Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

Oj kaip pavydziu visoms kurioms tiko si priemone blush2.gif Tikrai geras apsisaugojimo budas- isidejai ir pamirsai. Mano "pazintis" su spirale jau baigesi- atitarnavo tik 3menesius blink.gif 5- ta menesiniu diena atsirado stiprus kraujopludis- istisai kraujavau visa diena- atrode kad kas ciaupa atsuktu blink.gif - po to pasidare lb silpna, vos neapalpau ir atsiduriau ligonineje- kraujavima teko stabdyti su vaistais, spirale pasalino verysad.gif Gydytoja sake, kad kalta buvo spirale, o del itin stipraus kraujavimo ji pasmuko ir tik beliko ja istraukti verysad.gif Dabar gydausi mazakraujyste unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2010 09 03, 23:30)
ok dekui  4u.gif tai nuraminai  smile.gif o beje tu keisti zadi ar aplamai nebedesi? blush2.gif

NE, nebedesiu. ax.gif gal dar trecio mazylio susilauksim blush2.gif
Atsakyti
Ką tik įsidėjau NovaT spiralę. Procedūra šiek tiek skausminga. Dabar šiek tiek pilvą maudžia. Žiūrėsiu, kaip man seksis ją nešioti. Tikiuosi, kad netapsiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2010 09 04, 12:05)
Oj kaip pavydziu visoms kurioms tiko si priemone blush2.gif Tikrai geras apsisaugojimo budas- isidejai ir pamirsai. Mano "pazintis" su spirale jau baigesi- atitarnavo tik 3menesius blink.gif 5- ta menesiniu diena atsirado stiprus kraujopludis- istisai kraujavau visa diena- atrode kad kas ciaupa atsuktu blink.gif - po to pasidare lb silpna, vos neapalpau ir atsiduriau ligonineje- kraujavima teko stabdyti su vaistais, spirale pasalino verysad.gif  Gydytoja sake, kad kalta buvo spirale, o del itin stipraus kraujavimo ji pasmuko ir tik beliko ja istraukti verysad.gif Dabar gydausi mazakraujyste unsure.gif

Gal negerai gydytoja idejus buvo, juk irgi gali taip but
Atsakyti
Penktas mėnuo gyvenu be Nova T. Tik išėmė spiralę, mėnesinės tapo normalios, reguliarios - penkios, šešios dienos ir viskas. O taip tuos penkerius metus, kol turėjau spiralę, prasirgdavau po 12 - 14 dienų.
Atsakyti
Idejo man siandien NovaT... Procedura visai neskausminga, tik truputi nemaloni... Labai greitai ir lengvai idejo... Tik ziuresim kaip ji man tiks... Labai noreciau, kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 14 rugsėjo 2010 - 09:40
Kol kas esu patenkinta sia apsisaugojimo priemone. Jokių pašalinių reiškinių nejaučiu, apart nedidelio patepliojimo po mėnesinių (apie 3 dienas). Pajutau didelį privalumą - laisvę. Žiūrėsiu, kaip toliau bus.
Atsakyti
puse metu turiu nova-t. prasidejo maudimas, pilvo skausmai. net vaistus geriau. gali buti, kad ryt ja pasalins. nes nemalonus jausmas kiekviena diena jausti skausma... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2010 09 14, 13:23)
puse metu turiu nova-t. prasidejo maudimas, pilvo skausmai. net vaistus geriau. gali buti, kad ryt ja pasalins. nes nemalonus jausmas kiekviena diena jausti skausma... verysad.gif

Kada Jūsų išvardinti nemalonumai prasidėjo?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 09 13, 13:14)
Gal negerai gydytoja idejus buvo, juk irgi gali taip but

Spirale buvo ideta gerai, padetis ir buvo gera. As manau kad Nova T tiesiog netiko mano organizmui ir jis norejo ja pasalinti.

Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2010 09 17, 19:45)
Spirale buvo ideta gerai, padetis ir buvo gera. As manau kad Nova T tiesiog netiko mano organizmui ir jis norejo ja pasalinti.

gal jus metalui kokiam alergiska g.gif ar gimdos padetis individuali g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 09 18, 10:16)
gal jus metalui kokiam alergiska  g.gif ar gimdos padetis individuali g.gif

KAd as is viso jokiu alergiju neturiu schmoll.gif O gimdos padetis taip pat gera, jokiu saaugu ar kitokiu bedu neturiu schmoll.gif As maniau kad spirale man tikrai tiks- anksciau menses budavo negausios, kozkokiu dideliu skausmu ir nebudavo.

O kaip Jums sekasi? Ar spirale tinka, ar nepagausejo menses?
Atsakyti