Sunus baige 1 klase. Pamokas visada ruosdavom kartu ir nemanau kad tai blogai Vaikas mato kad domiesi tuo kuo jis uzsema ir kad tai svarbu, todel ir stengiasi labiau.
su savo pirmokeliu pamokas darem ir darysim ateinancius metus kartu, nes vienam nieko nesigauna, randa kitu uzsuemimu tik nusisuk
na manau,kad reiktu vaikui padeti ruosti pamokas
QUOTE(Daila @ 2009 07 18, 21:22)
su savo pirmokeliu pamokas darem ir darysim ateinancius metus kartu, nes vienam nieko nesigauna, randa kitu uzsuemimu tik nusisuk
Labai juokinga, nes pas mane ko gero bus lygiai taip pat.
Jei as su savo busimu pirmoku nesedesiu ir nerodysiu susidomejimo jo pamokomis, tai jis pats tikrai neruos.
1-3klasej sedejom kartu prie pamoku,o jau 4 klasej tik patikrindavau ar gerai padare
mano dukrai 1 klaseje reikejo primint, kad eitu ruost pamokas. Zinoma ir as budavau tame kambaryje, kai ruosdavo. Liepdavau pirma paciai padaryt, o as patikrindavau. Jei nesuprasdavo uzduoties - paaiskindavau. Manau, kad ie antroje klaseje bus panasiai
mano dukra antroke,pamokas ruosiam kartu
QUOTE(Lakštingala @ 2009 07 22, 17:21)
Labai juokinga, nes pas mane ko gero bus lygiai taip pat.
Jei as su savo busimu pirmoku nesedesiu ir nerodysiu susidomejimo jo pamokomis, tai jis pats tikrai neruos.
būtų ir man juokinga, nes pas mus ta pati situacija, tik vat bėda ta, kad mes jau trečiokai tai ir sėdim kiaurus vakarus kartu prie pamokų
Maniske pirmoke,visada pati paruosia viska ,tik patikrinu,bet dazniausiai gerai viskas buna,bet cia tik pirma klase,veliau manau reiks ir kartu pasedet.Papyldomai jei sugalvuoju kazkokiu uzduociu,tada jau kartu sprendziam,tuo paciu ir pabendraujam
Padedu ruošt tą dalyką kuris prasčiau sekasi, bet po to ir laukia, kad kartu tipo darysim, tikriausiai pradeda nepasitikėt savo jėgom