QUOTE(nep @ 2010 06 28, 15:14)
Pagalvojau, pagalvojau, kad labai jau nenoriu jos det...Man ko tais labai saves zalojimu kvepia ir spirales ir hormonines priemones.
Gal su prezervatyvais ir patikimiau Ai nebezinau jau. Vaiku dabar daugiau nenoriu. Tai ka daryt??? Siaubas. Kodel visos priemones tik moterims.
Kas garantuos kad nebus man nuo jos kokio uzdegimo
Tikrai nepatikimiau. Spirale apsaugo 98 proc. O prezervatyvai tik 80 proc.
QUOTE(Anaksunamun @ 2010 06 28, 16:53)
Sveikos mergaites atejau ir as pasipasakoti. Turiu Nova T pusantru metu. Viskas buvo lyg ir gerai, mm negausios ir neilgai trukdavo, tik tepliodavo dar ilgai, ir iskyros gausesnes pastoviai. Vis sona skaudedavo, kiekvieno ciklo viduryje. Galvojau ovuliacija jauciu ir tiek. Bet tiek skaudedavo, kad sunku vaikscioti budavo. Apsilankiau pas gine gruodzio menesi, lyg ir viskas gerai buvo. Dabar nuejus pries savaite, cista rado 6cm didumo. Tad nusprendziau spirale traukti lauk, visgi gal ji sutrikde kiausidziu darba.
Geriu kontraceptikus, gal ir veliau gersiu po spirales isemimo jei patiks. Tai tokia mano patirtis
Dziaukis kol nejauti pasaliniu poveikiu nuo KT, gal po 2-3 metu bus dar blogiau nei su spirale. As daugiau tikrai neimsiu to brudo i burna
Cistos nebutinai susidaro nuo spirales. Beje pries dedant spirale ar dare pilna patikrinima del visokiu cistu, kaklelio vezio ir tt.
QUOTE(domutiene @ 2010 06 28, 18:52)
Dabar reikia paieskoti informacijos apie kita spirale, nzn kaip ji vadinasi tik zinau, kad kainuoja beprotiskai brangiai (600 Lt), bet gal beprotybes maziau?
Visa kita yra su hormonais, o tai dar blogiau organizmui, kada uzslopinami naturalus procesai moters organizme.
QUOTE(Cobretti @ 2010 07 15, 13:40)
Ar kas bandėt naudot tamoponus su spirale?
Niekada nebandziau ir nebandysiu
QUOTE(nep @ 2010 07 15, 15:37)
sakyciau labai trumpas ciklas tik 3 d. Idomu kaip tada su spirale jei mm trunka 7 d. normaliai...
Jei tiek dienu trunka naturalios mmm tai su spirale bus arba daugiau arba taip pat.
Pas mane nieko nepasikeite su spirale, kaip buvo be jos, taip ir su ja 3 dienos