Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

QUOTE(mazge1979 @ 2008 12 28, 20:33)
taip jie issivaizduoja, kad gerai padaro. mano 1-2 klasej berniukas gerai mokesi, o siais metais taip tingi, visai vaizduotes neturi, knyguciu skaityt nenori, mergaite kurybinga, bet kitiem dalykam tai zioplineja, nei lietuviu, nei matematika nesiseka. bet ir kaip jiem seksis, juk sms tai jie tik jiem vieniem suprantamais trumpiniais raso, matematika reikalinga tik pinigam suskaiciuot ir valandom pazint. pamirsta viska, ka sakai.as ir priminim o grafikus dariau, ir savaitinius kalendorius, bet...tuoj save pamirs kur nors

oj cia prisijuokiau skaitydama, tikra tiesa viskas biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip dziaugiuosi, kad manasis daug skaito, aisku tai atsiliepia ir rasybai-tikrai mazai klaidu daro. Matematika irgi geriausiai sekas- net aiskinti nereikia, ir taip greit isikerta. Grizta ir girias, kad visi klasej pasiliko, nes nesugebejo isspresti vienos uzduoties, kuri jam tokia paprasta pasirode bigsmile.gif Bet va auginu ir nezinau, koks mazasis uzaugs, o tai toks tinginelis yra.... net sneketi tingi doh.gif
Atsakyti
tai smagu, kad vaikas stengiasi. mano tai gudras kai vilkas, sako, na einam mama ruost pamoku, kuris greiciau suskaiciuos.tai as jau seniai bunu suskaiciavus, o jis tai po stalu ka pameta, tai knisasi kur kai sernas gilese, kol akis pasitrina, tai man jau kantrybe baigiasi, gauna ir niuksa kartais, tada greit suskaiciuoja.as tai ruosdavau greit pamokas, per 15-20 min ir visada gerai, ko neismokdavau, tevai ne nezinodavo, tam pertraukos buvo.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2008 12 29, 15:15)
tai smagu, kad vaikas stengiasi. mano tai gudras kai vilkas, sako, na einam mama ruost pamoku, kuris greiciau suskaiciuos.tai as jau seniai bunu suskaiciavus, o jis tai po stalu ka pameta, tai knisasi kur kai sernas gilese, kol akis pasitrina, tai man jau kantrybe baigiasi, gauna ir niuksa kartais, tada greit suskaiciuoja.as tai ruosdavau greit pamokas, per 15-20 min ir visada gerai, ko neismokdavau, tevai ne nezinodavo, tam pertraukos buvo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
su vyresneliais neteko kartu ruost pamoku ,buvo savarankiski,o su pirmokele dabar vargstu,nezinau kas cia yra gal kad nelenke darzelio,nera tos atsakomybes
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2009 01 05, 15:13)
sveikos,
su vyresneliais neteko kartu ruost pamoku ,buvo savarankiski,o su pirmokele dabar vargstu,nezinau kas cia yra gal kad nelenke darzelio,nera tos atsakomybes

Mano kol kas tik antroke, bet ruosti pamoku kartu neteko.. nedaug namuose uzduoda, nors jei kas buna neaisku, visada musu su teciu klausineja. smile.gif
Atsakyti
Pamokas ruosia tik pati.
Atsakyti
mano mergaite antroke, bet su ja pamoku neruosiam, viska pasidaro pati, tik jei jau kas neiseina, ar ko nesupranta tai paklausia smile.gif
Atsakyti
hmm...paskaiciau ir darau isvada, kad mano pirmokele visai nesavarankiska schmoll.gif
Pamokas ruosiam tik kartu, jei leisciau vienai, tai taip prikeverzotu, kad pati nesuprastu lotuliukas.gif
Kazkaip labai truksta susikaupimo...deja...
Atsakyti
manoji labai skuba, jau išmoko pati viską daryti, o aš tik patikrinu. bet skuba laabai, tiesą sakant aš ir tokia buvau, bet aš bent gerai mokiausi visada, tai ką suprasdavau, tarkim matematika labai gerai visada mokėjau, tai laaabai skubedavau
Atsakyti
jo...mano pirmokeliai du mirksiukas.gif irgi vargstam prie pamoku doh.gif , savarankiskai niekaip neiseina, reikia net tikrinti ka mokykloje dare, nes kiek bepaklausi tai visada "gerai sekesi", maniskiams manau, kad dar truksta susikaupimo, demesio. g.gif.
O kaip jusu pirmokai ar sugeba patys perskaityti ir suprasti pvz. matematikos uzduotis, ar reikia aiskinti kazkaip paprasciau nei parasyta ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugad @ 2009 01 16, 09:31)
jo...mano pirmokeliai du  mirksiukas.gif  irgi vargstam prie pamoku doh.gif  , savarankiskai niekaip neiseina, reikia net tikrinti ka mokykloje dare, nes kiek bepaklausi tai visada "gerai sekesi", maniskiams manau, kad dar truksta susikaupimo, demesio. g.gif.
O kaip jusu pirmokai ar sugeba patys perskaityti ir suprasti pvz. matematikos uzduotis, ar reikia aiskinti kazkaip paprasciau nei parasyta ?  unsure.gif

Maniškis supranta visas užduotis, tik... pamiršta ką mokytoja užduoda doh.gif Paskutiniu metu taip elgėsi piktybiškai, kad gautų blogą įvertinimą swoon.gif Ką norėjo - tą ir gavo, todėl apribojau jo mėgiamus užsiėmimus, tikiuosi, kad padės mastau.gif
Atsakyti