Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

Pratinu prie atsakomybės, savarankiškumo. Pats daro,o po to viską patikrinu. Ko nesupranta, paaiškinu. Pirmus mėnesius sėdėjau kartu su juo, tai tease.gif išsidirbinėdavo. Man kantrybė nelaikė. Persiorentavau. Dabar ir susideda pamokas pats. Bet ,kai nueina gulti, vistiek patikrinu kuprinę blush2.gif .
Atsakyti
As tai pamokas padarau pati jei ko nesuprantu mama paaiskina (kai grizta is darb),o veliau dar ir patikrina.. doh.gif
Atsakyti
man ir kaikada patikrina dar biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunus tik pradejo eiti i mokykla, o pamoku visai nenori daryti, jis net neturi jokio pareigos jausmo, jei neklausciau, kas uzduota, tai taip ir liktu niekas nepadaryta. zinoma tiems pirmokams ir taip nieko neuzdavineja namuose, bet visada reikia uzbaigti namie,ko nespejo mokykloje. Maniskis mokykloje nieko nespeja, pastoviai zioplineja, net nezinau kaip bus toliau, kai mokslai bus rimtesni...
Atsakyti
doh.gif To dar nebuvo... Šiandien maniškis iš mokyklos grįžo be kuprinės blush2.gif Mano pirmokas apsižioplino. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo N-e-r-i-n-g-a: 09 kovo 2010 - 20:14
QUOTE(vavute @ 2010 03 07, 23:57)
Mano sunus tik pradejo eiti i mokykla, o pamoku visai nenori daryti, jis net neturi jokio pareigos jausmo, jei neklausciau, kas uzduota, tai taip ir liktu niekas nepadaryta. zinoma tiems pirmokams ir taip nieko neuzdavineja namuose, bet visada reikia uzbaigti namie,ko nespejo mokykloje. Maniskis mokykloje nieko nespeja, pastoviai zioplineja, net nezinau kaip bus toliau, kai mokslai bus rimtesni...

Mano sunus jau antrokas siemet,bet nuo pirmos klases pratinau ruost namu darbus,nors oficialiai ju negali uzduot.Siemet pamokas ruosia isvis be gincu,kadangi mokyklos pratybose ir taip pirmauja,tai namie dar papildomas atlieka.Neperlenkiu lazdos,kad vaikas nepavargtu,bet pratinu nuo pirmu dienu mokytis. Pabandykit nors 3d, per savaite pasodint pamokas ruost,na nors po tris sakinius parasyt ir skaiciu pora eiluciu,kad ygautu supratima - mokytis reikia.
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2010 03 09, 21:13)
doh.gif To dar nebuvo... Šiandien maniškis iš mokyklos grįžo be kuprinės blush2.gif  Mano pirmokas apsižioplino. doh.gif

Svarbiausia,kad nepametwe,o mokykloj paliko biggrin.gif
Atsakyti
As su saviskiu karts nuo karto vis paruosiam pamokas kartu,nes ,kai paklausi,jam niekad nieko neuzduota doh.gif Tenka vis patikrinti,ar tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
Mano, kai pirmokė buvo, irgi užduodavo mokytoja parašyti po 2 sakinius. Tai būdavo parašo tuos 2 sakinius, o daugiau ne. Nei pro kur biggrin.gif Atrodo ir kas čia atsitiks, kad parašys ir 3, bet jau ne.... :ax:Persidirba iš karto smile.gif Antroj klasėj rašydavom po 4, ir taip kas metai po 2 pridedam. Nors mokosi neblogai, negaliu Dievo į medį varyt biggrin.gif
Atsakyti
Esu pradinių klasių mokytoja iš Kauno. Galiu padėti ruošti pamokas ar dirbti su gabiaisiais mokiniais.
Atsakyti
QUOTE(Pradžiamokslė @ 2010 07 28, 17:15)
Esu pradinių klasių mokytoja iš Kauno. Galiu padėti ruošti pamokas ar dirbti su gabiaisiais mokiniais.

O su negabiais nedirbat. doh.gif Manau jei gabus,tai jam jokios pagalbos ir nereikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif . As turiu dukra siemet ji jau bus 6 bet pamokas visa laika darome kartu nuo 1kl, nes tik nepaziurek tai jau ka ir praleido ar nepadare biggrin.gif .Manau darysim ir tuoliau, nes kai paziuriu ju programas, tai baisu darosi atrodo kad jie visi profesoriai bus blink.gif Per namu darbus vaikai baltos dienos ir laisvo laiko visai neturi g.gif baisu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2010 07 28, 21:58)
O su negabiais nedirbat. doh.gif Manau jei gabus,tai jam jokios pagalbos ir nereikia. mirksiukas.gif

Labai geras pastebėjimas thumbup.gif
Atsakyti