Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

QUOTE(zivily @ 2011 11 03, 22:20)
O mano mmm trunka apie 10-12dienu, is ju kokias 9 dienas labai gausiai kraujuoju doh.gif

as per kraujingas dienas geriu vit C jis pagerina kresejima, be jo visai tvanas. jums patarciau, nes kai man aisgino gine siprale skistina krauja, todel yra gausesnis ir ilgesnis kraujavimas. kresejimui "pagerinti" galima naudoti kalci (berods be vit D) ir vit C (per tas dienas), zymiai pagerins savijauta. 4u.gif

calcis sitas berods http://www.100metu.l.../calcigran_sine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 03 lapkričio 2011 - 21:44
Man pagerinti kraujo kresejima patare vartojant vit. C bei dilgeliu arbata ax.gif Pastaroji dar siaip yra priemone sauganti nuo anemijos.
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 11 03, 20:25)
na jeigu jie nestiprus tai normalu,bet jeigu stiprus tai jau negerai schmoll.gif ir siaip as manau kad turi kazkiek pirma laika skaudet,nes kaip be butu svetimkunis mumyse doh.gif

QUOTE(Zanku @ 2011 11 03, 20:42)
Manau kad nenormalu...man kai idejo spirale nieko nejauciau tik menesines buvo zymiai gausesnes. Ar yra kokiu isskyru? Manau kad vis tik turetumet nueiti pas ginekologe.

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Man po įdėjimo paskaudėjo pirmą dieną, mm buvo normalios, tik tepė dar kurį laiką, buvau lygiai savaitė po įdėjimo pas gydytoją, anot jos, viskas idealu... O dabar, antrai savaitei baigiantis, atsirado skausmas einant, nekraujuoju, tik išskyros yra šiokios tokios, kaip būna prieš mm, na ir bendra savijauta šiaip sau... g.gif Matyt dar pora dienelių pažiūrėsiu, kaip čia toliau, ir reiks eit pas gine... Nenorėčiau traukti lauk... Vis gi labai tikiuosi, kad prigis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 11 04, 08:49)
Ačiū už atsakymus  4u.gif 
Man po įdėjimo paskaudėjo pirmą dieną, mm buvo normalios, tik tepė dar kurį laiką, buvau lygiai savaitė po įdėjimo pas gydytoją, anot jos, viskas idealu... O dabar, antrai savaitei baigiantis, atsirado skausmas einant, nekraujuoju, tik išskyros yra šiokios tokios, kaip būna prieš mm, na ir bendra savijauta šiaip sau...  g.gif  Matyt dar pora dienelių pažiūrėsiu, kaip čia toliau, ir reiks eit pas gine... Nenorėčiau traukti lauk... Vis gi labai tikiuosi, kad prigis smile.gif

na jus ziurekit,gal greiciau eikit pas gyne,cia ne juokai.man kazkaip irgi reikia nueiti pas gyne,jau beveikt 2 men kai isidejus bet dar nebuvau pasitikrint,nors sake po menesio ateit smile.gif kai idejo per smileysex.gif nieko nejausdavau,o dabar kazkaip jauciu toki kaip gelima,jaustusi kai lygtais kazkas trugdytu,gal i sona kur pasislinko,o gal mano cia vaisiai doh.gif pirmadieni nueisiu pas gyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2011 10 05, 17:24)
Sveikos.

Gal ir kvailai nuskambes mano klausimas, bet vat dabar sedziu ir mastau  biggrin.gif  Na sugalvojau varine spirale detis. Ir tokia mintis galvon sove - vat, kai koks paprastas metalas ilgiau lieciasi man prie odos, man tas vietas isberia.Atsimenu vaikysteje, ir laikrodi paprasto ar kokio ten metalo turejau, tai isberdavo riesa, turejau ir visokiu ten ziedziuku metaliniu tongue.gif tai pirstukus isberdavo. Tai dabar ir galvoju, ar ka nors cia bendro gali tureti, kad varine spirale man netiktu ? 4u.gif

Man gydytoja pasiūlė GoldLilly - jos sudėtyje yra aukso. Man ji tinka. Pasikonsultuokit su gydytoja.
Atsakyti
Man irgi jokie metalai netinka,netgi sidabras,bet spirale varine tiko.
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 11 04, 16:18)
na jus ziurekit,gal greiciau eikit pas gyne,cia ne juokai.man kazkaip irgi reikia nueiti pas gyne,jau beveikt 2 men kai isidejus bet dar nebuvau pasitikrint,nors sake po menesio ateit smile.gif kai idejo per  smileysex.gif nieko nejausdavau,o dabar kazkaip jauciu toki kaip gelima,jaustusi kai lygtais kazkas trugdytu,gal i sona kur pasislinko,o gal mano cia vaisiai doh.gif pirmadieni nueisiu pas gyne smile.gif

na va buvau pas gyne,ir pasirodo pas mane kiausides ir gimdos uzdegimas doh.gif paklausiau nuo ko,pasake kad vis del to as nesioju svetimkuni,ir nuo kurio visko gali but,o ypac dazni uzdegimai doh.gif dabar gersiu 10 dienu vaistu ir medetku arbatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 11 09, 19:04)
na va buvau pas gyne,ir pasirodo pas mane kiausides ir gimdos uzdegimas doh.gif paklausiau nuo ko,pasake kad vis del to as nesioju svetimkuni,ir nuo kurio visko gali but,o ypac dazni uzdegimai doh.gif dabar gersiu 10 dienu vaistu ir medetku arbatos smile.gif

Na va... O man vėl prasidėjo mm g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turejau spirale du metus,buvau ziauriai patenkinta...Bet visus du metus kiekviena menesi is eiles sirgdavau pienlige,dasizaidziau iki tokio lygio,kad kaklelis jau buvo uzsideges ir teko istraukti lauk..Dejausi gan pigia spirale kazkas 60-70lt varine. Dabar vartoju pleistra,bet ziauriai man nuo jo ir bloga ir pykina ir t.t kadangi pienliges nebera,tai manau eisiu vel detis spirale,bandysiu vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 11 10, 09:04)
Na va... O man vėl prasidėjo mm  g.gif

man prasidejo antros menesines,snd pirm diena,na pamaudzia neblogai pilvo apacia doh.gif ziuresiu kiek si men tesis mmm,susirgau tokia pacia diena kaip ir praeita men smile.gif galvojau kad gal anksciau susirgsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 11 04, 16:18)
na jus ziurekit,gal greiciau eikit pas gyne,cia ne juokai.man kazkaip irgi reikia nueiti pas gyne,jau beveikt 2 men kai isidejus bet dar nebuvau pasitikrint,nors sake po menesio ateit smile.gif kai idejo per  smileysex.gif nieko nejausdavau,o dabar kazkaip jauciu toki kaip gelima,jaustusi kai lygtais kazkas trugdytu,gal i sona kur pasislinko,o gal mano cia vaisiai doh.gif pirmadieni nueisiu pas gyne smile.gif

O man sake tikrintis kas puse metu, taciau mane buvo apziurejusi po idejimo prabegus savaitei.
Del nepatogumo mylintis, man buvo tokiu pora kartu, ir vyras kazka pajuto,taciau paskui vel nieko nejutau.Ir pastebejau, kad taip buna pries mmm. g.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės,
gal kuri turėjote patirties su ilgai (virš nustatytų 5 m.) neišimta varine spirale? blink.gif
Atsakyti