Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

QUOTE(Tučka @ 2010 07 16, 10:06)
Dziaukis kol nejauti pasaliniu poveikiu nuo KT, gal po 2-3 metu bus dar blogiau nei su spirale. As daugiau tikrai neimsiu to brudo i burna  schmoll.gif  doh.gif 

Cistos nebutinai susidaro nuo spirales. Beje pries dedant spirale ar dare pilna patikrinima del visokiu cistu, kaklelio vezio ir tt.  g.gif 

KT gersiu tol kol reikes kaip gydymo, jau nusprendziau.

Tyrimus man atliko visus, buvo viskas gerai. Net pries spirale nezinojau kas yra pienlige. Isidejus ir prasidejo visi smagumai, ir pienlige pastoviai kankino . Zodziu, negalvojau , kad spirale tai gali, bet gine patikino, kad butent del jos atsirado cistos. Kaip viena minejo, sutrinka kiausidziu veikla , neivyksta ovuliacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 28 liepos 2010 - 22:55
QUOTE(Anaksunamun @ 2010 07 28, 23:54)
KT gersiu tol kol reikes kaip gydymo, jau nusprendziau.

Tyrimus man atliko visus, buvo viskas gerai. Net pries spirale nezinojau kas yra pienlige. Isidejus ir prasidejo visi smagumai, ir pienlige pastoviai kankino . Zodziu, negalvojau , kad spirale tai gali, bet gine patikino, kad butent del jos atsirado cistos. Kaip viena minejo, sutrinka kiausidziu veikla , neivyksta ovuliacija.

Ovuliacija nevyksta su MIRENA, o su paprasta varine spirale jinai ivyksta ir kiausides neturetu del to sutrikti smile.gif
Atsakyti
Jus sakote taip , gydytojai teigia kitaip .
Konsultavausi ne su vienu, abu jie teige ta pati, taip pat ir abu siule issiimti spirale. Ka as ir padariau, plius pradejus gerti KT skausmus kaip ranka nueme .
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2010 07 29, 13:52)
Jus sakote taip , gydytojai teigia kitaip .
Konsultavausi ne su vienu, abu jie teige ta pati, taip pat ir abu siule issiimti spirale. Ka as ir padariau, plius pradejus gerti KT skausmus kaip ranka nueme .

Na tada sekmes geriant KT biggrin.gif
Atsakyti
Dekui gydymo tikrai neatsisakysiu biggrin.gif O jums sekmes auginant cistas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2010 07 30, 10:13)
Dekui gydymo tikrai neatsisakysiu  biggrin.gif  O jums sekmes auginant cistas  biggrin.gif

na ir palinkėjimas doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Toks tokiam biggrin.gif Zinant ir KT nauda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 30 liepos 2010 - 10:51
KT kaip gydomoji priemone iki 6 mėn., jei ilgiau-jau ne nauda, o žala 4u.gif
Atsakyti
Parašykit "žaliam žmogui" doh.gif kada galima ištraukti spiralę, t.y. tik per menesines, ar po jų? blush2.gif
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Galima bet kada, man trauke ne mm metu o gerokai po ju, nieko nejauciau 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma. As tiesiog galvoju, kad kai istrauks gali teplioti, ar as teisi? doh.gif
Atsakyti
Gali 4u.gif Nors man netepliojo, bet ginekologe patare susilaikyti nuo santykiu 5 dienas ir maudantis vandens telkiniuose naudoti tamponus 4u.gif
Atsakyti