Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

QUOTE(dia.dia @ 2010 07 17, 22:34)
Kokiu laikotarpiu dedama spiralė?

paskutinę mėnesinių dieną
Atsakyti
SAKYKIT ,O KIEK YRA TIESOS ,KAD SPIRALĖ APSAUGO NUO UŽDEGIMŲ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GEIGA @ 2010 07 20, 00:57)
SAKYKIT ,O KIEK YRA TIESOS ,KAD SPIRALĖ APSAUGO NUO UŽDEGIMŲ? g.gif

Mano ziniomis,isvis nera schmoll.gif Kiek zinau,ji ne tik kad neapsaugo,bet atvirksciai- juos sukelia blink.gif Visgi, tai svetimkunis...
Atsakyti
sveiki,noriu ideti spirale NOVA T, po gimdymo jau 4men. Ar reikia daryti tyrimus pries idedant? ar tiesiog uzsirasyti pas ginekologe ir iskarto ides? o dabar parduoda be recepto? nenorisi kelis kartus uz konsultacija po 100lt moket blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benitaa: 20 liepos 2010 - 11:29
QUOTE(benitaa @ 2010 07 20, 12:27)
sveiki,noriu ideti spirale NOVA T, po gimdymo jau 4men. Ar reikia daryti tyrimus pries idedant? ar tiesiog uzsirasyti pas ginekologe ir iskarto ides? o dabar parduoda be recepto? nenorisi kelis kartus uz konsultacija po 100lt moket  blush2.gif

o kodėl tiek mokėt už konsultacijas??po gimdymo,lyg deda po 6 mėn? Ir tai,jei atsiranda mm.Spiralę parduoda be recepto.Reik ginekoliginės apžiūros prieš,tepinėlį paims.O už spiralės įdėjimą aš susimokėjau apie 40.
Atsakyti
man gydytojas rekomendavo sulaukti bent pirmu menesiniu. As sulaukiau antru ir atejau. Tepenelio neeme, bet pries dedant apziurejo. Spirale taip pat pirkau be recepto, nors vaistininke is pradziu jo kaip ir reikalavo, kol as nepaklausiau kam, nes T NOVA nera gormonaline.

Del is karto ides> jeigu prie stai nebuvai konsultacijai pas ta pacia ginekologa, tai gali ir neideti is karto. As is pradziu ejau kaip ir po gimdymo pasitarti del kontracepsijos ir tada po apziuros gavau patarima deti buten spirale.
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2010 07 20, 15:04)
man gydytojas rekomendavo sulaukti bent pirmu menesiniu. As sulaukiau antru ir atejau. Tepenelio neeme, bet pries dedant apziurejo. Spirale taip pat pirkau be recepto, nors vaistininke is pradziu jo kaip ir reikalavo, kol as nepaklausiau kam, nes T NOVA nera gormonaline.

Va po to ir prasideda "kaltinimai" spiralei, kad pradejo cistos augti ir t.t ir panasiai, o kad ginekologai normaliai tyrimu nepadaro, tai cia tipo nieko tokio blink.gif Juk pas jus jau dedant spirale galejo visokio bieso ten buti, o aisku visos blogos pasekmes bus suverstos del to, kad spirale isidejot, kai kas nors negero atsitiks doh.gif Ir sakysit, kad viskas cia nuo spirales, o ne del to, kad normaliu tyrimu nepasidaret tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 20 liepos 2010 - 14:57
Pries dedant bele kokia spirale- varine ar hormonine "normalus" gydytojas butinai padarys visus tyrimus,kad isitikintu,kad viskas idealiai gerai. Man ir pries dedant varine ir veliau hormonine, buvo atlikti visi tyrimai- ir echoskopas,ir onkocitologinis, ir paprastas tepinelis. Taigi tenka ateiti maziausiai du kartus, viena -tyrimams,antra - jau dejimui,jei viskas gerai... ior dar rekomenduoja pries onko tyrima panaudot "valancias" zvakutes,kad nebutu jokiu pasaliniu "bacilu"..
Atsakyti
beveik visuose seimos klinikuose konsultacija kainuoja 100lt. Gal jus zinote kur pigiau ir geras gydytojas? Siaip ir nelabai esu patenkinta savo ginekologu,tai noreciau pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(benitaa @ 2010 07 21, 10:41)
beveik visuose seimos klinikuose konsultacija kainuoja 100lt. Gal jus zinote kur pigiau ir geras gydytojas? Siaip ir nelabai esu patenkinta savo ginekologu,tai noreciau pakeisti.

O poliklinikoj irgi visi blogi ginekologai? g.gif Bent jau as einu i poliklinika, nes ten superine ginekologe turiu ir nieko nemoku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 07 22, 06:53)
O poliklinikoj irgi visi blogi ginekologai?  g.gif Bent jau as einu i poliklinika, nes ten superine ginekologe turiu ir nieko nemoku  thumbup.gif

o i kokia poliklinika einate? galvoju pabandyt uzsirasyt i centrine poliklinika, ziurejau kainorasti, tai nebrangiai tyrimai kainuoja ir spirales idejimas apie 17lt. Ir gydytojai rodos neblogi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benitaa: 22 liepos 2010 - 11:45
QUOTE(benitaa @ 2010 07 22, 12:44)
o i kokia poliklinika einate? galvoju pabandyt uzsirasyt i centrine poliklinika, ziurejau kainorasti, tai nebrangiai tyrimai kainuoja ir spirales idejimas apie 17lt. Ir gydytojai rodos neblogi

Aš į karoliniškių polikliniką pas Daivą Keršulytę einu 4u.gif
Atsakyti