QUOTE(madrugada @ 2010 01 25, 14:48)
O aš pati baigiau jau senokai O. Pamuk "Juodąją knygą" - buvo įdomu, nelengva, emociškai ne mano rašytojas, bet visos istorijos, paslaptys žavu. Skaitysiu ir daugiau Pamuk knygų.. labai noris geriau jį suprasti.
As siuo metu skaitau O.Pamuk "My name is red" (?Mano vardas raudona), labai patinka, kol kas perskaiciau tik 2/3, bet jau dabar rekomenduoju Beje, jo naujausia knyga "The Museum of Innocence" (Nekaltybes muziejus) daug geru atsiliepimu spaudoje gavo. Lyg viena akim maciau, kad O. Pamuk is tikruju toki muzieju, kaip knygoje, yra isteiges Stambule.
Skaiciau skaiciau O.Pamuk ir viena diena pamirsau knyga i darba vaziuodama, traukinys velavo, kelione netrumpa, tai pradejau dairytis stoties knygyne ( JURZOLE, pritariu, kad pavojinga ) ir nusipirkau 2 knygas:
AS Byatt "The Children's Book" (Vaiku knyga)
Sarah Waters "The Little Stranger" ( Hm, kaip cia dabar graziai isversti - Mazasis svetimsalis/nepazistamasis?), sia pradejau skaityti ir dabar negaliu atsitraukti. Ir net sunku pasakyti kodel, nes nieko ypatingo nevyksta, tiesiog labai fainai skaitosi. Kol kas perskaiciau tik puse, ziuresim, kaip bus toliau, bet itariu, kad O.Pamuk knyga dar tures dienele kita palaukti.