Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(Numenor @ 2010 01 28, 16:15)
As siuo metu skaitau O.Pamuk "My name is red" (?Mano vardas raudona), labai patinka, kol kas perskaiciau tik 2/3, bet jau dabar rekomenduoju smile.gif Beje, jo naujausia knyga "The Museum of Innocence" (Nekaltybes muziejus) daug geru atsiliepimu spaudoje gavo. Lyg viena akim maciau, kad O. Pamuk is tikruju toki muzieju, kaip knygoje, yra isteiges Stambule.

Labai laiku paminėjai O. Pamuko "Nekaltybės muziejų". lotuliukas.gif Kaip tik norėjau traukti burtus, kurią knygą skaityti. Tavo žinutė lėmė, kad visas kitas kandidates nukonkuravo Pamuk "Muziejus...".(Turiu rusų kalba) bigsmile.gif O į būsimų užsakymų-pirkinių sąrašą jau įtraukiau "Mano vardas raudonas", nes ir ji rusiškai išleista. smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Sveikinu visas sukaktuvininkes, linkiu gyvenimo, įspūdžių, draugų pagal geriausius knygų siužetus mirksiukas.gif
Dukart sveikinu klopediją, nes ji rekomendavo K. Čapeko ,,Karą su salamandromis" 4u.gif Amžiais nebūčiau tos knygos į rankas ėmusi, maniau ją esant piktą, pagiežingą, politizuotą. Nė velnio. Labai seniai beskaičiau tokią smagią knygą. Tiesa, toli gražu dar neperskaičiau, bet vaizdas bemaž aiškus. Kas keli psl. randi tokią raziną, kad nevalingai nusikvatoji. Žadėjau vieną kitą pacituoti, bet be konteksto kažkaip nejuokingai atrodo. Taigi nežinau dėl idėjinio turinio, bet meninis visiškai tenkina. Dar kartą ačiū.
Porą žodžių apie kitas.
Crichton ,,Demaskavimas" ir ,,Tekanti saulė". Kiek supratau šis rašytojas dabar ant bangos. Greičiausiai tai teisinga, bet jeigu jis tokiu greičiu keps trilerius, greitai nusibos. Jau skaitant antrąją knygą pajutau kažkokį šabloną ir dar krito į akis pastangos sutirštinti spalvas, nuolat kartoti problemą pasitelkiant realius pavyzdžius, straipsnius ir pan. Profesionalu, bet kiek šabloniška. Kita vertus, kas to dabar nedaro. Ypač kai komerciškai pasiteisina. Kūryba jau seniai nebe pašaukimas, o duona kasdieninė. Bet tie pasvaičiojimai ne apie šias konkrečiai knygas. Pastarąsias labai smagiai suskaičiau, ir tai tikrai labai įdomūs ir šiuolaikiški trileriai.
Luis Leante ,,Myliu tave be galo" žadėjo ispanišką melodramą. Meilės buvo, dramos per akis, o melodramos - ne. Dabar jau kiek priblėso įspūdis, bet kai skaičiau, tai tikrai labai patiko. Nepaprastai įtaigūs psl. apie europietę, atsidūrusią arabų papročių, buities, kultūros aplinkoje. O svarbiausiai pabaiga wub.gif Tokia netikėta, subtili, graži, vien dėl jos buvo galima skaityti visą knygą. Va, šita knyga man pasirodė gal vietom neįdomi, gal vietom neįtikinama, bet ne šabloniška.
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2010 01 26, 23:42)
Sveikos merginos  4u.gif

šimtą metų nerašiau, bet tikiuosi, kad dar priimsit atgal į šeimą  biggrin.gif

Sveika sugrįžusi. thumbup.gif 4u.gif Dabar lauksim ir atsiliepimų, ir akivaizdaus susimatymo kauniečių susibėgimuose. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2010 01 28, 22:28)
Pasigirsiu: net "Pegasas" pasveikino ir padovanojo 20 % nuolaidos kuponą vienai prekei  biggrin.gif .

Na ir pasisekė. 4u.gif thumbup.gif Manęs Pegasas nesveikina, tik teo.lt atsiunčia gimtadienio atviruką. lotuliukas.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2010 01 29, 23:09)
Dolitle, kaip knygos pristatymas vakar? Patiko?

Ot seklės Morkos. lotuliukas.gif Savo gerojo sūnėno dėka (tokiu siaubingu oru jis mane paėmė iš namų ir paskui parvežė) apsilankiau Baltose lankose O Tu buvai tuo metu knygyne? Tavęs nemačiau, tik Tavąją draugę. biggrin.gif Maniau, ir ji prisijungs prie renginio dalyvių, bet taip ir nesulaukiau.
Beje, oficialaus, rimto A. Užkalnio knygos apie Angliją pristatymo ir nebuvo. Autorius dalijo autografus, tad tuo metu galima buvo asmeniškai su juo pakalbėti. Sakė, kad šitos knygos pristatymas ir mugėje bus.
Pasinaudojau proga ir Baltų lankų renginių organizatorės/koordinatorės paklausiau apie būsimus vakarus knygyne. Kol kas, artimiausiu metu, jokių renginių nenusimato. Tai perdaviau padėką ir prašymą, kad būtinai ir toliau organizuotų knygų sutiktuves, susitikimus su autoriais ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 30 sausio 2010 - 13:01
QUOTE(Dolitlė @ 2010 01 30, 13:56)
Ot seklės Morkos. lotuliukas.gif Savo gerojo sūnėno dėka (tokiu siaubingu oru jis mane paėmė iš namų ir paskui parvežė) apsilankiau Baltose lankose  O Tu buvai tuo metu knygyne? Tavęs nemačiau, tik Tavąją draugę.  biggrin.gif Maniau, ir ji prisijungs prie renginio dalyvių, bet taip ir nesulaukiau.
Beje, oficialaus, rimto A. Užkalnio knygos apie Angliją pristatymo ir nebuvo. Autorius dalijo autografus, tad tuo metu galima buvo asmeniškai su juo pakalbėti. Sakė, kad šitos knygos pristatymas ir mugėje bus.

Taip, taip biggrin.gif Kaunas mažas. Nebuvau ketvirtadienį, bet buvau vakar ir šiandien eisiu. Ne į BL, į Žiemos ekranus thumbup.gif
O tai net jokio įvado/mini apžvalgos/ardarkaiptaipavadinti nebuvo? Juk net per TV reklamavo kaip pristatymą g.gif Taupo Vilniui?

Varčiau papigintą Katzenbacho Kilnus tikslas. Norėjau, bet suabejojau. Žinau, kad už Analitiką geriau nebus, bet va ar ne per daug rasistinė? Anonse labai jau pabrėžtas juodaodžio vaidmuo. O man pats tas, kai net ir nesužinai baltas ar ne baltas tas žmogus.
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 01 30, 13:35)
Varčiau papigintą Katzenbacho Kilnus tikslas. Norėjau, bet suabejojau. Žinau, kad už Analitiką geriau nebus, bet va ar ne per daug rasistinė? Anonse labai jau pabrėžtas juodaodžio vaidmuo. O man pats tas, kai net ir nesužinai baltas ar ne baltas tas žmogus.

Man ji visai nerasistinė , ir intrigavo iki pat galo g.gif Net nežinau,ar "Analitikas" patiko labiau,gal net vienodai sugretinčiau g.gif
Atsakyti
čia galima susipažinti su S. Meyer „Sieloneše“. gaila tik, kad nuo 42 skyriaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 30, 12:35)
toms, kurios megsta issirasyti citatas i sasiuvini ...

Vat as is tokiu mirksiukas.gif
Visada, kai skaitau knyga, salia turiu rasymo priemone ir uzrasu knygute.
Uzsirasau ne tik citatas, bet pasizymiu daug ka, kas man idomu. Paskui internete apie tai dar pasiskaitau. smile.gif
Mergaites, o kodel yra dvi temutes sita ir knygos, knygos, knygos - nesuprantu, kuo jos skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2010 01 30, 19:17)
kodel yra dvi temutes sita ir knygos, knygos, knygos - nesuprantu, kuo jos skiriasi?  g.gif
Čia diskutuojam mes, o ten - ne mes. Tuo jos ir skiriasi lotuliukas.gif . Tiesą sakant, nežinau. Nors mačiau ir daugiau temų, bet nesidomėjau.
Papildyta:
QUOTE(Dolitlė @ 2010 01 30, 12:56)
Na ir pasisekė. 4u.gif  thumbup.gif
Taip, buvau labai nustebus.
Bendradarbės taip pat nustebino, padovanojo Baltų lankų kuponą thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 01 30, 14:15)
čia galima susipažinti su S. Meyer „Sieloneše“. gaila tik, kad nuo 42 skyriaus  doh.gif

jau gavau sia knyga anglu kalba, idomu bus paskaitineti.
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2010 01 30, 12:39)
Sveiki 4u.gif
Sveikinu visas sukaktuvininkes, linkiu gyvenimo, įspūdžių, draugų pagal geriausius knygų siužetus mirksiukas.gif
Dukart sveikinu klopediją, nes ji  rekomendavo K. Čapeko ,,Karą su salamandromis" 4u.gif  Amžiais nebūčiau tos knygos į rankas ėmusi, maniau ją esant piktą, pagiežingą, politizuotą.
Ačiū už sveikinimus. wub.gif
Labai malonu, kad "Karas su salamandromis patiko". Sakiau, reikės Čapeko dar ką nors paskaityt. g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(shantal @ 2010 01 30, 19:17)
Mergaites, o kodel yra dvi temutes sita ir knygos, knygos, knygos - nesuprantu, kuo jos skiriasi?  g.gif
Ta kita tema buvo seniau kažkieno sukurta, aš ją tiesiog toliau pratęsiau, nes ten esančios mergičkos čia kažkodėl nepasisako (na, ne visos), būna pasiskaito pas jumis, bet bendrauti grįžta į kitą temą. O jūsų tema, bent jau mano akimis, labiau skirta toms, kas realiai susitinka, pokalbiai labiau asmeniškesni pas jus, nes labiau pažįstate viena kitą ir dažnai susitinkate. Ir pati kažkaip iš pradžių buvau atradusi aną temą, o tik paskui užtikau, kad yra net visas Knygių klubas bigsmile.gif Bet manau tos temos viena kitai gi nemaišo mirksiukas.gif Gražiai egzistuoja viena šalia kitos 4u.gif
Atsakyti
Klopedija, su praėjusiu! Tiksliau, ką čia praėjusiu, lai jis (25-as, ar ne?) niekad nesibaigia 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti