Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(langana @ 2010 01 29, 15:28)
Junda blink.gif , matem nuolaidas, bet kas cia per duonele favoritine? lotuliukas.gif
O as vel pasekiau SOFIJA5 pavyzdziu ir pasineriau i paaugliska literatura blush2.gif Baigineju Gordon ir Williams ''Tunelius'' ir dar ''Gylybes'' salia padetos laukia. Cia atseit sunui skaiciau, bet jo kazkodel visai neuzkabino, tai tesiu pati sau. Man atrodo, jam per ilga pradzia, kai dar nelabai kas vyksta, neturi kantrybes gi visai schmoll.gif O man pasirode visai neblogas vaikiskas siaubiakas ax.gif Aisku, jei buciau tokiu knygu gavusi budama 10-ies, tai rekciau visam pasauliui, kas tik klausytusi, kokia faina knyga radau  rolleyes.gif Dabar, deja, tas ispudis ne toks stiprus. Ech, kaip gaila, kad mano sunus ne skaitytojas unsure.gif

gal bus rašytojas biggrin.gif
Atsakyti
Pajauta, ar dalyvausi vilniečių susitikime? Norėčiau knygutę grąžinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2010 01 29, 13:48)
Gal kas skaitėt Irvingo "Vandens metodą"? Aš vis pažiūriu knygyne, bet dar nesiryžau pirkt, nes anotacijoj tai taip truputį iškrypėliškai parašyta  biggrin.gif  nors šiaip Irvingas man labai patinka rolleyes.gif

Skaičiau, net gi rašiau čia mažą atsiliepimą. smile.gif Beveik nepatiko, baigiau tik dėl senų simpatijų šiam autoriui. Iškrypėliškumo mažai, aišku, žiūrint su kuo lyginsi. Kol tave rasiu, manau, viso To daugiau, na, ir Jis dažniau minimas... Čia gi daugiau šiaip paklejojimų sunkiame vyriškąjame savęs atradimo kelyje.
Atsakyti
klopedija, su prajusiu gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(Mexxica @ 2010 01 29, 13:48)
Gal kas skaitėt Irvingo "Vandens metodą"? Aš vis pažiūriu knygyne, bet dar nesiryžau pirkt, nes anotacijoj tai taip truputį iškrypėliškai parašyta  biggrin.gif  nors šiaip Irvingas man labai patinka rolleyes.gif

Tai, kad visos jo knygos iskrypeliskos siek tiek biggrin.gif Sveika pargrizusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2010 01 29, 14:28)
Junda blink.gif , matem nuolaidas, bet kas cia per duonele favoritine? lotuliukas.gif

Junda, matyt, tik ka persoko is duonos kepeju forumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 01 29, 02:20)
O Pegasas iskur tavo gimtadieni zino  biggrin.gif
Tai nuo senų senovės "prisidavus" ir Knygų klubui, ir Pegasui, ir Versus Aureus, ir t.t. doh.gif

QUOTE(marakeš @ 2010 01 29, 10:33)
o čia toms, kurios nori išbandyti savo valios stiprumą smile.gif)
Čia geras. Taip ir sutrinka savireguliacija lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 29, 14:48)
klopedija, su prajusiu gimtadieniu  4u.gif
Ačiū! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 28, 23:12)
Va sita ir as uzvakar knygyne varciau, bet taip ir palikau, neapsisprendziau, pirkti ar ne. Nors labai ji mane viliojo  ax.gif  Gal, sakau, galetum ja be eiles perskaityti ir atsiliepima parasyti?  mirksiukas.gif

Hm, nezinau, kaip cia bus su skaitymu "be eiles" smile.gif Gi dar laukia "My name is red". Jei "The Childrens Book" bus kaip "Possession", tai greit prarysiu, o jei kaip "The Virgin in the garden", tai bus sunku tada doh.gif Siaip abi, tiek AS Byatt, tiek Sarah Waters, knygos yra is 2009 metu Booker prizo nominanciu. Apie Waters is as nebuvau girdejusi, bet paskui apsiziurejau, kad ji nemazai girdetu knygu yra parasius, viena net, "Tipping the velvet", TV ekranizuota.

Beje, as "tavo" knyga apie moteri, emigravusia i Kanada irgi tuo paciu metu, kaip sias dvi, varciau, bet kazkaip neuzkibau.

Ir dar norejau "nuraminti" del Larsson knygu dydzio biggrin.gif , nes jei popieriniais virseliais, tai manau, kad i rankinuka tilps. Ee, nebent tavo rankinukas visai mazulytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2010 01 29, 14:28)

Oi kaip atsiprašau, nepastebėjau kad citata iš visai kitos temos iššoko smile.gif Duonos kepėjų temelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 28, 22:33)
as vis nemoku savo minciu isreikst, as ne apie jos pamastymus, o apie ta vis pratrukstama saves kaip moters zeminima, nes tipo ji ne zmogus, o tik kvaila boba, nes ne vyras, na liciu neligybes. ji tarsi nekestu saves, kad moterim gime ir jaucia vyru pasaipa, kad ji kvaila, nors niekas nesisaipo. jauciu kazkoki kompleksa rasytojos, nes kai uzverda jai kraujas ji apie romana uzmirsta. ir tai vyksta kiekvienam skyriuje. Ten kur visi kiti tokie aprasymai-pamastymai, tarkim apie virtuve, maista, visokius preriotitetus, ar dar ka, tai viskas ok, bet vistiek kazkaip ta liciu diskriminacija ir vidinis pyktis, nusivylimas labai temdo romano tikrasias spalvas  ax.gif
kas cia per daiktas ?  doh.gif  lotuliukas.gif

o as to moters nuniekinimo nepastebejau g.gif kuria jos knyga skaitai? Kamenskaja , man atrodo, kaip tik labai vertinama kaip moteris parodoma...idomu net pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 01 29, 14:46)
Skaičiau, net gi rašiau čia mažą atsiliepimą.  smile.gif  Beveik nepatiko, baigiau tik dėl senų simpatijų šiam autoriui. Iškrypėliškumo mažai, aišku, žiūrint su kuo lyginsi. Kol tave rasiu, manau, viso To daugiau, na, ir  Jis dažniau minimas... Čia  gi daugiau šiaip paklejojimų sunkiame vyriškąjame savęs atradimo kelyje.

QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 29, 14:48)
Tai, kad visos jo knygos iskrypeliskos siek tiek  biggrin.gif Sveika pargrizusi  4u.gif

4u.gif
Na susidariau maždaug nuomonę rolleyes.gif jau pastebėjau, kad pradėjo spausdint visas iš eilės to paties autoriaus knygas, negali būti juk visos labai geros, sunku sukurt vis kažką tokio "vau" smile.gif iškrypėliškumas man tai labai netrugdo, visai patrauklus kartais bruožas lotuliukas.gif
Atsakyti
Tutele, Rasma, Klopedija, su Gimtadieniais smile.gif paveluotai sveikinu. Geru ir daug skaitadieniu mirksiukas.gif

o as tai dabar vazineju kasdien i dienos stacionara, i ligonine, ir ten skaitau Kafka pakranteje, taip smagiai ir lengvai skaitosi, niu kaip ir visas Murakamis :)jau ipusejau smile.gif tikiuosi per sita vazinejima ir daugiau perskaityt, nes puse dienos turiu grynai tam...
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
baigiau valgyt Karin Alvtegen "Gėda".

user posted image
Tinka, kad ja itrauke i serija "savaigalio knyga", nes per dvi naktis persiskaite. Labai patiko. Lengvai skaitesi, puslapiai patys vertesi. ..
Kazkaip ten Skandinavijoje tos labai keistos religines bendruomenes.
Koki jos ten dieva ispazista, kad taip ziauriai elgiasi su savo nariais? Maciau danu filma, kuris man kojas pakirto "Pries bangas", apie Bese.
Ten irgi kazkokiu fanatu religine bendruomene g.gif
Dar susimasciau apie ta berniuka beranki.... Kol jam nepradejo sakyti visi, kad jis luosys - -buvo vaikas kaip vaikas - -linksmas, judrus, isdaigininkas...Kai pasake, kad invalidas, tada vaikas ir pamate ir suprato, kad jis ne toks kaip kiti ir ta mintis padare ji neigaliu, o ne tai kad neturi ranku. Labai panasiai ir su manim yra buve... verysad.gif Jei nebutu aplinkiniu zmoniu su savo kandziom replikom, gal tu tariamu "trukumu" net nezinotume. Jie mums patiems gyventi anaiptol netrukdo, tik vat kazkodel aplinkiniams labai kliuna....
Na labai daug kas uzkabino...Atrodo, kad net tavo mintimis autore kalba, daug kas labai artima....
PATIKO wub.gif
Dabar sedziu Ngongo kalno papedeje.... skaitau Blixen "Iš Afrikos" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 29 sausio 2010 - 18:09