Siandien mokytoja pagyre, kad labai jau pasitaise mergina mano (nu cia apie moksla)
as tai abu turiu kontroliuoti, ir sestoka, ir antroka. labai jau nenoriai ruosia pamokas . jei as neliepciau turbut isvis neruostu
QUOTE(mamyte77 @ 2008 12 15, 15:57)
as tai abu turiu kontroliuoti, ir sestoka, ir antroka. labai jau nenoriai ruosia pamokas . jei as neliepciau turbut isvis neruostu
nu del sestoko tai suprantama paauglyste, patys sunkumai prasidea, o antrokas tai dar galetu ir pats paruosti, bet yra kaip yra, maniske irgi jei nekontroliuociau tai nieko neuzduota butu
pradinese ruosem kartu. siemet 5-oke, tai ziuriu jau pati daugiau, na paklausia jei kas neaisku
o maniske ziuriu iprato, jau, kad jai padedu, tai jau sako: EINAM pamoku ruosti, tai dabar prasidejo pykciai, kad ji turi pirma paruosti, o as jau patikrinu ir padedu ko nesuprato, ka blogai padare
VISAS MAMYTES SU sv KALEDOMIS
QUOTE(mamyte77 @ 2008 12 25, 16:14)
VISAS MAMYTES SU sv KALEDOMIS
As kadangi ne mamyte, tai pasveikinsiu dar ir nemamytes
Mano didysis eina i trecia klase. Per tuos trejus metus gal tik kelis kartus tikrinau jo namu darbus. Pats paruosia- tik paklausiu, kada zada ruosti. Mokosi geriausiai klaseje. Knygas tiesiog grauzia. Vos ne kiekviena diena bega i biblioteka- gavo net padekos rasta, kad labai daug skaito. Zodziu, dziaugiuosi, kad nereikia jo kontroliuoti- pats turi atsakomybes jausma
QUOTE(Armaneda @ 2008 12 27, 15:39)
Mano didysis eina i trecia klase. Per tuos trejus metus gal tik kelis kartus tikrinau jo namu darbus. Pats paruosia- tik paklausiu, kada zada ruosti. Mokosi geriausiai klaseje. Knygas tiesiog grauzia. Vos ne kiekviena diena bega i biblioteka- gavo net padekos rasta, kad labai daug skaito. Zodziu, dziaugiuosi, kad nereikia jo kontroliuoti- pats turi atsakomybes jausma
O mes pirmokai,ir as stoviu prie jo kartais ziuriu kaip daro
QUOTE(lelka @ 2008 12 27, 16:16)
O mes pirmokai,ir as stoviu prie jo kartais ziuriu kaip daro
saunuole, nes va ziuriu mano mergina jau vis daugiau pareigingesne darosi, o kai niekas netikrino, tai ir NEUZDUOTA kaip visada budavo