Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

As su sunumi del pamoku ruosimo neturiu jokiu problemu.Pamokas daro iskart grizes is mokyklos arba truputi pazaides,as jam leidziu paciam pasirinkti.As jas tik patikrinu,na ir zinoma jei kas neaisku paaiskinu.
Atsakyti
QUOTE(tinai @ 2007 03 16, 16:41)
Niekada namų darbų namie nedaro. Sako, kad namų darbus per pertraukas pasidaro.

Pasidaro per pertraukas = nusirašo rolleyes.gif Kas ten sėdės ir darys tuos namų darbus, kai tuo tarpu galima plepėt arba žaisti? biggrin.gif Ir išvis per 10 minučių sunku suspėti.
Atsakyti
Ir pamokas darom kartu,ir knygas dedamės kartu ax.gif
Atsakyti
aš jau pavargau nuo ju pamoku doh.gif tik ieinu i namus po darbo,nei nusirenkt,nei pavalgyt.Pasitinka su sasiuviniais,to nesuprantu,ano nesuprantu.Nu patys niekaip nesistengia ruoštis.O viena karta su vyru veliau gryžom,tai pareiške mokykloje,kad nepadare,nes mama velai gryžo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2007 03 24, 21:04)
aš jau pavargau nuo ju pamoku doh.gif tik ieinu i namus po darbo,nei nusirenkt,nei pavalgyt.Pasitinka su sasiuviniais,to nesuprantu,ano nesuprantu.Nu patys niekaip nesistengia ruoštis.O viena karta su vyru veliau gryžom,tai pareiške mokykloje,kad nepadare,nes mama velai gryžo doh.gif  doh.gif

Aš stengiuosi į vaikų pamokas nesikišti, bet šiaip skatinu pasitarti, kai sunku ar nesupranta. Suprantu siaubą, kai jie užpuola ir neduoda pavalgyt verysad.gif O tas variantas, kad vaikai pasakė mokykloje, kad nepadarė pamokų dėl to, kad tėvai per vėlai grįžo, man labai patiko thumbup.gif Įsivaizduoju tokius geručius vaikučius, kur pamokytes daro, tėvelių patarti prašo ir mokytojai guodžiasi, kad tėvų nebuvo... o ko gero, tai prie pamokų net neprieina, kol tėvai negrįžta. Argi ne? Kvepia išnaudojimu g.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimėlį.. Mano vyresnėlė pirmokė, su pamokų ruošimu problemų neturim, kadangi pati paruošia. Tik man įdomu, ar jūsų pirmokai irgi tiek sugaišta tam darbui - valandą, o kartais ir dvi.. Šį savaitgalį kantrybė visai trūko - mokytoja uždavė puslapį dailyraščio (visą praeitą savaitę jai užduodavo po puslapį prirašyti, neva pradėjo negražiai rašyti - o ji stengiasi rašyti greičiau, nes nori išmokti greitai.. toks jau tas vaikas - gražiai išmokau, nebereikia, dabar mokausi greitai.. doh.gif ), pagal paveikslėlius parašyti rašinėlį (klasėj rašinėlių nerašę niekada, tai man teko darbelis ne šiaip sau), matematikos pratimą ir dar iškirpti ir suklijuoti tokį lošimo kauliuką.. Dvi valandas vaikas vargo su visais tais "stebuklais" sad.gif O mergina ne iš atsiliekančių, mokytoja pati visąlaik giria...

Taigi pakartosiu klausimą - kiek namų darbų užduoda jūsų pirmokėliams? Pagal higienos normas pirmoj klasėj ir antros klasės pirmam pusmety jų neturėtų užduoti visai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Funny @ 2007 03 27, 13:22)
kiek namų darbų užduoda jūsų pirmokėliams?

maniškis 1 psl. matematikos ir 1 psl. lietuvių pratybų padaro per 15-20 min. jei užduota tik po keletą užduočių, užtrunka 5-10 min. turiu galvoje be pasirengimo - sąsiuvinio, rašiklio radimo, pasiraivymo ir t.t. jam baigus permetu akimis, pasiaiškiname, kaip suprato. kartais dar kokių papildomų užduočių žodžiu prigalvoju. deja kasdien tenka priminti, kad pažiūrėtų į pratybas, ar kas užduota. pačiam tokia mintis turbūt nekiltų. dabar apskritai tik dviratis ir riedučiai galvoj.
Atsakyti
Siaip stengiuos padeti per atstuma,tiksliau kontroluoti,kad butu paruostos pamokeles.Bet kas liecia teorija darome kartu,nes taip man atpasakoja ka skaite,ka naujo suzinojo ir jeigu yra spragu pakartojam kartu.
Atsakyti
QUOTE(everat @ 2007 03 27, 13:01)
Sveikutės, aš gal čia nelabai į tema, bet perskaičiau tokį straipsnį thumbup.gif  apie tai, kad trejetukininkai gyvenime pasiekia daugiau- tiesiog negaliu su jumis nepasidalinti. Jei kam įdomu čia tas straipsnis

Gal mes perdaug stengiamės? 4u.gif

Ačiū wub.gif Labai į temą, nes mano dičkis tikriausiai verslo šulas bus arba profesionalus komiuterinių žaidimų žaidėjas g.gif Rimtai, tai paguodėt. Esu pavargus kariaut su pamokų ruoša - nedaro kapitaliai: netikiu, kad devintokas per 20-15 min. visas pamokas paruošia schmoll.gif bet pažymiai ir parodo. Tai va, šiandien būsiu ramesnė (straipsnį paskaičius) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Funny @ 2007 03 27, 14:22)

Taigi pakartosiu klausimą - kiek namų darbų užduoda jūsų pirmokėliams? Pagal higienos normas pirmoj klasėj ir antros klasės pirmam pusmety jų neturėtų užduoti visai..  unsure.gif

Manau, kad Jusu mokytoja persistengia. Aisku, kad neturetu tiek uzduoti. Jei kazka praso pasiruosti, gal ir gerai - vaikas pratinasi prie rutinos. Maniskiui uztenka, kad reikia persideti knygas (ir ta uzduotis kartais labai sunki, nes jos vis kur nors "digsta" lotuliukas.gif ), kartais turi ka nors parasyti, bet siaip tik tada, kai nespeja klasej, o dazniau speja, nebent labai stengiasi arba pliurpia. Matyt jusiske mokytoja perfekcioniste, pati niekad nepatenkinta savo rezultatu blink.gif
Gal reikia jos svelniai paklausti, kad girdejot, jog vaikams rekomenduojama visai neuzduoti namu darbu pirmoje klaseje, o kadangi jums vis tenka po pora valandu pasedeti, tai gal kas nors negerai su vaiku? Tegu pasiaiskina mirksiukas.gif
Atsakyti
as neturejau problemu nei su viena dukra nei su kita tik paklausiu ar paruosei ir viskas siaip savarankiskos labai kai ko nesupranta tada jau kartu darom tik pazymiu knygeles tai daznai tikrinu
Atsakyti
QUOTE(Funny @ 2007 03 27, 13:22)
Taigi pakartosiu klausimą - kiek namų darbų užduoda jūsų pirmokėliams? Pagal higienos normas pirmoj klasėj ir antros klasės pirmam pusmety jų neturėtų užduoti visai..  unsure.gif

Mes irgi vargstame su pamoku ruosimu.Musu mokytoja sako namu darbu uzduoti negalima (iki 4kl), tai jus paprasykite kad teveliai padarytu.
Atsakyti