Kažkaip pajutau jūsų pasipiktinimą savo klausimu, o jis tebuvo ar vertinate žmones pagal jų skaitomas knygas ir tiek. Labai gerai Jūržolė atskyrė, kad yra knygos, kurios pagal visus standartus yra tiesiog rašliava, ir yra knygos, kurios gali subjektyviai nepatikti, bet nereiškia kad jos prastos apskritai. Tai mano klausimas buvo apie pirmąsias knygas. Sakykim, aš nenorėčiau, kad mano dukra skaitytų TIK rašliavas ir pigenas, aš norėčiau, kad ji lavintų savo skonį pagal klasiką ir kažką intelektualiai galinčias duoti knygas, o pramogai žinoma skaitytų, kas jau jai malonu. Čia taip pat kaip su serialais, jei žmogus žiūri tik meksikietiškus serialus, tai ir puiku, ne mano reikalas, bet nenorėčiau, kad tai darytų mano vyras, pvz. Nes manau, kad tai laiko švaistymas, kai galima pažiūrėti kažką duodančio peno apmąstymams.
Taip pat ir su mano pateiktu pavyzdžiu apie direktorę. Sakykim, pažįstu tokią personą, kuri dedasi LABAI INTELEKTUALIA, didele gero skonio ir stiliaus išmanytoja visose srityse. Apskritai ji knygų išvis neskaito, bet jei jau skaito, tai Normaną. Jei ji būtų šiaip pažįstama iš gatvės, tai nu pakikenčiau ir tiek. Nes man asmeniškai geras skonis ir Normanas tai nesuderinami, bet šiaip jau ko tik nebūna, ane? Deja, su ta persona man tenka labai dažnai matytis ir klausytis jos pamokymų ir kt. pezalų. Aš dar anksčiau maniau, kad ji TIKRAI intelektuali ir protinga išsilavinus moteris. Bet kai susidūriau su Normano kultu, tai labai sutrikau ir ėmiau mąstyti kaip čia dabar yra
QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 31, 16:01)
as raudonai pazymejau, kazkuri uz iejima ima 29lt
Nesupratau, kaip už ėjimą 29 Lt.? Gal čia kalba apie BrazilGrill, kur susimoki 29 Lt. ir valgai kiek telpa? Bet tai ir ten galima pasirinkti ne bufetą, o tik kavą (visą meniu) gert ir mokėsi už tai, ką suvartosi.
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 17:40)
O beje (pratesiant offtopic'a
), kitam forume neseniai skaiciau, kad Vokietijoj visos aukstakulnius avincios atseit yra laikomos prostitutem...
balta, kaip ten is tiesu?
Man kazkodel neatidare nuorodos, tik copy/paste budu pavyko
Nežinau, kaip Vokietijoj, bet Olandijoj ir UK tai tikrai aukštakulniai ne vietoje (ne vakare) yra vertinami ne taip kaip pas mus. O olandai ir anglai Lietuvoj matydami dienos metu moteris su kablais yra įsitikinę, kad tai prostitutės ir stebis, kad jų tiek daug. Ne sykį teko aiškint savo pažįstamiems, kad čia nu normalios moterys pas mus taip vaikšto.
QUOTE(Alexia @ 2010 01 31, 17:42)
P.s kas man gali papasakoti Hoego Tyliosios mergaites esme. Kam visai tai sutvei su KlaraMarija priesakyje reikejo Kasparo Krones. Vardan ko jisai sitaip plukesi ... as nesupratau, tikrai, gal neatidziai skaiciau
O aš nesigilinau. Buvo labai įdomu skaityti. Gal tiesiog ta šutvė norėjo, kad mergaitę saugotų jos tėtis?