Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ruošiate pamokas kartu

QUOTE(asara @ 2005 11 17, 17:11)
Mano sunus antrokas, taciau pamokas turime ruosti ir kontroliuoti ar padare ar ne.
Jei mokytoja neuzduoda, jis anglu zodzius net nesimoko. O juk ir taip aisku, kad butina ismokti n aujus zodzius. Tai ir mokomes kiekviena vakara - atvirai tariant as jau kantrybes neturiu kiekviena vakara mokyti. O kaip Jus ismokete vaikus pacius mokytis ?

as savo antrokes taip pat dar neismokiau ruosti pamokas savarankiskai. met prie stalo neseda kol manes nera salia.
Atsakyti
labas rytas,
mano tik pirmokas, ir apie kokį nors savarankiškuma pamokas ruošti schmoll.gif , ar susitvarkyti ax.gif nėra nei kalbos. pastoviai kartoji ir viska darai kartu, bet nieko. viskas tas pats schmoll.gif ir ką daryti tai klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birute @ 2007 01 12, 16:03)
Mano vaikas - pirmokas, bet pamokas ruošia neliepiamas. Tiksliau, labai gerai supranta pareigą paruošti pamokas.

maniskis budamas pirmoje klaseje irgi buvo stropus vaikas, gal kiek nedrasu jam buvo eiti pvz. neismokus, ar neparuosus pamokas. Dabar, budamas antrokas, pradejo atsainiau ziureti i pamoku ruosima, taigi tenka man labiau priziureti unsure.gif

QUOTE(mama9 @ 2007 01 12, 17:24)
Problema su pamoku ruosimu ir aplamai mokymusi prasideda nuo to, kad musu mokymo sistema nera pritaikyta vaikams. Programos be galo sunkios, tema veja tema, nera kada net suvirskinti, ka ismokai. Mes nebuvom taip perkrauti. O jeigu vaikas dar turi mokymosi sunkumu - tada jam dar blogiau.

labai gaila, bet mums mokytoja lygiai ta pati sako, bet kas is to......suo loja, karavanas eina verysad.gif Nors as is esmes negaliu labai skustis, problemu neturim, tik stebedama mokymosi proceso eiga, pastebiu, kad tikrai tema po temos, visiskai nepalikta laiko net minimaliam itvirtinimui doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Mano vaikai antrokai,tai visada tikrinu kaip paruose pamokas. Na ir jie patys praso kad as pasedeciau su jais kartu. Nors dabar po biski pratinu,kad sedetu be manes,bet vistiek padaro viena pratima ir atbega paklaust,ar taip? Tai einu atsisedu ir darom visi kartu. tai yra jie daro,o as sedziu. jiems butinai reikia kad as buciau salia. Daug su kuo kalbejau sia tema,tai yra tokiu kad juokdavosi is manes,sako vaikai dideli o tu pamokas tikrini ir dar prie ju sedi. Nu kaip as netikrinsiu,ir kokie jie dar dideli? g.gif
Nezinau,ir su manim tevai sedejo,ir as sedziu. tada kazkaip vaikai tvarkingiau raso, ir man ramiau,kad zinau kad padaro be klaidu.
Malonu,kad yra daaaug tokiu teveliu kurie tikrina ir sedi kartu su savo vaikuciais. drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes,
man kad vaikiukui lengviau, kai vienas iš tėvų sįdi šalia kai jis daro pamokas, jis tada saugesnis jaučiasi, ir tuo pačiu gali pabnedrauti, ir dar kai tokie perkrauti tvarkaraščiai g.gif
ir aš sėdžiu visada, klausausi kaip jis skaito, kaip rašo, kaip skaičiuoja ax.gif manyčiau taip geriau 4u.gif
Atsakyti
Gaila gal nevisada tokiu galimybiu buna... O kai palieki viena su pamokom ir nebesusitvarko. Nezinau, bet ko gero auksines taisykles nera.
Atsakyti
Mano sūnui 11m. lanko 5 lk.Su pamokų ruošimu vargstu nuo pirmos kl. doh.gif Turiu su juo sėdėti ir kontroliuoti.Jei tik netikrinu tai jis beveik nieko nedaro verysad.gif Dabar toks laikas,kaip pamokas daro tik dėl tėvų.Ir mokytojai sako ,kad jiems reikia padėti.Bet padėti ir be proto sėdėti prie pamokų ,jau neturiu nei kantrybės nei noro.Vis save guodžiu gal prašilaus,o jei ne,tai reiks baigti vėl iš naujo 12kl. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sunus antrokas ir pamokas ruosia vienas,tik jei ko nesupranta,tai papraso,kad padeciau.ir aisku,kai jis paruosia,tai dar patikrinu,ar tikrai viska atliko
Atsakyti
Na pirmokas,zinoma, nesupranta net mokymosi esmes, bet tikrai jau nereiktu tikrinti sestoku ar vyresniu namu darbu. Galima padeti,kai papraso, bet tikrinti... Nebent vaikas yra toks nesamoningas, jog mano,kad namu darbus ruosia tam,kad nebartu mama.
Atsakyti
sveikutes, na kaip laikotės, nesušalėte...
maniškis, tai gudruolis, kol nepatikrini kuprinės ir jo darbų sako nieko nereikia ax.gif kai patikrini ir randi klaidų, sako nesuprantu g.gif sakau kodėl neklausei, sako nežinau ax.gif ir taip jau kariaujame su savo pirmokėliu. blush2.gif na bet mokinasi tikrai neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
mūsiškės mokosi pačios - AČIŪ DIEVUI!!!! thumbup.gif - nebent kažko pasitikslinti ateina klausti. reikia vaikučiams nuo mažens duoti daugiau savarankiškos veiklos - jei ne, tai dar ilgai kartu teks mokytis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Edelveis @ 2007 01 29, 14:08)
mūsiškės mokosi pačios - AČIŪ DIEVUI!!!!  thumbup.gif - nebent kažko pasitikslinti ateina klausti. reikia vaikučiams nuo mažens duoti daugiau savarankiškos veiklos - jei ne, tai dar ilgai kartu teks mokytis doh.gif .

Tai, va, kam duota neatimsi. Mano devintokas-nesimoko, aišku rezultatai apgailėtini verysad.gif O kiek visko išbandyta, ir kartu, ir laisvė, savarankiškumas, atsakomybė ugdyta, ir kas tik nori. Efektas visad trumpalaikis - matyt bus ar darbininkas ar banditas, nes man irgi jau rankos svyra ir gerklė džiūsta nuo zyzimo doh.gif
Atsakyti