Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

QUOTE(Helianta @ 2010 01 28, 22:04)
buvo smalsu, ką prancūzai skaito ir mėgsta. Pasirodo, intelekto demonstravimą, (pseudo)filosofijas ir pretenzingumą rolleyes.gif (čia kiek ironiškai blush2.gif )

Ne tik prancuzai man rodos mirksiukas.gif
Liudna del Selindzerio. Frane ir Zujis mano mylimiausia verysad.gif
Luiziana grazios uzuolaidos biggrin.gif
Ir su gimtadieniais, kuriu dar nepasveikinau
happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 28, 19:57)
be Zis dar kazkas buvo, prazioplinau  doh.gif

Junda mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 28, 21:33)
kas cia per daiktas ?  doh.gif  lotuliukas.gif

Luiziana jau mazdaug parase smile.gif
Pas mus ne Wii, bet prie Playstationo kameryte prisijungia. Principas tas pats. Zaidimai kokie nors sportiniai. Ir zaidi su kompu futbola ar tenisa,ar irkluoji, ar boksuojiesi. Bet viska darai gyvai, ne su pulteliu biggrin.gif Rankom kojom mataruoji. Ypac juokinga, kai su vaiku rungtyniaut reik - abu makaluojames, skeryciojames lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu dar vieną draugės įduotą knygą "Niujorkiečių dienoraščiai" (iš kapučino serijos), sakė tipo smagi, atpalaiduojanti..O mane šiaip domina Niujorkas ax.gif
Ale, pradėjau skaityt, tai kažkaip nykoka-gal kas skaitė, galėtų pasakyt kokį verdiktą-šiaip ko tai galvoju, kad gal negaišt laiko su tokiu skaitaliuku.. g.gif

Esu iš tos serijos skaičius "Ir kaip ji viską suspėja", tai tuokart man labai tiko-nes labai jau į temą buvo man pagal gyvenimo etapą.. rolleyes.gif Bet dabar tiesa, pasakius, su mielu noru tos knygos kaip nors atsikratyčiau-tik užima vietą lentynoj..Bet kad net nelabai yra kam pasiūlyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiguvos Kiulkis @ 2010 01 29, 01:49)
Gal kada ir parašys nesusilaikęs apie kokį Normano maniakinės grafomanijos sindromą.

Kiulki, pasižadu karts nuo karto medžiagos parūpint biggrin.gif

o čia toms, kurios nori išbandyti savo valios stiprumą smile.gif)

naujas C. McCullough romanas „Prisilietimas“
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 29 sausio 2010 - 10:50
QUOTE(luiziana @ 2010 01 29, 02:20)
O zinai madame o ne senjoru as tave senai itariu esant hihihi.gif,arba taip ir yra istikruju,kaip manau,arba tiesiog jau nepyk tada,kad neteisingai pamaniau,bet sutapatinu tave su viena musu nare,ir regis tu ir ji,vienas ir tas pats asmuo,tik nikai kiti ir bandyta braizas pakeist,bet .... rolleyes.gif  tongue.gif

Ak, kaip mane zavi tos internetiniu forumu intrigos... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš vakar išsitraukiau V. Skoto "Aivenhą" - vieną mylimiausių vaikystės knygų wub.gif drauge su "Gražiaja Margarita" - jų įtakoje man norėjosi, kad būčiau gimus vyru biggrin.gif ir dar išsiugdžiau meilę ir pagarbą žydų tautai ax.gif labai jau gražiai tose knygose jie parodyti (ne taip, kaip buki normanai, arba paranojikai ispanai doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 01 29, 09:13)

Luiziana grazios uzuolaidos  biggrin.gif

Ne mano jos biggrin.gif ,cia ne musu namuose tongue.gif

QUOTE(Jurzole @ 2010 01 29, 11:38)
Ak, kaip mane zavi tos internetiniu forumu intrigos...  blink.gif  biggrin.gif

Nu ir kam as parasiau doh.gif ,galejau gi ir toliau savo galvoje pasilaikyti,niekam nebutu trukde,o man vis viena kas ten slepiasi po tuom niku ar tikrasis Kiulkis ar tikroji...siaip tik issprudo,jei ne tas madame zodis buciau niekada nieko ir nerasiusi savo pamastymu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 01 29, 10:33)
o čia toms, kurios nori išbandyti savo valios stiprumą smile.gif)

prie to paties Pegaso vasario menesio pasiulymai
Atsakyti
Gal kas skaitėt Irvingo "Vandens metodą"? Aš vis pažiūriu knygyne, bet dar nesiryžau pirkt, nes anotacijoj tai taip truputį iškrypėliškai parašyta biggrin.gif nors šiaip Irvingas man labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 01 29, 12:17)

einu ziuret, ar tebeturiu 'Trise valtimi'. Jei ne - naudosiuos proga. Knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 16, 19:54)
mergaites,o galit parasyt bent po viena savo favoritine  duonele? bigsmile.gif

Merginos, matėt, kad pigu.lt išparduoda knygas, šiand su 55% nuolaida, ryt su 66, o poryt su 77 proc. nuolaida?
Atsakyti
Junda blink.gif , matem nuolaidas, bet kas cia per duonele favoritine? lotuliukas.gif
O as vel pasekiau SOFIJA5 pavyzdziu ir pasineriau i paaugliska literatura blush2.gif Baigineju Gordon ir Williams ''Tunelius'' ir dar ''Gylybes'' salia padetos laukia. Cia atseit sunui skaiciau, bet jo kazkodel visai neuzkabino, tai tesiu pati sau. Man atrodo, jam per ilga pradzia, kai dar nelabai kas vyksta, neturi kantrybes gi visai schmoll.gif O man pasirode visai neblogas vaikiskas siaubiakas ax.gif Aisku, jei buciau tokiu knygu gavusi budama 10-ies, tai rekciau visam pasauliui, kas tik klausytusi, kokia faina knyga radau rolleyes.gif Dabar, deja, tas ispudis ne toks stiprus. Ech, kaip gaila, kad mano sunus ne skaitytojas unsure.gif
Atsakyti