QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 26, 19:24)
o man va dabar iskilo toks klausimas, o tai vilnietes dar zada kada kavintis, o tai man jau nuobodu kazkaip, ner su kuom pabandrauti, padiskutuoti
Aš, aš labai noriu kavintis, tik kad... šalta
QUOTE(agnuzeb @ 2010 01 26, 21:26)
Nejau ir sau isigijai? As dar neskaiciau sios knygos Dar tik planuoju, bet pirmiau perskaitysiu "Moteru kupe" ir Kuncino bibliotekines. Vat tada ir jamsiu sita
Nea, sau neįsigijau, gavau iš bibliotekos
QUOTE(zis @ 2010 01 26, 22:01)
Sveikutes
1. Vakar pradejau skaityti Risto Isomaki "Sarasvati upes smelis". Nutariau, kad geriau viena karta ja perskaityti nei simta kartu apie ja atsiliepimu klausytis Kol kas patinka
2. Matyt viena akim i knyga ziuri, o kita bandai forume kazka skaityti
Apie knyga be pavadinimo jau senai rasiau (dar praeitoje temeleje)
3. O jo didenybes drakone apie jokia mergiote net neuzsimenama Bet ji ne mano, o is bibliotekos Net neabejoju, kad ir taviskeje ji yra Tikrai drasiai rekomenduoju 4.O siandien is tavo bibliotekos M. Frajaus "Klajuna" ir "Amzinybes glebyje" parsitempiau
5. Tikai zada Sofija sake, kai tik perskaitys is bibliotekos pasiimta knygu kruva, bandys organizuoti pasisedejima
1. Vakar pradejau skaityti Risto Isomaki "Sarasvati upes smelis". Nutariau, kad geriau viena karta ja perskaityti nei simta kartu apie ja atsiliepimu klausytis Kol kas patinka
2. Matyt viena akim i knyga ziuri, o kita bandai forume kazka skaityti
Apie knyga be pavadinimo jau senai rasiau (dar praeitoje temeleje)
3. O jo didenybes drakone apie jokia mergiote net neuzsimenama Bet ji ne mano, o is bibliotekos Net neabejoju, kad ir taviskeje ji yra Tikrai drasiai rekomenduoju 4.O siandien is tavo bibliotekos M. Frajaus "Klajuna" ir "Amzinybes glebyje" parsitempiau
5. Tikai zada Sofija sake, kai tik perskaitys is bibliotekos pasiimta knygu kruva, bandys organizuoti pasisedejima
1. Man ši knyga patiko. Lauksiu tavo nuomonės
2. Mačiau, kad kažką rašei, bet lyg tai galutinio verdikto ir nebuvo
3. Supratau, reikės ieškoti.
4.Galėjau paskolinti, turiu 4 lietuviškas dalis
5.Knygų tik viena neperskaityta liko, bet man šalta...
QUOTE(SoftSkin @ 2010 01 26, 22:13)
reikia kazkam tik gerai paklibinti del susitikimo
Gal tu paklibinsi Aš negaliu klibinti dabar, nes bijau nosį iš namų iškišti... Negaliu pati savęs įkalbėti, o tavo įtakai pasiduočiau
QUOTE(Mexxica @ 2010 01 27, 00:42)
Sveikos merginos
šimtą metų nerašiau, bet tikiuosi, kad dar priimsit atgal į šeimą
šimtą metų nerašiau, bet tikiuosi, kad dar priimsit atgal į šeimą
Sveika sugrįžusi Ir aš tavęs pasiilgau
QUOTE(shantal @ 2010 01 27, 01:31)
Mergaites, priimkit ir mane i jusu jauku kluba.
Sveika prisijungusi