Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

o ar kuriai taip buvo kad menesines veluotu su spirale unsure.gif nes as vakar jau turejau susirgti, o dar nesusirgau, pas mane menesines kaip laikrodukas, ir kai isidejau spirale ir laiku susirgdavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neox @ 2010 09 01, 15:25)
o ar kuriai taip buvo kad menesines veluotu su spirale unsure.gif nes as vakar jau turejau susirgti, o dar nesusirgau, pas mane menesines kaip laikrodukas, ir kai isidejau spirale ir laiku susirgdavau unsure.gif

mano siprales instrukcijoj Nova T raso tarp pasekmiu gali buti amenoreja...Beja, kas sakete del cistu kaip vieno is neigiamo poveikio del siprales, tikrai neraso...Specialiai bandziau ten rast...Kazkuri sake, kad ten yra pas ja instrukcijoj apie tai parasyta.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 09 01, 15:32)
mano siprales instrukcijoj Nova T raso tarp pasekmiu gali buti amenoreja

aciu, as palikau instrukcija lietuvoj pamirsau pasiimti doh.gif nu ziuresiu nusipirksiu NT ryt ryte pasidarysiu ir jei neigiamas ir nebus mm skambinsiu ginekologei unsure.gif
Atsakyti
Aš spiralę Nova T įsidėjus jau ketvirti metai. Man ji atrodo patikimiausias ir lengviausias būdas apsisaugoti nuo neštumo. Gal dėl to, kad nesusidūriau su jokiu šalutiniu poveikiu, iškart tiko, nebuvo jokių skausmų, net mėnesinių metu, sergu vos kelias dienas ir negausiai thumbup.gif nebuvo ir jokių uždegimų, ir vyrui jin netrugdo. Iš pradžių reikėjo eiti kas tris mėn pasitikrinti, paskui kas pusmetį, dabar kartą į metus. Bet dabar galvoju kada man ją pakeisti g.gif , nes artimiausiu metu vaikų neplanuojam. Vienas ginekologas sako jau dabar, kitas, kad tik praėjus nustatytam laikotarpiui, t.y. penkiem metam doh.gif Teko skaityti ne vieną atvejį kai pastojo su spirale doh.gif tai dabar ir galvoju kada man ją keist
Atsakyti
Sveikutes o as su klausimuku,norejau paklausti issiimant spirale tai geriausiai daryti per menesines ar galima bet kada? Baigiasi jau laikas teks issiimti,o taip gerai buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2010 09 02, 11:25)
Sveikutes o as su klausimuku,norejau paklausti issiimant spirale tai geriausiai daryti per menesines ar galima bet kada? Baigiasi jau laikas teks issiimti,o taip gerai buvo  unsure.gif

rytoj kaip tik einu traukti spirale, ir nesvarbu kada tu nori ja istraukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2010 09 02, 15:30)
rytoj kaip tik einu traukti spirale, ir nesvarbu kada tu nori ja istraukti ax.gif

a aiskureiks kita savaite lekti ir man ax.gif gausi ryt papasakoti ispudzius ar skausminga procedura ax.gif
Atsakyti
Turiu toki klausimuka - isidejus varine spirale kiek laiko turi praeiti, kad galetum lankyti sporto kluba (aerobika+treniruokliai)?
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2010 09 02, 18:24)
a aiskureiks kita savaite lekti ir man  ax.gif gausi ryt papasakoti ispudzius ar skausminga procedura ax.gif

nu va. ka tik grizau, visa procedura tetruko keleta minuciu thumbup.gif , ir neskaudejo nieko. israse profilaktiskai antibiotiku g.gif dabar tik truputi pakraujuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 09 03, 08:57)
Turiu toki klausimuka - isidejus varine spirale kiek laiko turi praeiti, kad galetum lankyti sporto kluba (aerobika+treniruokliai)?

Gal kas zino/? labai laukiu atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 09 03, 09:57)

man savaitę laiko gydytoja neleido sportuoti ir sunkių svorių kelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2010 09 03, 18:40)
nu va. ka tik grizau, visa procedura tetruko keleta minuciu  thumbup.gif , ir neskaudejo nieko. israse profilaktiskai antibiotiku  g.gif dabar tik truputi pakraujuoja  blush2.gif

ok dekui 4u.gif tai nuraminai smile.gif o beje tu keisti zadi ar aplamai nebedesi? blush2.gif
Atsakyti