Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

Na, mano dukrytė, jai 13 metų, tai jai su mokslais normaliai smile.gif neturi nei 2,3,3,4,5 ;] turi 6 už vokiečių kalbą ir fizika, beje manoji 7 klasėje. kol kas viskas gerai, pati nori mokytis, nes labai ilgai šnekėjome kas būna be mokslo, padėjo ;]]] Pamokas daro viena nuo pirmos klasės, jei ko nesupranta ateina pas mane, kad paaiškinčiau, tik tiek ;]]
Atsakyti
QUOTE(Pakalnutės @ 2008 01 24, 00:26)
Šaunu, kad yra tokių puikių mamų 4u.gif Tik iš kitos pusės liūdna, kad vaikų namuose net elementarių dalykų neišmoko, tas pavyzdys apie jūrą tai sukrėtė g.gif

oi reikejo pamatyt ta vaizda,kai ziema nuvaziavom prie juros ir kaip su vyru bego nuo bangu ir bande paragaut to suraus juros vandens.net dabar rasant sirdi uzspaudzia,prisiminus.oi kiek daug ji visko nezinojo.net lietuvos sostine pasake kad yra telsiai.ir dar daug visokiu varijantu buvo.kur ausys negalejo patiket.buvo labai sunku.intelektu atsilikus buvo ir mokslai tragedija.aciu dievui viskas po truputi taisosi.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 01 24, 17:23)
oi reikejo pamatyt ta vaizda,kai ziema nuvaziavom prie juros ir kaip su vyru bego nuo bangu ir bande paragaut to suraus juros vandens.net dabar rasant sirdi uzspaudzia,prisiminus.oi kiek daug ji visko nezinojo.net lietuvos sostine pasake kad yra telsiai.ir dar daug visokiu varijantu buvo.kur ausys negalejo patiket.buvo labai sunku.intelektu atsilikus buvo ir mokslai tragedija.aciu dievui viskas po truputi taisosi.

kantrybes mamytei ir teveliui!
Atsakyti
Su dukra tik 1 klasėj dailyraštį teko rašyt kartu (kažkaip savarankiška mergina ), o va sūnus (3-ios dabar) tik su manim eilėraščius mokosi. jam vis atrodo, kad neišmoks (nu perskaito du kartus, neįsimena visko ir puola panikon). Užglostau, pasakau eilinį kartą, kad turi puikią atmintį, primenu, kad ne visą, o tik po stulpelį mokytųsi ir eilėraštukas greit įveikiamas. Po to turiu n kartų klausyt net kai atsiskaitęs būna - jam smagu, kad moka, o man nesunku gi pabūt klausovu. biggrin.gif
Atsakyti
Abu mano vaikai -savarankiški nuo pirmos klasės. Pamokas ruošia patys, o dabar vyresnis brolis sesei padeda. Padedu aš ,kai tikrai ko nors nesupranta. O tai būna retai smile.gif
Atsakyti
laba, as irgi turiu ta problema, kiekviena diena karas namuose del pamoku, mano ketvirtokas
Atsakyti
Maniske viska padaro prailgintoj. man lieka tik patikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, aš jau visai susinervinau... Ruošia jis vienas, aš tik patikrinu... o po kiek laiko randu knygelėje įrašą, kad neišmoko eilėraščio doh.gif Sako: "Užmiršau" g.gif
Atsakyti
Nuo pat pirmos klases pratinom viska daryti savarankiskai, zinoma jeigu buna kokiu sunkiau suprantamu uzduociu, praso patarimo, bet aplamai stengiames daznai nekontroliuoti, pasikalbam su mokytoja, kol kas viskas thumbup.gif
Atsakyti
Pamokų kartu neruošiam, bet nuolat tikrinam.
Maniškės jau ketvirtokės.

Nuo pirmos klasės taip vaikams sakiau - mama ir tėtis eina į darbą.
Vaikai eina į mokyklą. Tai yra vaikų darbas.

Vaikų darbą sudaro 3 pagrindiniai punktai:
1. pamokų lankymas
2. pamokų ruošimas
3. pasiruošimas mokyklai - kuprinės sukrovimas ir uniformos priežiūra (pasikabinimas grįžus, nusivalymas, jei yra dėmių arba pasisakymas, jei nepavyksta išvalyti ar suplėšyta).

Kažkaip pradžioj sunkiai apsiprato su mintim, kad reikia ir namie dirbti.
Bet dabar labai normaliai.
Namų darbus - tik tikrinam, bet jei sako, kad nesuprato, tada ir paaiškinti stengiamės.
Atsakyti
QUOTE(dilidin @ 2008 02 04, 12:59)
Pamokų kartu neruošiam, bet nuolat tikrinam.
Maniškės jau ketvirtokės.

Nuo pirmos klasės taip vaikams sakiau - mama ir tėtis eina į darbą.
Vaikai eina į mokyklą. Tai yra vaikų darbas.

Vaikų darbą sudaro 3 pagrindiniai punktai:
1. pamokų lankymas
2. pamokų ruošimas
3. pasiruošimas mokyklai - kuprinės sukrovimas ir uniformos priežiūra (pasikabinimas grįžus, nusivalymas, jei yra dėmių arba pasisakymas, jei nepavyksta išvalyti ar suplėšyta).

Kažkaip pradžioj sunkiai apsiprato su mintim, kad reikia ir namie dirbti.
Bet dabar labai normaliai.
Namų darbus  - tik tikrinam, bet jei sako, kad nesuprato, tada ir paaiškinti stengiamės.

Saunus ir pedagogiski tevai! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mano sūnus vienas pirmokas.Kita trečioke ir viska moka.Kaipgi čia yra?
Atsakyti