Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

Klopedija, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga happybday.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 26, 19:24)
o man va dabar iskilo toks klausimas, o tai vilnietes dar zada kada kavintis, o tai man jau nuobodu kazkaip, ner su kuom pabandrauti, padiskutuoti

Aš, aš labai noriu kavintis, tik kad... šalta bijau.gif

QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 26, 21:26)
  Nejau ir sau isigijai? As dar neskaiciau sios knygos  Dar tik planuoju, bet pirmiau perskaitysiu "Moteru kupe" ir Kuncino bibliotekines. Vat tada ir jamsiu sita

Nea, sau neįsigijau, gavau iš bibliotekos biggrin.gif

QUOTE(zis @ 2010 01 26, 22:01)
Sveikutes 4u.gif
1. Vakar pradejau skaityti Risto Isomaki "Sarasvati upes smelis". Nutariau, kad geriau viena karta ja perskaityti nei simta kartu apie ja atsiliepimu klausytis smile.gif Kol kas patinka
2. Matyt viena akim i knyga ziuri, o kita bandai forume kazka skaityti
Apie knyga be pavadinimo jau senai rasiau  (dar praeitoje temeleje) smile.gif
3. O jo didenybes drakone apie jokia mergiote net neuzsimenama lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet ji ne mano, o is bibliotekos smile.gif Net neabejoju, kad ir taviskeje ji yra Tikrai drasiai rekomenduoju 4.O siandien is tavo bibliotekos M. Frajaus "Klajuna" ir "Amzinybes glebyje" parsitempiau
5. Tikai zada smile.gif Sofija sake, kai tik perskaitys is bibliotekos pasiimta knygu kruva, bandys organizuoti pasisedejima

1. Man ši knyga patiko. Lauksiu tavo nuomonės 4u.gif
2. Mačiau, kad kažką rašei, bet lyg tai galutinio verdikto ir nebuvo g.gif
3. Supratau, reikės ieškoti.
4.Galėjau paskolinti, turiu 4 lietuviškas dalis 4u.gif
5.Knygų tik viena neperskaityta liko, bet man šalta...

QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 26, 22:13)
reikia kazkam tik gerai paklibinti del susitikimo

Gal tu paklibinsi 4u.gif Aš negaliu klibinti dabar, nes bijau nosį iš namų iškišti... Negaliu pati savęs įkalbėti, o tavo įtakai pasiduočiau biggrin.gif
QUOTE(Mexxica @ 2010 01 27, 00:42)
Sveikos merginos  4u.gif

šimtą metų nerašiau, bet tikiuosi, kad dar priimsit atgal į šeimą

Sveika sugrįžusi 4u.gif Ir aš tavęs pasiilgau biggrin.gif
QUOTE(shantal @ 2010 01 27, 01:31)
Mergaites, priimkit ir mane i jusu jauku kluba.

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 27, 11:34)
Gal tu paklibinsi  4u.gif Aš negaliu klibinti dabar, nes bijau nosį iš namų iškišti... Negaliu pati savęs įkalbėti, o tavo įtakai pasiduočiau  biggrin.gif

bukit zmones, neklibinkit kol kas biggrin.gif Mano net auto nepageidauja niekur judet, ka jau apie mane kalbet blush2.gif Iki darbo nuvaziuot ir tai zygdarbis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 01 26, 00:23)
Mano giminaičiai tai negamino, ne tos jau kilmės aš, bet pamenu tokį vakarą liaudies kultūros centre su suvažiavusiais iš visų pasviečių aludariais, kur aš dievagojaus, kad naminio alaus tai negersiu, neeee, bo esu prisiskaičius, kaip smūgiškai jis suveikia, – ir vis dėlto, kažkokiu keistu būdu, tie patys Pasvalio aludariai mane įkalbino paragaut, o tadu jau šokau, šokau, šokau, ale tik su tais, kurie man „Bed of Roses“ dainavo (paskui vyras labai juokės, kad liaudies ansambliai varžėsi Bon Jovi dainuodami) biggrin.gif  biggrin.gif

O Tu nieko nepainioji, o Savūne. g.gif Gal jau greičiau "Skinsiu raudoną rožę" dainavo. smile.gif
Ale tiek to jau, štai, Tamstai, rožių lapelių lova, pavargusias kojeles pailsinti biggrin.gif user posted image

Tavo paskatinta, apsilankiau kino mėgėjų skyrelyje ir nusikopinau Jūsų sąrašus. biggrin.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 01 26, 14:14)
Skaitau Kenzaburo Oe "Asmeninė patirtis". Nučiupau bibliotekoje kaip nepopuliarią. Man vaidenasi H. Murakami biggrin.gif kaip visada ne laiku ir ne vietoj aš su savo asociacijom, keistos jos pas mane kyla..

O man regis, kad jie labai skirtingi. Murakamis veržiasi už fizinio pasaulio ribų, o Kenzaburo Oe išgyvena momentą "čia ir dabar". Netgi, atrodytų, priešiškas Paukščiui Berdui realusis pasaulis, tėra tik jo negatyvių jausmų atspindys. g.gif

QUOTE(Vaiguvos Kiulkis @ 2010 01 26, 21:21)
Patiko pora citatų: „Kuriu, nes nekurti yra dar blogiau.“ Grafomano moto?
O šita sveiku protu sunkiai suvokiama (ypač paryškintos dalys): „mano kūryba turėtų gerai skaitytis ir būti sunkiai suprantama sveiko proto žmonėms.“

Minedo verta frazė. lotuliukas.gif

QUOTE(Vaiguvos Kiulkis @ 2010 01 27, 12:21)
Sveika, Shantal (gražus vardas  smile.gif ). Prudono veikalas vadinosi „La Philosophie de la misère“ - tai iš tiesų „Skurdo filosofija“, o „La misère de la Philosophie“ yra Karlo Markso atsakymas į Prudonui.

Filosofijos skurdas. ŽEurus tas Marksas. rolleyes.gif

Visoms švenčiančioms ir jau atšventusioms kuo geriausi linkėjimai ir sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif user posted image

Ačiū, Pajauta, už knygų apie Vilnių nuorodas. Kai tik galėsiu, apžiūrėsiu. 4u.gif
Atsakyti
Klopedija, Su tortadieniu 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 27, 11:34)
Gal tu paklibinsi  4u.gif Aš negaliu klibinti dabar, nes bijau nosį iš namų iškišti... Negaliu pati savęs įkalbėti, o tavo įtakai pasiduočiau  biggrin.gif

lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif
Tai Vilnietes, greit rasom, kada geriau? paprasta darbo diena ar savaitgalis? Siulau ryt arba antradieni 18.00. ten kur busim bus silta nuo arbatos/kavos ir fainu diskusiju tongue.gif
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 11:37)
bukit zmones, neklibinkit kol kas  biggrin.gif  Mano net auto nepageidauja niekur judet, ka jau apie mane kalbet  blush2.gif  Iki darbo nuvaziuot ir tai zygdarbis  biggrin.gif

nu jau, susalsi lotuliukas.gif vaikai i mokyklas eina, o tu tokia didele ir tiesiog suledesi lotuliukas.gif Drasiau drambly biggrin.gif beto, man laaaaabai reikalinga tavo konsultacija del katytes, turim bedele maza blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoftSkin: 27 sausio 2010 - 12:15

Klopedija, sveikinu ir linkiu kuo daugiau kokybisku ir ispudingu skaitiniu, sekmes darbe, seimoje ir pomegiuose 4u.gif 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
Klopedija,tau nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai gimtadienio proga.

QUOTE(Vaiguvos Kiulkis @ 2010 01 25, 23:56)
Nuominacija prašom naudotis į sveikatą ir pagal paskirtį, tik prašom netęsti Kiulkio tradicijų ir nemėtyti vientaškių - „e“ sušals be kepurės per speigus. Ir gaila, kad arkliai ne apie arklius...
Kiulkis didžiai persiprašo už totalų offtopiką.

Dėl nuominacijos tai aš nesuku sau galvos ir nereikia labai jau jums pergyventi dėl jos paskirties.Pajauta tikrai nesiruošia kreiptis į paieškų tarnybą ypač dėl narių pražuvėlių. smile.gif
Ir dar nereikia kabinėtis ir smulkintis dėl taškelių.Gerai, kad dar su liniuote nepamatavot tarpelių tarp žodžių. smile.gif
Taigi Pajauta labai persiprašo dėl jų nebuvimo ir nepažada, kad ir toliau juos visur sudėlios, nes viena, tai Pajautai jau pribrendo toks reikalas, kad jau reikia ant nosies "kabintis antrą porą akių", o antra kai su šeimyna reikia dalintis vienu kompiuteriu ir visi lipa ant kulnų su raginimais 'ir man reikia kompiuterio", tai jau kartais tikrai skubu ir nesismulkinu nei dėl taškelių,kepurėlių, nosinėlių.

QUOTE(Vaiguvos Kiulkis @ 2010 01 26, 00:58)
Ačiū už rūpinimąsi Kiulkio įvaizdžiu, bet klausimas apie „Arklius“ Pajautos buvo  smile.gif

Klausimas tai mano buvo, bet ne vien Vaiguvos Kiulkiui. Kita vertus čia forumas ir į pokalbius, diskusijas gali įsiterpti ir kiti.Čia gi niekas nesiporuoja.
smile.gif
Už tai labai ačiū Savūnei, kad įsiterpė ir patvirtino, kad tai gera vyriška knyga.
Tiesa ar pamenat buvo kalba apie Bunino Tamsiąs alėjas, deja biblotekoje varčiau, prisėdus truputi paskaitinėjau ir atidėjau, nepatraukė, nuobodoka buvo.Tai taip ir liks turbūt neskaityta.

QUOTE(Vaiguvos Kiulkis @ 2010 01 26, 01:12)
Ką padarysi, tiesa svarbiau pioneer.gif Prašom tuos penkis Pajautai pridėti  biggrin.gif

Pajautai jų visai nereikia, galit pasiimti sau. biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Darbinga @ 2010 01 27, 13:39)

Ačiū, Pajauta, už knygų apie Vilnių nuorodas. Kai tik galėsiu, apžiūrėsiu.  4u.gif

Nėr už ką 4u.gif Kai apžiūrėsi parašyk kas patraukė dėmesį.

QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 27, 14:03)
Tai Vilnietes, greit rasom, kada geriau? paprasta darbo diena ar savaitgalis? Siulau ryt arba antradieni 18.00. ten kur busim bus silta nuo arbatos/kavos ir fainu diskusiju  tongue.gif

Na man tiks bet kada.Kaip nors prsiderinsiu.A kur būsim? ax.gif

Vilnietės nesnauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 27, 13:03)
nu jau, susalsi  lotuliukas.gif  vaikai i mokyklas eina,

Nu, kad ne. Neina. Ypač mažieji. Jų nei kvapo... smile.gif
Eina tik (pasak mūsų istoriko) tie, kurių tėvai televizoriaus nežiūri ir laikraščių neskaito...

Būsiu įkyri, ir dar kartą priminsiu - Tavo Mokslo draugai - pas Darling. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martux: 27 sausio 2010 - 14:42
QUOTE(shantal @ 2010 01 26, 23:31)
Mergaites, priimkit ir mane i jusu jauku kluba.
R. N. Morris
"ŠVELNUSIS KIRVIS".

Peterburgas - mano numyletas miestas. Visad jauciu jam nostalgija. Tai ta knyga taip maloniai nukele mane ten...Kiek ten buvau, tai vis ziema...O dar dabar pas mus tokia tikra rusiska ziema.... Ir detektyvas visai nieko. Pabaiga tik pritrenke - nesitikejau...ziauri....
Atradau sioje knygoje sau toki idomu fakteli - buvo rasoma apie Prudono veikala "Misere de la Philosophie' -skurdo filosofija. idomu butu paskaityt, bet liet.kalba neradau. Ir nezinojau, kad Misere - tai skurdas. Maciau gera filma "Misere". Vis galvojau, koks keistas pavadinimas, ka jis reiskia? Moters vardas ten buvo Misere. O gal tik toks sutapimas.... g.gif
Dar patiko persipynimas su graiku ir romenu dievais ir nusikaltimu...Teko prisiminti Minerva, Fideja ir t.t.

Sveika atvykus. Neseniai perskaiciau ''kirvi'', tikrai neblogas detektyvas, nors siaip itartinai ziuriu i visokius ''nerusus'' aprasinejancius Rusija ax.gif Ir Dostojevskis man kazkodel yra ant tu ''aukstesniuju'' lentyneles, kuriu geriau i detektyvus nepainiot. Bet jei jau atleidau ta reikala savo mylimam Akuninui, tiek to, atleisiu ir R. N. Morris tongue.gif
O Misere (tiksliau misery) ir anglu kalba reiskia
1 kančia, bėda
2 vargas, skurdas
(cituoju Anglona) o tavo minetas filmas pastatytas pagal S. Kingo to paties pavadinimo romana. Siulau kada nors paskaityti. Manau S. Kingas specialiai taip ''suzaide'' su jos vardu
KLOPEDIJA, sveikinu gimtadienio proga. Noreciau, kad isliktum tokia pati ryski ir kitoniska. Sekmes ir tavo ''rankdarbiui'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 27, 10:34)
Aš, aš labai noriu kavintis, tik kad... šalta  bijau.gif

na baikit juokus, kur jau ten salta biggrin.gif as penkis metus nemaciau sniego normaliai ir maksimum kiek buvo salcio tai -4 ir man sicia visai nieko patinka biggrin.gif

as rytoj tikrai negaliu, nes eisiu pas odontologa unsure.gif o va antradienis visai tiktu
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...ykimo-metas.htm

verysad.gif

Po tokio nelinksmo straipsnio, bet...

Tutele, Rasma, Klopedija su gimtadieniu
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 27 sausio 2010 - 16:32
QUOTE(Vaiguvos Kiulkis @ 2010 01 27, 11:21)
Sveika, Shantal (gražus vardas  smile.gif ). Prudono veikalas vadinosi „La Philosophie de la misère“ - tai iš tiesų „Skurdo filosofija“, o „La misère de la Philosophie“ yra Karlo Markso atsakymas į Prudonui.

Aciux 4u.gif
Taip, tu teisi del tu pavadinimu - -man tiesiog susipainiojo... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(langana @ 2010 01 27, 16:07)
nors siaip itartinai ziuriu i visokius ''nerusus'' aprasinejancius Rusija ax.gif :

Morisa, kaip ir turbut bet kuri zmogu - -uzbure tas miestas ir rusu klasika wub.gif
O as vakar per kelias nakties valandas puse "Gėdos" suvalgiau...Šianakt pabaigsiu. smile.gif
Atsakyti