Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

aš tai kartu nesėdžiu ir neruošiu(kartais rašinėlius padedu parašyti),tik patikrinu kaip išmoko pvz. anglų kalbos žodžius ar skaityti 4u.gif
Atsakyti
ir mes vargstam doh.gif. Sūnus antrokas, pamokų ruošt visai nenori, turiu kiekvieną vakarą sedėt su juo ir su pirštu rodyt kur, kas ir kaip. Jei netikrinčiau, tai sako, nieko neuždavė, nieko nereikia, net knygų kartais nesugeba visų susidėti. Jokio savarankiškumo, o ir noro jokio. Anot jo, sedėčiau namie, teliką žiūrėčiau, su kompu žaisčiau... o aš jam sakau gal tuomet eik gatvę šluot ar aplinką tvarkyt ax.gif , nes tik ten mokslo didelio nereiks doh.gif
Atsakyti
ne,ka reik padedui,bet seip savarankiski 4u.gif
Atsakyti
as padedu jei reikia abiem, ir dickei ir vidurinelei. Vidurinele dar pakontroliuoju - patikrinu nes kitaip tai butu amba doh.gif
Atsakyti
Visada tikrinu namu darbus.
Atsakyti
QUOTE(zyd @ 2008 11 14, 15:16)
Visada tikrinu namu darbus.

Mes tai dazniausiai sedim ir ruosiam pamokeles kartu. Sunus vienas nesutinka daryti. Nezinau net kaip pripratinti savarankiskai ruosti g.gif
Atsakyti
Niekada netikrinu ir nekontroliuoju.Pakankamai pareigingas,kad pats suprastų, jog mokytis reikia.
Atsakyti
Nesėdžiu kartu ir nekontroliuoju...padedu tik tada, kai paprašo, jei ko nors tikrai nesupranta...tik kartais pasižiūriu kaip pasisekė atlikti namų darbus rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip būtų gerai, jei maniškis paklaustų, kai nesupranta... jam visai tas pats ar teisingai atliko užduotį, ar ne doh.gif
Atsakyti
Varyti ruošti pamokų mano dukrų nereikia, kolkas pačios turi atsakomybės jausmą. Pamokas patikrinu visada, o kas neaišku, aiškinamės kartu smile.gif
Atsakyti
Stengiuosi mokyti savarankiškumo smile.gif Bet ne visuomet pavyksta, kadangi gudruoliai įsigudrino, kad su mama pamokas ruošti yra žymiai smagiau biggrin.gif

Vat vienintelė problema - tai anglų kalba.... Lietuvių, matematika - viskas labai gerai thumbup.gif Na bet su anglų - tai iš proto galima išeiti....
Atsakyti
tenka daugiau nepadet bet patikrint ar padare smile.gif taip tingi juos ruost kad net nuslepia kad nieko neuzduota o veliau parnesa namo 2 sad.gif
Atsakyti