Shantal, matau,kad ir tu vilniete. Gal noretum prisijungi antradieni?
QUOTE(svetima @ 2010 01 29, 10:25)
Sveikos
Turiu dar vieną draugės įduotą knygą "Niujorkiečių dienoraščiai" (iš kapučino serijos), sakė tipo smagi, atpalaiduojanti..O mane šiaip domina Niujorkas
Ale, pradėjau skaityt, tai kažkaip nykoka-gal kas skaitė, galėtų pasakyt kokį verdiktą-šiaip ko tai galvoju, kad gal negaišt laiko su tokiu skaitaliuku..
Turiu dar vieną draugės įduotą knygą "Niujorkiečių dienoraščiai" (iš kapučino serijos), sakė tipo smagi, atpalaiduojanti..O mane šiaip domina Niujorkas
Ale, pradėjau skaityt, tai kažkaip nykoka-gal kas skaitė, galėtų pasakyt kokį verdiktą-šiaip ko tai galvoju, kad gal negaišt laiko su tokiu skaitaliuku..
Musu svetaineje yra tik vienas atsiliepimas apie sia knyga, dar blogesnis negu tavasis
http://smknyguklubas...=...i&Itemid=54
QUOTE(Numenor @ 2010 01 29, 16:05)
Apie Waters is as nebuvau girdejusi, bet paskui apsiziurejau, kad ji nemazai girdetu knygu yra parasius, viena net, "Tipping the velvet", TV ekranizuota.
Ir dar norejau "nuraminti" del Larsson knygu dydzio , nes jei popieriniais virseliais, tai manau, kad i rankinuka tilps. Ee, nebent tavo rankinukas visai mazulytis
Ir dar norejau "nuraminti" del Larsson knygu dydzio , nes jei popieriniais virseliais, tai manau, kad i rankinuka tilps. Ee, nebent tavo rankinukas visai mazulytis
"Tipping the Velvet" esu maciusi, lyg ir patiko, nors jau pamirsau, apie ka... jei gerai pamenu, tai kazkas lengvai sokiruojancio ten vyko (tu laiku supratimu )
O rankinukas mano tikrai nemazas (gi turi i ji dar ir knyga tilpti, o ne tik puse gyvenimo ), bet tos Larsson knygos, kurias teko knygyne matyti, taigi vos ne A4 formato Tokios man jau netelpa... o ir sunkios jos kaip plytos
Isvis paskutiniu metu kazkaip nelabai mane traukia trileriai ir detektyvai - matyt, savo norma jau esu perskaiciusi...
Laba
Kazkaip kiek atsimenu man si knyga visai nepatiko tiesiog neidomi.
QUOTE(svetima @ 2010 01 29, 12:25)
Sveikos
Kazkaip kiek atsimenu man si knyga visai nepatiko tiesiog neidomi.
Dolitle, kaip knygos pristatymas vakar? Patiko?
QUOTE(zis @ 2010 01 28, 23:27)
O siandien pradejau M. Frajaus "Klajunas"
kokia kalba Frajų skaitai? Kuri čia knyga - turbūt pirmoji, "Atėjūnas", ar ne?
"Pegasas" tikrai labai myli savo narius: va, kokią nuolaidą už A. Kristi biografiją galima gauti:
http://www.pegasas.l...iska-misle/5552
Laura Thompson
Agatha Christie. Angliška mįslė
Tyto alba
Įprasta kaina 30,93 Lt
Nario kaina 51,55 Lt
QUOTE(saintlina @ 2010 01 29, 19:39)
Shantal, matau,kad ir tu vilniete. Gal noretum prisijungi antradieni?
Dėkui, Saintlina, už pasiūlymą
Neturiu aš savo trijų bobauzių kur palikti
QUOTE(Helianta @ 2010 01 30, 02:09)
kokia kalba Frajų skaitai? Kuri čia knyga - turbūt pirmoji, "Atėjūnas", ar ne?
Lietuviskai Ups tikrai pirma skaitau "Atejuna"
QUOTE(saule^ @ 2010 01 29, 16:17)
o as to moters nuniekinimo nepastebejau kuria jos knyga skaitai? Kamenskaja , man atrodo, kaip tik labai vertinama kaip moteris parodoma...idomu net pasidare
Yra yra to Tiesiog kaip tai skaitysi ir kaip priimsi. Tarkim aš Kamenskaja žaviuosi, nes ji kažkuo panaši į mane (aš taip pat negaminu ir su buitim kartais pykstuosi ), vyras kažkuo panašus į josios (kasdien kažką gamina, troškina, verda ir protingai šneka). Jos savivertė pačios vis menkinama, nors aplinkiniai primena apie gerąsias savybes.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 01 30, 10:56)
Yra yra to Tiesiog kaip tai skaitysi ir kaip priimsi. Tarkim aš Kamenskaja žaviuosi, nes ji kažkuo panaši į mane (aš taip pat negaminu ir su buitim kartais pykstuosi ), vyras kažkuo panašus į josios (kasdien kažką gamina, troškina, verda ir protingai šneka). Jos savivertė pačios vis menkinama, nors aplinkiniai primena apie gerąsias savybes.
sutinku man neuzkliuvo..gal del to, kad ir as su buitim draugauju tik is pareigos ir butinybes...
QUOTE(shantal @ 2010 01 29, 16:56)
Kazkaip ten Skandinavijoje tos labai keistos religines bendruomenes.
Koki jos ten dieva ispazista, kad taip ziauriai elgiasi su savo nariais? Maciau danu filma, kuris man kojas pakirto "Pries bangas", apie Bese.
Koki jos ten dieva ispazista, kad taip ziauriai elgiasi su savo nariais? Maciau danu filma, kuris man kojas pakirto "Pries bangas", apie Bese.
net įdomu pasidarė, vien dėl to reiks paskaityt "Gėdą". Negirdėjau nieko
Baigiau R. Yates "Nerimo dienas". Supratau, kad pradžioj erzino patys pagrindiniai veikėjai... pasirodė, kad galiu tapatintis, bet tai buvo klaida O šiaip gera knyga, rimta. Trūko gal šiek tiek moteriškos pozicijos, na, April atskleista pabaigoj truputį, bet ir Milly tik iš šalies pavaizduota
Baigiau skaityti Muriel Barbery "Ezio elegancija" ir skubu rasyti atsiliepima, kol ispudziai sviezi Jei trumpai - knyga man patiko, nepaisant visu jos trukumu. Bet intelektualiniu pretenziju joje gerokai per daug Ir nors i pabaiga tarsi ir paaiskeja, kodel Renee ir Paloma taip atkakliai ir gausiai demonstruoja savo super auksta IQ, vis tiek galvoju, kad knyga nebutu nukentejusi, ismetus bent jau puse tu (pseudo)intelektualiu pasazu.
Visgi sia knyga rekomenduociau. Ji turetu ypac patikti Coelho ir panasiu autoriu gerbejoms (daug pamastymu apie gyvenimo prasme ir pan.) bei toms, kurios megsta issirasyti citatas i sasiuvini - sioje knygoje ju be proto daug. Feel good zanro megejos (Gavalda, Binchy, etc.) irgi neturetu nusivilti. Intelektualius pamastymus galima ir praleisti, jei erzina, nes jie netgi ne visi i tema (nors kai kurie tikrai idomus). O pabaiga... sutinku, kad su pretenzijom, bet man patiko. Simboliska ir savotiskai grazu, nors subtilumo ir su ziburiu nerasi...
Pabaigai pacituosiu paskutiniaja gilia minti is Palomos lobyno (nesuprantancioms angliskai - ja rasite paskutiniame knygos puslapyje):
"Maybe that's what life is about: there is a lot of despair, but also the odd moment of beauty, where time is no longer the same. It's as if those strains of musi created a sort of interlude in time, something suspended, an elsewhere that had come to us, an always within never.
Yes, that's it, an an always within never."
Visgi sia knyga rekomenduociau. Ji turetu ypac patikti Coelho ir panasiu autoriu gerbejoms (daug pamastymu apie gyvenimo prasme ir pan.) bei toms, kurios megsta issirasyti citatas i sasiuvini - sioje knygoje ju be proto daug. Feel good zanro megejos (Gavalda, Binchy, etc.) irgi neturetu nusivilti. Intelektualius pamastymus galima ir praleisti, jei erzina, nes jie netgi ne visi i tema (nors kai kurie tikrai idomus). O pabaiga... sutinku, kad su pretenzijom, bet man patiko. Simboliska ir savotiskai grazu, nors subtilumo ir su ziburiu nerasi...
Pabaigai pacituosiu paskutiniaja gilia minti is Palomos lobyno (nesuprantancioms angliskai - ja rasite paskutiniame knygos puslapyje):
"Maybe that's what life is about: there is a lot of despair, but also the odd moment of beauty, where time is no longer the same. It's as if those strains of musi created a sort of interlude in time, something suspended, an elsewhere that had come to us, an always within never.
Yes, that's it, an an always within never."