Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

Mano dukrytė tik nuo šiandien pirmokė smile.gif tai taip teoriškai įsivaizduoju kad bandysime tokį modelį kai vaikas pats ruošia pamokas, o aš tik tikrinu. Nes turiu tokį pavyzdį kai tevai ruošia kartu su vaiku pamokas jau 7 metus iš eilės, rezultatas toks kad vaikas savarankiškai nemoka ruošti pamokų, apskritai nemoka galvoti, daryti išvadų ir t.t....
O dėl spaudimo tai mano nuomonė tokia, kad čia labai priklauso nuo vaiko charakterio.... Nes, vienas vaikas po to kai jam kažkas nesigauna, o iš jo dar ir reikalauja pasiduoda ir nebedaro išvis nieko, o kitas kaip tik bando įrodyti kad jis sugebės tai padaryti. Taip kad man atrodo čia labai individualiai nuo kiekvieno vaiko priklauso ir kažkokio vieno teisingo sprendimo nėra.
Atsakyti
as dalyvauju namu darbu ruosimo veikloje..noriu,kad mano dukra ismoktu stropumo ir atsakingumo bei tuo paciu igytu ziniu..
Atsakyti
dalyvauju pamokų ruošoje, kolkas, mirksiukas.gif nes dukra dar tik pirmokėlė
Atsakyti
QUOTE(liaura_krng @ 2010 09 07, 12:39)
as dalyvauju namu darbu ruosimo veikloje..noriu,kad mano dukra ismoktu stropumo ir atsakingumo bei tuo paciu igytu ziniu..

Ar galima ismokinti zmogu atsakingumo ji kontroliuojant? Atsakingu zmogus isauga kada juo pasitikima, jauciasi gerbiamas, nes tai daugiau ipareigoja vaika, nei suteikia laisviu.
Atsakyti
Grizau i pirma klase biggrin.gif
Atsakyti
neruosiau kartu nei pirmoj,nei antroj,nei dabar-trecioj,tuo labiau. Jei kas neaisku,vaikas ateina pasiklaust,tada aiskinames. ir atnesa patikrint. O daro viska savarankiskai.
Atsakyti
praejusiais mokslo metais, ir dar metus pries - reikedavo su dukra ruosti... bet pastebejau, kad kai zino, kad as salia, ir padesiu, jei kas bus neaisku - ji labai nesistengdavo pati galvoti.. siais metais pradejome lankyti prailginta grupe.. ir pati dukra man pasake, kad kai ruosia ten pamokas, jai viskas paprasciau, nes tiesiog zino, kad kekvienos uzduoties neklausines mokytojos, todel susikaupia ir pati padaro, aisq, pasitaiko, kad ir nezino ko, bet jau cia ne is tingejimo - kaip budavo namuose, o is nezinojimo, ar nesupratimo... todel, mano nuomone, jei yra galimybe lankyti tokia grupe - reikia leisti 4u.gif
Atsakyti
maniškis jau trečiokas, situacija identiška kaip pas zivvilte, daro pats, paskui tikrinu, jeigu kažko nesupranta - aiškinamės. Tačiau pastebėjau, jog pradėjo piktnaudžiauti tuo "nesuprantu" wink.gif tiesa, anglų darom kartu, neįsivaizduoju, kaip galėtų padaryti pats, nes knygos tikrai sudėtingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja:): 24 rugsėjo 2010 - 13:44
Maniskis pirmokas, viska daro pats, jei kas neaisku, ateina pasiklausti, bet per pirma menesi klause 2 kartus.
Netikrinu.
Jei mokytoja pasakys ka nors, tada pradesiu tikrinti.

Kol kas puikiai susitvarko su visom uzduotim.
Atsakyti
Vaikui darant pamokas, turiu buti salia, nes kitaip ima ir uzsiima kitais reikalais doh.gif
Siaip jam viskas aisku, bet turiu raginti g.gif Visada patikrinu, kaip padaro, jei kas blogai, taiso klaidas, paciam liepiu jas ir surasti
Atsakyti
Mano dukryte ketvirtoke. Ateina tik paklausti, jei nesupranta uzduoties. Nuteikiu ja, kad namu darbai uzduoti jai, o ne teveliams. Ji mokslui skiria daug laiko, su manim paruostu greiciau, bet zinau, kad pries akis dar ilgas mokslo kelias, ir ji turi ismokti mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Nikitukele @ 2010 10 03, 10:30)
Vaikui darant pamokas, turiu buti salia, nes kitaip ima ir uzsiima kitais reikalais doh.gif
Siaip jam viskas aisku, bet turiu raginti g.gif  Visada patikrinu, kaip padaro, jei kas blogai, taiso klaidas, paciam liepiu jas ir surasti

drinks_cheers.gif Pas mus tas pats
Atsakyti