Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

QUOTE(mamyte84 @ 2009 03 16, 20:51)
kaip as jus visas suprantu  rolleyes.gif as turiu mergaite antroke ir ji visiskai tyngi mokytis schmoll.gif kad ir kaip stengciausi ja paveikti kalbomis man niekaip nesiseka schmoll.gif beto nepaminejau ji man ne dukra o vyro vaikas,mes kolkas bendro dar nesusilaukem bet labai stengemes ,labai norim ax.gif bet jo mergaite anksciau gyveno su mama ir nieko per dienas neveikdavo tik paskuj motina lakstydavo,jai niekas neidomu ji nieko nenori veikti tik serialus per diena ziuret ir paskuj dabar jau mane lakstyti  doh.gif as jai niekada nebusiu mama ir nenoriu ja but nes ji turi ja ,tik man labai skaudu buna kai is jos grysta ji manes visiskai neklauso verysad.gif nezinau nei ka daryt,kaip ivesti nors kaskokia tais drausme,ir kad nors trupuciuka pasimokytu nes ji net skaiciuoti normaliai nemoka ,kaip pirmoje klaseja vaikai jau kuo puikiausiai skaiciuoja ir bent kaskuo domisi verysad.gif

cool.gif joo, sunki situacija. Idomu dar ka jai tikroji mama prisneka, gal specialiai taip elgiasi...
Atsakyti
Maniškis antrokas ir tenka dar labai dažnai šalia sėdėt doh.gif Nors aš jam vos ne kiekvieną dieną kalu, kad pamokas ruoštų, kol aš darbe, o aš grįžusi tik patikrinsiu, bet niekaip schmoll.gif schmoll.gif Bet tikiuosi, kad išaugs iš to sėdėjimo kartu ax.gif smile.gif
Atsakyti
Mano yra paruošiamukas ir rugsėjį išleisiu į mokyklą. L. bijau to pamokų ruošimo kartu. Beje, dar ir pati esu mokytoja. Tai tapčiau amžina pamokų ruošėja... doh.gif ir noriu,kad nuo pirmų dienų įprastų rūpintis savo namų darbais. Na, norai yra, o kaip bus, matysim... tongue.gif Jau dabar stengiuosi įkalti, kad nepadarysi ko nors- bus TAU nesmagu, TU kažko nesužinosi, ant TAVęS pyks auklėtoja...
Atsakyti
1-2 kl. ruosdavom kartu, tiksliau, jis paruosdavo, as po to patikrindavau, issiaiskindavom ir issitaisydavom klaidas, jei budavo, suziuredavau, kad viska susidetu ir atliktu. Kai pradejo lankyti 3 kl., man pradejo laiko trukti ir siek tiek nusibodo kasdien viska suziuret ir pirstu baksnot, ka dar turi padaryt. Nutariau, kad jau turi but savarankiskesnis ir siek tiek "atleidau vadeles". Tai kur tau, kai po kurio laiko uzmeciau aki, pasiurpau doh.gif Pradejo vyrukas vaziuot i lankas konkreciai, pastabu prisirinko del neatsinestu priemoniu, aprangu, neatliktu namu darbu ir pan. Tai dabar vel teko imtis cerberio vaidmens wink.gif Nezinau, kaip jam ikalt i galva, kad pats turi stengtis, dirbt, niekaip sito nesupranta, kol nepasakau, pirstu neparodau po nosim, tol nieko ir nepadarys blush2.gif
Atsakyti
Mano dukra antrokė ir aš su ją pastoviai pamokas ruošiu nes jai aš nepažiūriu tai jai tada nereikia ruošti.
Atsakyti
Mūsiškė-pirmokė-tai visada su MB prisėdam prie pamokėlių
Atsakyti
QUOTE(Moske @ 2009 03 23, 12:35)
Mūsiškė-pirmokė-tai visada su MB prisėdam prie pamokėlių

Nepatarciau, nes vaikas pripranta ruosti pamokas kartu su tevais ir jam atrodo, kad tai bendras seimos reikalas... bet tai Jusu pasirinkimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 24 kovo 2009 - 09:54
Mano mergaitė antrokėlė ir pamokėles pasiruošia grupėje thumbup.gif , nebent ko nors nesupranta tai namuose kartu darome... Tik va vakare tai reikia 15 kartų klausti ar knygas susidėjusi g.gif .... O kai buvo pirmokėlė, į grupę neidavo, tai sėdėdavom kartu, arba skambindavau kas 5 min ir klausdavau ar pasiruošei? būdavo atsakaymas pasiruošiau,bet kai grįždavo išaiškėdavo,kad ir tą pamiršo padaryti ir aną...

Žodžiu man labai gerai kai vaikas eina į grupę,tai nereikia sukti galvos dėl pamokėlių... Nors neseniai išsiaiškinua,kad anglų kalbos nebuvo darius kokius 2 mėn (nes tipo mokytoja nepyksta, tai kaip ir nebūtina daryti), bet pakalbėjom ir kai ir dabar viskas tvarkoje...

Tik retkarčiais (į savaitę kartą tai būtiniai) perverčiu pažymių knygelę, sąsiuvinukus ir pažiūriu kaip sekasi...
Atsakyti
nuo pirmos klasės savarankiškai be raginimų ruošia pamokas, pradžio tikrinau, dabar ketvirtokė, labai gerai mokosi , tai niekada netikrinu, tik pažymių knygelę patikrinu kad ten stebuklų nerasčiau biggrin.gif
Atsakyti
aš taip pat prie tų,kurie pamokas ruošia kartu,tai pavargau per mokslo metus doh.gif ,dabar labai laukiu vasaros atostogų hihihi.gif

neperseniausia skaičiau nebloga knygą-"Vaiko emocinio intelekto vystimas-vadovas tėvams",autorių tiksliai nepamenu,tai vat knygoj nemažai patarimų,kaip motivuoti vaikus mokslui
Atsakyti
Su vaiku pamokas ruosti yra svarbu, tevai butinai turi dometis kaip vaikas padaro jas net patikrinti kad padarytu jas neatmestinai smile.gif Siais laikais tevai neturi laiko savo vaikams todel ir sako kad jie turi viska patys daryti bet jei jau tevai nepasidomi kaip padarytos pamokos tai jau tevai neatlieka savo pareigu, as pati pamenu kad kai buvau moksleive skubedavau i lauka tai atmestinai pamokas padarydavau bet mane kontroliuodavo kazkada praslysdavau kai kada ne. Taip kad nesiulau daryti uz vaika bet pasiulysiu jei tik yra proga buti saliai, ar bent jau patikrinti pamokeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 20, 02:29)
Mano dukra antrokė ir aš su ją pastoviai pamokas ruošiu nes  jai aš nepažiūriu tai jai tada nereikia ruošti.

Ir pas mus tas pats doh.gif Kartais sunus-antrokas ir pameluoja, kad viskas jau paruosta, o mokytoja patikrino. verysad.gif
Atsakyti