smile.gif
http://www.cinema.lt/movie/6396/
Belieka laukti knygos "Ežio elegancija". bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2010 01 31, 21:51)
Knygyno darbuotojos pirko knygas?  Girdėjau ten ne per seniausiai poros jų pokalbį, kuomet viena protino kitą, atseit, kam pirkti, parsinešk namo, perskaityk ir padėk atgal...Nors... Gal dėl autografo smile.gif

Šį kartą turbūt pirko, nes davė autoriui pasirašyti.. bigsmile.gif
Jaučiu, Tavo aprašytas atvejis - beveik įprastas knygyno darbuotojų kasdienybės vaizdelis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2010 01 31, 21:46)
Skirtumas, kad Bachas parase kelias knygeles, o Coelho keliolika, tik pirmasis priskiriamas prie "rimtos" literaturos, o antrasis prie popso... O del giliosios minties, sakyciau, kad dar prasciau, kai kas nors nusprendzia, jog kazkas, skaitydamas jam patinkancias knygas, neturi literaturinio skonio ar nesuvokia, kad tai yra popsas. cool.gif

Va čia irgi su tavimi sutinku. Truputį daugiau skaitantys, turi labai daug snobizmo ir būtinai nori atrodyti aukščiau už "paprastus mirtinguosius", ir neduok diev, neskaito tokio popso kaip Picuolt atba Coelho. Ką beje pastebėjau ir pas mus skyrelyje.
Na gerai, neturi Picoult didžiosios rašytojos ir visokio iausios iausios titulų, bet skaitosi labai gerai(skaičiau tik vieną knygą). Patiko nepatiko, kitas dalykas(dar pastebėjau, kad prisipažinti, kad tau patiko kažkokia ala popsinė yra daugiau nei gėda doh.gif )

Ir dar, man Bachas daug blogiau nei Coelho... Pas Bachą vien usireikšminimas ir snobizmas...
Atsakyti
paskutiniu metu pervargau nuo to PC ir visokiu diskusiju,tai jau tingisi ir gilintis ir kazka pasakyti,tai tik pritarsiu jau pasakytom mintim 4u.gif

QUOTE(Alexia @ 2010 01 31, 19:12)

As tai galvoju, kas ka nori, tas ta skaito.  Ir galvos sau nesuka, kas ka pasakys ar pagalvos. Asmeniskai as, cia renkuosi knygas is aprasymu arba pvz pagal nicka kurio skoniu pasitikiu.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 19:17)

Beje, labai sutinku su sakanciomis, kad kiekvienai knygai savas laikas, ir daznai butent nuo to priklauso, ar knyga patiks. Pati savo laiku nemazai popso perskaiciau, ir labai smagu buvo tada ji skaityti. O ir dabar kartais paskaitau, ir visai to nesigediju biggrin.gif Prastas literaturinis skonis man yra ne popso skaitymas, o nesuvokimas, kad tai tik popsas...  ax.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 31, 21:07)
Va čia irgi su tavimi sutinku. Truputį daugiau skaitantys, turi labai daug snobizmo ir būtinai nori atrodyti aukščiau už "paprastus mirtinguosius", ir neduok diev, neskaito tokio popso kaip ...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 20:34)
Nesioja, bet ne 15 cm  biggrin.gif Nors, beje, dabar prisiminiau, kaip pries kokius 5 metus kartu su olande drauge pirkau siaura ilga linini sijona (na toki, prie kurio, mano supratimu, siokiu tokiu aukstakulniu reiketu, kad gautusi elegantiskas ansambliukas) - ji man patare prie jo nusipirkti sportbaciukus, kad sportiskesnis stilius gautusi, nes kitaip bus labai jau formalu ir overdressed blink.gif Galiausiai pasirinkau kompromisa - basutes su 5 cm kulniuku  ax.gif

Nu ir pas mus ne kiekviena su 15 cm pakulne vaiksto biggrin.gif Jau ir pas mus merginos i prota ateina, kad tokie bateliai yra paprasciausiai nepatogu smile.gif

Maciau diskutavote ar vertiname zmones pagal ju skaitomas knygas. Tai ir as pritarsiu daugumai pasisakiusiu, kad reikia vertinti jog zmones isvis skaito. Taciau, jeigu zmogus neskaito knygu, tai dar nereiskia, kad jis yra tuscias. Pvz., as skaitau knygas, bet niekada nevaikstau i parodas ax.gif Tiesa, apie menus ir nediskutuoju ir jokiu tiesu nebandau irodyti, nes as cia zalia smile.gif O knygas skaitau ivairiausias ir "rimtas", ir "nerimtas". Skaicius ne viena knyga is Madame serijos ir Coelho skaiciau, ir siaip visokiu tralialiuskiu. Nu ir ka, buvo tokiu kurios patikos, ir kurios ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 31, 20:21)
Aaaaaa, o tai tipo uzsienietes moterys, dirbancios ofisuose, nenesioja aukstakulniu  blink.gif  Nu man kazkaip neitiketina  blink.gif Pripazinkime, kad prie dalykinio kostiumelio vis delto aukstakulniai bateliai graziau atrodo.

As ne uzsieniete, bet prie kostiumeliu nenesioju aukstakulniu schmoll.gif man nepatogu schmoll.gif ir nemanau, kad del to atrodau negraziau tongue.gif

O kazkada prie lininiu sukneliu megdavau nesoti "inkariukus" kai dar nebuvo "conversu".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulkute: 31 sausio 2010 - 21:35