Patikrinu.
Paaiškinu jei neaišku...
Pas mus su pamokų ruošimu, tai tragedija Kas vakarą vargstam, nes kitaip būna "man nieko neužduota". Mano gražiolė tik antrokė, na bet programa kokia sunki, siaubas kazkoks, pusės užduočių pati nesuprantu
O mamų darbų kiek užduoda, po 3-4val. sėdim prie knygų. O čia ir kitose mokyklose anglų kalba jau antrokams? Ar tik pas mus čia taip
Kaireikėjo pirkt pratybų sąsiuvinius, tai Vilniuje tik vienintelėj parduotuvėj viską radom, kitur isvis tokių pratybų nė nėra. Davė sąrašą mokytoja ir liepė susipirk viską. Jei antroj klasėj jau kai kur nesuprantu, tai kas toliau bus
O mamų darbų kiek užduoda, po 3-4val. sėdim prie knygų. O čia ir kitose mokyklose anglų kalba jau antrokams? Ar tik pas mus čia taip
Kaireikėjo pirkt pratybų sąsiuvinius, tai Vilniuje tik vienintelėj parduotuvėj viską radom, kitur isvis tokių pratybų nė nėra. Davė sąrašą mokytoja ir liepė susipirk viską. Jei antroj klasėj jau kai kur nesuprantu, tai kas toliau bus
QUOTE(Akyra @ 2008 11 25, 14:14)
Pas mus su pamokų ruošimu, tai tragedija Kas vakarą vargstam, nes kitaip būna "man nieko neužduota". Mano gražiolė tik antrokė, na bet programa kokia sunki, siaubas kazkoks, pusės užduočių pati nesuprantu
mums anglu kalba prasidejo tik siemet (4 kl.), bet tai priklauso nuo mokyklos ir mokytojos sprendimo...
Su pamokom vargstu ir, jaučiu, vargsiu dar ilgai.
Uždavinį sprendžia valandą, sakinį rašo dvi valandas. Principingai nesikišu, kol nebūna galutinio rezultato, nors ir neteisingo. Tik tada tikrinu ir taisom klaidas kartu, aiškinamės. Problema dar tame, kad nepasižymi, kas užduota. Skambina per klasiokus, kažką susigraibo, ant rytojaus pastaba: neatliko namų darbų.
Kažkoks košmaras tie n.d.
Uždavinį sprendžia valandą, sakinį rašo dvi valandas. Principingai nesikišu, kol nebūna galutinio rezultato, nors ir neteisingo. Tik tada tikrinu ir taisom klaidas kartu, aiškinamės. Problema dar tame, kad nepasižymi, kas užduota. Skambina per klasiokus, kažką susigraibo, ant rytojaus pastaba: neatliko namų darbų.
Kažkoks košmaras tie n.d.
Skirtingi tie vaikai... Su dukra nesu nieko kartu dariusi, o va ketvirtokas mano be priežiūros gali anglų kalbos ir visai neatsiversti. Tskant mokomės kartu.
Taip pamokas ruosiame kartu...paaiskinu jeigu ko nesupranta,kartu skaitome,sprendziame ir taip kiekviena diena,...
Maniškis atrokas.Namų darbų užduoda jei nesuspėja mokykloj kažko padaryt.Iš pradžių buvo tragedija .Bliaudavo,griūdavo ant žemės nerašysiu ir vsio.Sėdėdavom kartu prie knygų l.ilgai.Mokytoja vos ne kasdien skambindavo ir sakydavo kad sėdi ir nerašo.Net pas psichologa pradėjom vaikščiot.Psichologė uždavė rašyt kasdien po 6 eilutes.Buvo sunkiai .Bet nenusileidau.
Na o dabar praėjus 3 mėn.jau lengviau .Pasitaiko NERAŠYSIU.Bet vis rečiau.Parėjęs atraportuoja kas užduota.Ir kai jau užeina noras daryt namų darbus sėdasi daryti.Aš jau rečiau prisėdu prie jo.Po to tik patikrinu.Jei kas negerai pataiso.
Aišku būna kad ir meluoja kad nieko neužduota.Bet kai pažiūriu į pasiekimų knigelę matosi N raidytės(nepadaryti namų darbai).Tada aiškinamies abu.Jei reikia skambinu mokytojai ir klausiu.
Anglų kalba jau yra.Kol kas normaliai.Nors irgi kurijozų visokių yra buvę.
Na o dabar praėjus 3 mėn.jau lengviau .Pasitaiko NERAŠYSIU.Bet vis rečiau.Parėjęs atraportuoja kas užduota.Ir kai jau užeina noras daryt namų darbus sėdasi daryti.Aš jau rečiau prisėdu prie jo.Po to tik patikrinu.Jei kas negerai pataiso.
Aišku būna kad ir meluoja kad nieko neužduota.Bet kai pažiūriu į pasiekimų knigelę matosi N raidytės(nepadaryti namų darbai).Tada aiškinamies abu.Jei reikia skambinu mokytojai ir klausiu.
Anglų kalba jau yra.Kol kas normaliai.Nors irgi kurijozų visokių yra buvę.
Pirmoj klasei darem kartu, paskui tikrindavau- antroj is vis jokiu bedu neturejome- nu gal tik del papildomos matematikos- pgl. sudetingesne programa... tai nereikejo man salia sedet... O va dabar vel prasidejo Tingi, skuba viska parasyt, kas uzduoda tik zodziu- is viso neziuriu (labai gerai skaito, ir gera atmintis - tai sugeba mokykloje pries pamoka viska ismokti/perskaityti )
Tai dabar pradejau tikrinti- tai ziaurokai... Namu darbus priverciu perrasyneti kol idealaus rezultato nesulaukiu; anglu kalba darom savaitgali- iki pamelynavimo - ir skaityti, ir tarti kiekviena zodeli teisingai, ir zodineli pildyti... - laiko uzima apie valanda (cia tik anglu)
Bet pamazu reikalai vel juda i prieki
Tai dabar pradejau tikrinti- tai ziaurokai... Namu darbus priverciu perrasyneti kol idealaus rezultato nesulaukiu; anglu kalba darom savaitgali- iki pamelynavimo - ir skaityti, ir tarti kiekviena zodeli teisingai, ir zodineli pildyti... - laiko uzima apie valanda (cia tik anglu)
Bet pamazu reikalai vel juda i prieki
Maniskis antrokas,galvojau,kad as viena sedziu su juo ir kariauju...Nes per susirinkimus visos mamos sako..kad nesedi...galvoju mano vaikas(atrodo pakankamai protingas)i kokiu vunderkindu klase papuole..kad nei viena nesedi...Jis padaro,ir nesa man tikrinti..tada aiskinames..skaitome kartu,dar nelabai gerai skaito.Programa sunki,namu darbai is knygu,papildomos uzduotis,Papildomas skaitymas,grupines uzduoti,uzduotis su tevais,anglu kalba,aisku uzklasinis skaitymas ir perskaitytu knygu,trumpas aprasymas....As kartais galvoju,kad mano laikais tokios uzduotis nuo 5tos klases prasidedavo....Na,bet dabar yra dabar...ir reikia padeti vaikaims,jie musu ateitis
ojojoj kiek sedim siaip cia ne mano dukryte, bet ji pas mus laikinai gyvena, tai kai su ja visiskai niekas neuzsiiminedavo, dabar bandau ale "taisyti" vaika... tai kosmaras kazkoks valandu valandas su tais nd. nu man neatrodo sunki ta programa, kai pati tik pries pora metu baigiau mokykla tai nelabai ir pasikeite, nu gal siekt tiek, bet ir mes trecioje klaseje jau tiek pat sededavome. taigi ji trecioke, su anglu buvo kosmaras, bet per asaru asaras pradedame pirmadieni po kelis zodzius mokytis, taip iki ketvirtadienio kasdien po kelis ir penktadieni jau raso. rezultatas:pazymiai idealus, bet geriausia tai, jog ji jau nebe per savaite sugeba ismokti tiek pat zodziu o per pora dienu. isimena greiciau. toliau matematika: na cia viduriukas jau pasiektas, kadangi as pati matematika iki siol labai myliu tai ir jai aiskinti malonu, o jau su lietuviu beda, nei man patinka, nei noriu isvis kazka su lietuviu daryt, bet tenka. na ka galiu pasakyti klaidu milijonas, o kaip ismokyti nezinau nes pati visa gyvenima su lietuviu vargau, o ir vargsiu jauciu, nezinau nei kur tos nosines visos nei kaip ten kas tai ka moku ta padedu, gaila, kad vyras irgi su lietuviu susipykes, nors jis jai paaiskintu kazkaip moksliskiau nei as
Su savo pirmoku nelabai sedziu, tik patikrinu ka padare ir kaip, jei pribrauko lietuviu darydamas, liepiu atsinest juodrastini sasiuvinuka ir pakartot tvarkingai Skaito garsiai, tad dazniausiai ateina pas mane i virtuve, kad girdeciau. Kol kas tfu tfu tfu nera dideliu problemu.
Anglu kalba mums bus nuo 2 klases, bet maniskis jau 2 metus anglu kalba atlankes darzelyje, dabara leidziu ji privaciai, kad nepamirstu ka yra ismokes
Anglu kalba mums bus nuo 2 klases, bet maniskis jau 2 metus anglu kalba atlankes darzelyje, dabara leidziu ji privaciai, kad nepamirstu ka yra ismokes
QUOTE(*Aila* @ 2008 12 12, 08:17)
Su savo pirmoku nelabai sedziu, tik patikrinu ka padare ir kaip, jei pribrauko lietuviu darydamas, liepiu atsinest juodrastini sasiuvinuka ir pakartot tvarkingai Skaito garsiai, tad dazniausiai ateina pas mane i virtuve, kad girdeciau. Kol kas tfu tfu tfu nera dideliu problemu.
ir as darzelyje mokiausi, mama privaciai leido, bet tiesa sakant jokios naudos man nebuv, gal, kad nesu gabi kalboms, kalbeti moku, o vat su gramatika tai nei bum bum. manau tevai bereikalingai issvaiste tais laikais pinigus ant manes bet ka jie galejo zinoti kam as busiu gabi, tai gal ir gerai,kad leido