QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 30, 21:44)
jei ryt maziau ranka skaudes, parasysiu prie to pacio ir atsiliepima. ranka susipjausciau stiklais iki pat kaulu, tai susiuvo sivakar, o jau skauda, kad negaliu.
Ar langa isdauzei ,linkiu greiciau gyti
QUOTE(tutele @ 2010 01 31, 12:10)
Kas cia per snobizmo apsireiskimai skirstyti, o juo labiau vertinti zmones pagal tai, ka jie skaito...
Na, o dabar prisiduodu su Sam Savage "Firminu" - G-E-N-I-A-L-U!
Na, o dabar prisiduodu su Sam Savage "Firminu" - G-E-N-I-A-L-U!
Na as ta pati pagalvojau...mano drauges kai kuriops isvis buvo neskaitancios,tiesiog ju gyvenimas tekejo kitu ritmu ir niekada man jos nepasirode prastesnes ar neidomesnes,zinoma padiskutuoti su ta drauge kuri skaito visada smagu ir norisi tokiu diskusiju,bet tikrai smagu ir su tomis,kurios isvis neskaito,atrandame kitu temu .Nors yra ir tokiu draugiu,kurios skaito,bet man neidomias knygas,o as skaitau jom neidomias,todel susitikusios apie knygas mazai tekalbame,nors abi ir skaitancios,bet skaitome skirtingo tipo knygas,todel pokalbiai musu buna visai kitomis temomis,toli grazu neknyginemis Skirstymas zmoniu pagal ka jie skaito,man tikrai absurdiskai atrodo,jau cia kazkoks pasikelimas ir saves geriau vertinimas,uz ta su kuriuom bendrauji.
Nu va,patiko,tai liuks
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 31, 12:25)
Del zmoniu vertinimo pagal ju skaitomas knygas - man netrukdo ir neerzina tai, kad kazkieno skonis skiriasi nuo manojo. Tik kiek gaila buna, kad zmones, skaitantys tik popsa ir isivaizduojantys, kad tai yra literaturos virsune, taip ir neatras geresniu, gilesniu knygu ir ju teikiamo kitokio, ne tokio vienadienio, skaitymo malonumo. Kartais meginu jiems pasiulyti kitokia knyga, bet nepersu savo nuomones. O i tuos, kurie skaito man "neikandamomis" atrodancias knygas, bandau lygiuotis tik tada, jei tai, ka jie skaito, mane irgi domina. Daugumos mano draugu literaturinis skonis visiskai nesutampa su manuoju, bet draugystei tai netrukdo.
labai teisingas priejimas-galima pasiulyti,bet jei matai,kad zmogaus tai nedomina,dek i sali ir nepirsk savo skonio kitam ikyriai palikdamas jam pasirinkimo laisve. As pati pradejau skaityti nuo detektyvu zanro,meiles romanai manes niekada nedomino ,o va klasika tais laikais dar tingejosi skaityti,bet jau kazkoks potraukis regis ir buvo,nes buvau pradejusi Dostojevski ir visai man patiko,supratusi,kad galima taip pat smagiai isitraukti i knyga,nors tai ir ne detektyvas,emiau po truputi atrasti ir kitokius zanrus,tada pamenu kazkas parekomendavo Wassmo,bet pirso neikyriai ,as pati rinkausi,varciau skaiciau anotacijas ir sutikau pameginti,na ir labai man patiko taip po truputi vis atrasdavau kita ir kita knygu skoni,nors trileriai ir detektyvai man po siai dienai vistiek stovi pirmoje vietoje,todel,kad skaitant juos as atsipalaiduoju,man idomu,veiksmo daug ir neturiu as tokio pomegio kritikuoti,arba ieskoti knygoje kabliuku,tiesiog skaitau ir viskas,patinka arba ne.Momentais pajauciu,kad persiskaiciau jau tu trileriu,norisi kazko gilesnio,rimtesnio,todel mano knygu lentynose vis daugiau vietos atsiranda kitokiai literaturai,bet tos kitokios literaturos skaityti istisai as negaliu,pavargstu nuo jos,norisi vel kazko trilerisko .Zodziu kaitalioju zanrus ir tada man gerai,o nuo vien klasikos arba nuo vien detektyvu,as pavargciau,nuolatos man reikia kaitalioti pagal nuotaika.
Pagal mano dabartini darbo grafika,skaitau tik savaitgaliais ir tai jei savaitgalis ispuola tinginio ir namie.Tai va sunkoka sitaip,pradejau praeita savaitgali "Nerimo dienos"-regis nieko,skaitesi.bet si savaitgali taip ir nesuradau noro prisesti ir pratesti ta skaityma,nes nuotaika jau kitokia,norisi kazko labai itraukiancio ir astraus.Bet negaliu,nes reik pabaigti jau pradeta Tai tie nuotaiku svyravimai ir neskaitytu knygu gausa lentynoje varo mane is proto
*
Del literaturiniu skoniu nesutapimo netrukdymui draugystei pritariu 100%