Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

QUOTE(jusda @ 2007 09 14, 23:47)
Mes jau treti metai kartu ruošiam. smile.gif

Ujaučiu smile.gif 4u.gif mes net buvome pas psihologę . Ten pamokino planuoti laiką ir nežinau ka dar kalbėjosi juodu , bet akivaizdžiai padeda.Pats labai stengiasi.Bijau prisikarksėti , nes dar tik tik pradėjom krutėti į priekį...
Atsakyti
Mes kartu ruošiam, ne todėl, kad jis nesimoko, o todėl kad aš dirbu mokytoja, ir man atrodo, kad aš turiu patikrinti ar teisingai viskas atlikta. Arba darom kartu, tada nereikia tikrinti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 09 14, 13:49)
4u.gif nenoriu visiskai sutikti su tuo , nes mano ir pats ruosia ,tik kokias5 val.Manau tokiu atveju reikia mokinti planuot laika ir kazkiek pagelbeti pamoku ruosoje,kad labiau susikauptu.Osiaip jis savarankiskas-tiesiog nebus profesoriaus gal is jo  smartass.gif

O kaip reikia mokinti planuot laiką??? g.gif
Atsakyti
Mes stengiamės daryti kartu, o kartais tik patikrinu. Bet po truputį leidžiu vienai daryti, tik prižiūriu pažymius.
Atsakyti
o as tai visada padedu nors jie au dideli bet patinka kai skyri demesio daznai matematikos nesupranta ar siaip kokiu uzduociu reik pedet tai man nesunku as juos is mokyklos i mokykla nuvezu su jais pamokas ruosiu juos i burelius vezu nu zodziu visa diena skiriu jiem
Atsakyti
Mano antrokė pamokas ruošia savarankiškai, bet kokį kartą per savaitę patikrinu. Visko randu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2007 09 17, 09:24)
Mano antrokė pamokas ruošia savarankiškai, bet kokį kartą per savaitę patikrinu. Visko randu  bigsmile.gif

O as tikrinu nes kartais buna kad nenori arba labai skuba ir pridaro klaidu
Atsakyti
Pirmoje ir antroje klasėse pamokas ruošdavom kartu. Vėliau dukra ruošė (ir iki šiol ruošia) pamokas savarankiškai. Bet aš vis dar tikrinu, kasdien. Prastai sekasi matematika, tad tenka ir papildomai kartu padirbėti. Taip pat prašau, kad papasakotų, ką išmoko tarkim iš istorijos, geografijos, gamtos. Visad aptariame jos perskaitytas knygas. Atrodo lyg ir viskas g.gif
Atsakyti
jeigu vaikui nepadeciau ruost pamoku, jis paprasciausiai nespetu visko padaryt. labai letai galvoja jis, vakar prasedejom iki 23,30 (septintokas)
Atsakyti

maniškė jau penktokė , bet niekada neteko prie jos pamokų sėdėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jalta @ 2007 09 28, 14:20)
jeigu vaikui nepadeciau ruost pamoku, jis paprasciausiai nespetu visko padaryt. labai letai galvoja jis, vakar prasedejom iki 23,30 (septintokas)

Ir pas mus tas buvo, bet dabar jis spėja kažkaip "susisukti" ir pasilikti sau laisvo laiko pažaidimui. Jam psichologė kažkaip sugebėjo paaiškinti , kad jis pats turi būti atsakingas už save ir turi būti suinteresuotas gerai ,greitai atlikti darbus. Dėkinga tik psichologei thumbup.gif Jau galvojau ,kad gal jis visai negabus.Parašom diktantus namie dar , bet šiaip jis pats jau žengia pirmyn.Linkiu to ir jums.Kartais mes patys darom vaikams meškos paslaugas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2007 09 15, 22:17)
O kaip reikia mokinti planuot laiką??? g.gif

4u.gif
aš nežinau visko ką vaikas su gydyt.kalba,nes laukiu kitame kambaryje,bet...reikia skaičiuoti kiek laisvo laiko turi dabar ir kiek galėjo turėti-palyginti žodžiu . Rašyti jei jis pamiršta planelį galima . Pradžioje bandė meluoti , kad neužduota pamokų , kiad to laiko dar daugiau laisvo turėtų , bet pričiupau.Mokytoja irgi perspėjau , kad rašytų pastabas kai tik bus ko neatsinešęs ar nepadaręs . Atsakomybės jausmą bandom žadinti didesnį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 09 20, 13:13)
Pirmoje ir antroje klasėse pamokas ruošdavom kartu. Vėliau dukra ruošė (ir iki šiol ruošia) pamokas savarankiškai. Bet aš vis dar tikrinu, kasdien. Prastai sekasi matematika, tad tenka ir papildomai kartu padirbėti. Taip pat prašau, kad papasakotų, ką išmoko tarkim iš istorijos, geografijos, gamtos. Visad aptariame jos perskaitytas knygas. Atrodo lyg ir viskas  g.gif

nu kokia tu finuole smile.gif ,mano tik antroke, bet siaip pamokas pati ruosia, tik kartasi ko paklausia, bet nezinau ka reiks daryti vyresnese klasese, jai ko nesupras, tai as ir nesugebesiu paaiskinti schmoll.gif , reiks ieskoti kas gales tai padaryti g.gif
Atsakyti