QUOTE(mazge1979 @ 2008 12 28, 15:50)
ziuriu pas visas ta pati problemele, mano didieji tai ir kompu nepasidalina+dar draugu kruvos, o pamoku vis neuzduoda, tai vrgstam, kol issiaiskinam. pamokas ruosiam kartu su abiem vaikais, ir as ir vyras, viens su vienu, kitas su kitu. o tu rytu, kai prisimena, kad reik kazka nusinest y mokykla, jau nebeskaiciuoju.man atrodo daug ir svietimo sistema kalta, nera konkretumo, vakai issiblaske, atsirinke tik jiem vieniem svarbius dalykus. as esu dirbus mokykloj, mano mokiniai turejo namu darbu sasiuviunius, kur mazesniem as rasydavau kasdien kas uzduota, o didesni rasesi patys ir reikalavau, kad kt diena ten butu tevu parasas. pyko, aisku is pradziu visi, ir tevai ir vaikai, pasirode, kad kiti teveliai tik per susirinkima megsta padejuot, kad vaikai neruosia namu darbu, o jie juos kasdien tikrina. bet kai reikejo pasirasyti kiekv diena, tai pasirode, kad puse tevu net neziuri y ta sasiuvinuka ir net nesidomi, kas uzduota vaikam.
jei mes su savo vaikais kuria diena ko nepadarom, tai ten jiem nieko ir nesigauna, jau perpratau juos.
jei mes su savo vaikais kuria diena ko nepadarom, tai ten jiem nieko ir nesigauna, jau perpratau juos.
Taip pat pastebėjau, kad kartais tik tai, kad šalia sėdžiu padeda sūnui susikaupti Jis daug ką jau moka padaryti pats, bet yra dalykų, kur be manęs jis tiesiog negali. Pvz negali pats išmokti eilėrasčių - nusimino, nusivili ir jam atrodo, kad per sunku... o kai kartu mokamės, per valandą ir išmoksta