Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

newyear.gif
Atsakyti
Siandien mokytoja pagyre, kad labai jau pasitaise mergina mano (nu cia apie moksla) thumbup.gif
Atsakyti
as tai abu turiu kontroliuoti, ir sestoka, ir antroka. labai jau nenoriai ruosia pamokas cry.gif . jei as neliepciau turbut isvis neruostu
Atsakyti
QUOTE(mamyte77 @ 2008 12 15, 15:57)
as tai abu turiu kontroliuoti, ir sestoka, ir antroka. labai jau nenoriai ruosia pamokas cry.gif . jei as neliepciau turbut isvis neruostu

nu del sestoko tai suprantama paauglyste, patys sunkumai prasidea, o antrokas tai dar galetu ir pats paruosti, bet yra kaip yra, maniske irgi jei nekontroliuociau tai nieko neuzduota butu biggrin.gif
Atsakyti
pradinese ruosem kartu. siemet 5-oke, tai ziuriu jau pati daugiau, na paklausia jei kas neaisku
Atsakyti
o maniske ziuriu iprato, jau, kad jai padedu, tai jau sako: EINAM pamoku ruosti, tai dabar prasidejo pykciai, kad ji turi pirma paruosti, o as jau patikrinu ir padedu ko nesuprato, ka blogai padare
Atsakyti
VISAS MAMYTES SU sv KALEDOMIS newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte77 @ 2008 12 25, 16:14)
VISAS MAMYTES SU sv KALEDOMIS newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif

As kadangi ne mamyte, tai pasveikinsiu dar ir nemamytes 4u.gif
Atsakyti
Mano didysis eina i trecia klase. Per tuos trejus metus gal tik kelis kartus tikrinau jo namu darbus. Pats paruosia- tik paklausiu, kada zada ruosti. Mokosi geriausiai klaseje. Knygas tiesiog grauzia. Vos ne kiekviena diena bega i biblioteka- gavo net padekos rasta, kad labai daug skaito. Zodziu, dziaugiuosi, kad nereikia jo kontroliuoti- pats turi atsakomybes jausma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2008 12 27, 15:39)
Mano didysis eina i trecia klase. Per tuos trejus metus gal tik kelis kartus tikrinau jo namu darbus. Pats paruosia- tik paklausiu, kada zada ruosti. Mokosi geriausiai klaseje. Knygas tiesiog grauzia. Vos ne kiekviena diena bega i biblioteka- gavo net padekos rasta, kad labai daug skaito. Zodziu, dziaugiuosi, kad nereikia jo kontroliuoti- pats turi atsakomybes jausma  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
O mes pirmokai,ir as stoviu prie jo kartais ziuriu kaip daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 12 27, 16:16)
O mes pirmokai,ir as stoviu prie jo kartais ziuriu kaip daro ax.gif

saunuole, nes va ziuriu mano mergina jau vis daugiau pareigingesne darosi, o kai niekas netikrino, tai ir NEUZDUOTA kaip visada budavo
Atsakyti