Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 63 dalis...

Klopedija, didziausi sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Klopedija, kuo šilčiausi sveikinimai tokį žvarbų gimtadienio rytą 4u.gif Svajonių išsipildymo, šypsenų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbiziuke: 27 sausio 2010 - 09:12
Klopedija nuosirdziausi sveikinimai su tortadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai Klopedijai, mūsų nepavargstančiai paparacei.user posted image Priimk šią gimtadienio gėlytęuser posted image O dovanėlę parinkau knyginę.user posted image

Gal kada nors užsuks ir knygė paklydėlė Aš ir Morka, taip pat šiandien švenčianti gimtadienį. Ir jai siunčiu gėlyčių.
user posted image
Atsakyti
Klopedija, su Gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
Klopedija, sveikinu su gimtadieniu! user posted image
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2010 01 26, 23:31)
Atradau sioje knygoje sau toki idomu fakteli - buvo rasoma apie Prudono veikala "Misere de la Philosophie' -skurdo filosofija. idomu butu paskaityt, bet liet.kalba neradau. Ir nezinojau, kad Misere - tai skurdas. Maciau gera filma "Misere". Vis galvojau, koks keistas pavadinimas, ka jis reiskia? Moters vardas ten buvo Misere. O gal tik toks sutapimas.... g.gif

Sveika, Shantal (gražus vardas smile.gif ). Prudono veikalas vadinosi „La Philosophie de la misère“ - tai iš tiesų „Skurdo filosofija“, o „La misère de la Philosophie“ yra Karlo Markso atsakymas į Prudonui.
Atsakyti
su jumis tai tikrai kiekviena diena - šventė biggrin.gif
klopedija - su! smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie sveikinimų ]Klopedijai[ birthday.gif
Atsakyti
Klopedija - su gimtadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikinu ir as Klopedija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2010 01 26, 18:48)
o as nesusiviliojau jos pavartyti, tema apie vezi ir kitos panasios, pvz eutanazija, man atrodo per daug "sukomercintos".

QUOTE(saintlina @ 2010 01 26, 18:50)
o as tiesiog isvis nenoriu skaityti apie vezi,nesvarbu, kas per sedevras knyga..

Pasižiūrėjau anotaciją-nu nežinau, kas galėtų mane įtikint skaityt tokią knygą, juolab apie vėžį doh.gif
Nors niekada nesakyk niekada..

Tikiuosi imtis vis gi Alvtegen "Gėdos", juolab, kad geroji Dolitlė pažadėjo paskolint thumbup.gif
Šiaip ar taip, reikėtų iki knygų mugės susipažint su viena iš viešnių nuodugniau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 27 sausio 2010 - 11:23