Labas,
spirale turiu jau 1,5 metu. iki sios vasaros buvo viskas gerai. Menesines aisku gal gausesnes, bet nieko baisaus, nei skauda man nei ka... bet va, teplioja tai jau
siaubas... net kraujo lasiukai buna... ir taip jau beveik 1,5 menesio ir beveik kasdien. Tyrimus dariausi, pas gine buvau viskas gerai sake... Vyra matau pastaruosius menesius matau retai, tai ir
turbut karta i 2 men
Kaip paaiskino, spirale turi "dirbti", gal del to... na buvau pas skyriaus vedeja, tai sake dar pavaiksciot su ja, ali kai vyras gryzta, pasisaugoti papildomai 1 kart
Bet tie tepliojimai varo mane is proto
nei sviesiai apsirengsi nei ka, o jei maudimke kokia pliaze... be ikloto neimanoma...
Jau svarstau kad reik ja isimti, bet va kaip poto saugotis, ziedas netinka, nuo tabl storeju... Gal palauksiu kol vyras pastoviam gris, gal kas pasikeis, jei ne, teks man atsisveikinti su spirale turbut...
Gal kam irgi panasiai, pasidalinkite
Pas mane NovaT spirale. Teplioja kiekviena diena, isskyros tokios tamsios bet nera gausios, svariu dienu praktiskai nera, pilvo neskauda. O menses tai buvo baisios- tiesiog plaukiau
- paketus turejau keistis kas valanda ir dar uzeidavo sareminio pobudzio pilvo skausmai
Bet kadangi cia dar tik pirmas menesis su spirale tai dar turiu kantrybes ir viska verciu adaptacijos periodui
. Tikiuosi organizmas prisitaikys