aš tai kartu nesėdžiu ir neruošiu(kartais rašinėlius padedu parašyti),tik patikrinu kaip išmoko pvz. anglų kalbos žodžius ar skaityti
ir mes vargstam . Sūnus antrokas, pamokų ruošt visai nenori, turiu kiekvieną vakarą sedėt su juo ir su pirštu rodyt kur, kas ir kaip. Jei netikrinčiau, tai sako, nieko neuždavė, nieko nereikia, net knygų kartais nesugeba visų susidėti. Jokio savarankiškumo, o ir noro jokio. Anot jo, sedėčiau namie, teliką žiūrėčiau, su kompu žaisčiau... o aš jam sakau gal tuomet eik gatvę šluot ar aplinką tvarkyt , nes tik ten mokslo didelio nereiks
as padedu jei reikia abiem, ir dickei ir vidurinelei. Vidurinele dar pakontroliuoju - patikrinu nes kitaip tai butu amba
Visada tikrinu namu darbus.
QUOTE(zyd @ 2008 11 14, 15:16)
Visada tikrinu namu darbus.
Mes tai dazniausiai sedim ir ruosiam pamokeles kartu. Sunus vienas nesutinka daryti. Nezinau net kaip pripratinti savarankiskai ruosti
Niekada netikrinu ir nekontroliuoju.Pakankamai pareigingas,kad pats suprastų, jog mokytis reikia.
Nesėdžiu kartu ir nekontroliuoju...padedu tik tada, kai paprašo, jei ko nors tikrai nesupranta...tik kartais pasižiūriu kaip pasisekė atlikti namų darbus
Kaip būtų gerai, jei maniškis paklaustų, kai nesupranta... jam visai tas pats ar teisingai atliko užduotį, ar ne
Varyti ruošti pamokų mano dukrų nereikia, kolkas pačios turi atsakomybės jausmą. Pamokas patikrinu visada, o kas neaišku, aiškinamės kartu
Stengiuosi mokyti savarankiškumo Bet ne visuomet pavyksta, kadangi gudruoliai įsigudrino, kad su mama pamokas ruošti yra žymiai smagiau
Vat vienintelė problema - tai anglų kalba.... Lietuvių, matematika - viskas labai gerai Na bet su anglų - tai iš proto galima išeiti....
Vat vienintelė problema - tai anglų kalba.... Lietuvių, matematika - viskas labai gerai Na bet su anglų - tai iš proto galima išeiti....