Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

mano treciokas,bet daznai buna kad pamirsta ,kas uzduota g.gif arba atsimena paskutine minute doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jotke @ 2008 12 27, 20:44)
mano treciokas,bet daznai buna kad pamirsta ,kas uzduota g.gif arba atsimena paskutine minute doh.gif  doh.gif

musiske atsimena paskutine minute, tarkim ryte kai vezam i mokykla, kad reikia atsinesti zvake, plastelina ar pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžulia @ 2005 11 17, 18:26)
Aš manau, kad tėvai turi stipriai kontroliuoti vaiką, kad jis darytų pamokas, o jei jam nesiseka-daryti jas kartu. Laikui bėgant, manau, vaikui išsiugdys pareigos jausmas, nes jis turėtų suprasti, kokios jo pareigos ir kad jas reikia vykdyti. Bet , esu įsitikinusi, kad vaikui reikia padėti tai suvokti.

mano taip pat antroke, ir as tikiuos kad dar tas pareigos jausmas kada nors isiugdys, rodos mergaite blush2.gif , bet vistiek vien kompas ir drauges terupi, taip ir pykstames kiekviena diena kai pamokas ruosti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vidux555 @ 2008 12 27, 23:53)
mano taip pat antroke, ir as tikiuos kad dar tas pareigos jausmas kada nors isiugdys, rodos mergaite blush2.gif , bet vistiek vien kompas ir drauges terupi, taip ir pykstames kiekviena diena kai pamokas ruosti reikia smile.gif

Tai pas mus irgi priklausomybe kompui ir draugams, bet irgi buna, kad einant miegot prisimena, kad kokia uzduotele pamirso padaryti arba malda ismokti( cia neseniai buvo- tai teveli priverte pasirasyti, kad ismoko ir pazadejo per pertrauka ismokti). Pirmoj klasej bandziau gal kontroliuoti, kad grizes is mokyklos pirma paruostu pamokas, o paskui gali daryti, ka nori, bet kad jie grizta pavarge- jiems kaip tik reikia kiek pailseti. TaI dabar tik primenu, kad nepamirstu paruosti pamokas, o jis jau pats nusprendzia, kada jam geriau ax.gif
Atsakyti
ziuriu pas visas ta pati problemele, mano didieji tai ir kompu nepasidalina+dar draugu kruvos, o pamoku vis neuzduoda, tai vrgstam, kol issiaiskinam. pamokas ruosiam kartu su abiem vaikais, ir as ir vyras, viens su vienu, kitas su kitu. o tu rytu, kai prisimena, kad reik kazka nusinest y mokykla, jau nebeskaiciuoju.man atrodo daug ir svietimo sistema kalta, nera konkretumo, vakai issiblaske, atsirinke tik jiem vieniem svarbius dalykus. as esu dirbus mokykloj, mano mokiniai turejo namu darbu sasiuviunius, kur mazesniem as rasydavau kasdien kas uzduota, o didesni rasesi patys ir reikalavau, kad kt diena ten butu tevu parasas. pyko, aisku is pradziu visi, ir tevai ir vaikai, pasirode, kad kiti teveliai tik per susirinkima megsta padejuot, kad vaikai neruosia namu darbu, o jie juos kasdien tikrina. bet kai reikejo pasirasyti kiekv diena, tai pasirode, kad puse tevu net neziuri y ta sasiuvinuka ir net nesidomi, kas uzduota vaikam.
jei mes su savo vaikais kuria diena ko nepadarom, tai ten jiem nieko ir nesigauna, jau perpratau juos.
Atsakyti
na nelengva siais laikais su mokslais 4u.gif
Atsakyti
mano trečiokė, pamokas tikrinu visada...o po patikrinimo reikia dažniausiai daug taisyti.... doh.gif bet ruošia ji viena..
Atsakyti
pas mane tai dvi viena vienuoliktoke kita ketvirtoke
seip problemu nebuvo seses mielai viena kitai padedavo lotuliukas.gif blush2.gif
seip jei vaikas nenori ruost pamoku galima papirkinet ji:
pasakyt jei visus namu darbus padarysi sia savaite nusivesim i kina i ciuozykla nupirksim saldainiu ir pan ...... blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
As vaiku dar neturiu, tai pasakyti recepta, kaip priverst vaika ruost pamokas, negaliu, bet paguost jus noriu. Pati gi buvau vaikas ir dar toks, kur pamokos tikrai nerupejo. Pradinej mokykloj labai retai ruosdavau namu darbus, dazniausiai tik tuos, kuriuos pati norejau bigsmile.gif Tevai, aisku, klausdavo ar viska padariau. Taip - toks budavo mano atsakymas. Na, ir tempiau namo dvejetus verysad.gif Tevai galvojo, kad siaip is manes prasta moksleive, nes i susirinkimus nelabai ejo... Pareigos jausmas atsirado 4-5 klasej. Susiemiau. Mokykla baigiau neblogai. Baigiau teises studijas. Nemanau, kad mano pradines klases mokytoja tuo patiketu bigsmile.gif
Atsakyti
Kartu tai neruosiu, bet pakontroliuoju blush2.gif kartais pamirsta atlikti, nors jau ir 7 klasej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2008 12 28, 16:25)
mano trečiokė, pamokas tikrinu visada...o po patikrinimo reikia dažniausiai daug taisyti.... doh.gif  bet ruošia ji viena..

jo jo manoji irgi klaidu vienam sakinyje is 5zodziu 8 klaidos biggrin.gif
o kai paklausta ar viska padare atsako: TAIP, tada sakau saunuole, atnesk patikrinti, o tada ziurek ir atsimena oj to nepadariau oj ano biggrin.gif
Atsakyti
taip jie issivaizduoja, kad gerai padaro. mano 1-2 klasej berniukas gerai mokesi, o siais metais taip tingi, visai vaizduotes neturi, knyguciu skaityt nenori, mergaite kurybinga, bet kitiem dalykam tai zioplineja, nei lietuviu, nei matematika nesiseka. bet ir kaip jiem seksis, juk sms tai jie tik jiem vieniem suprantamais trumpiniais raso, matematika reikalinga tik pinigam suskaiciuot ir valandom pazint. pamirsta viska, ka sakai.as ir priminim o grafikus dariau, ir savaitinius kalendorius, bet...tuoj save pamirs kur nors
Atsakyti