Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

Nova T man iskrenta, su Nova T buvau pastojus. O sita, bent jau daktare sake, kad laikosi geriau. Ji varine.

QUOTE(DovilėL @ 2010 12 04, 14:54)
Sveikos merginos planuoju isideti spirale tik va neapsisprendziu kokia  g.gif  o kuo sita spirale geresne nei nova t? Ar si spirale hormonine? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iri: 04 gruodžio 2010 - 16:46
QUOTE(Iri @ 2010 12 04, 17:45)
Nova T man iskrenta, su Nova T buvau pastojus. O sita, bent jau daktare sake, kad laikosi geriau. Ji varine.

o kodel nesidedi sitos spirales
http://www.visivaist...a...DkRfex9Vw==

as galvoju gal sita?
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtim ax.gif anksciau geriau kt,bet kazkaip man jie nepatiko... ir brangus ir pati nekaip jausdavausi... ir nustojus juos vartoti atsirado pienlige verysad.gif Ir kiek ejau pas gyd,gerdavau vaistus vistek atsinaujindavo... doh.gif Nesenai buvau pas ginekologe tai patare detis varine spirale... tik nezinau dar neapsisprendziu,nes gimdos kaklelyje turiu aktopija... unsure.gif Mirenos nepatare detis,nes mm reguliarios ir neskausmingos. tik kazin kaip butu man su ta spirale... g.gif
Atsakyti
sveikos. man po nova t idejimo jau 2 menuo menesines negausios,bet po 15 dienu. kazin ar cia praeis tai doh.gif
Atsakyti
pries savaite isidejau nova, sake jeigu mmm bus daugiau 8 dienu, tai jau negerai, reiskias netinkama spirale, ir butinai liepe po pirmuju mmm pasirodyti gyd, tai gal nueik pasiklausk, gal neturetu taip buti g.gif nukraujuoti negerai, kraujas nusilps... g.gif nu hemoglobinas mazeja g.gif man sake mmm pailgeja 1-2 dienas, nedaugiau.

mano drauge kraujavo kokias 3 sav, pakeite i mirena, dabar jau antra dejosi g.gif sake, jos toks organizmas, gal variui jautrus...
Atsakyti
QUOTE(DovilėL @ 2010 12 04, 18:21)
o kodel nesidedi sitos spirales
http://www.visivaist...a...DkRfex9Vw==

as galvoju gal sita?

Merginos, kas cia per spirale? varine ar hormonone?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2011 06 26, 00:19)
Merginos, kas cia per spirale? varine ar hormonone??  g.gif

Gold lilly spiralė yra auksinė-varinė, pati naujusia šiuo metu spiralė. Aš ją isidėjau prieš pora mėnesių, tik šiuo metu pradėjo teplioti, nežinau nuo ko, eisius pasikonsultuoti pas savo ginę smile.gif tikiuosi nieko blogo. Camelijos vaistinėj mokėjau 220 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adžuba @ 2011 08 03, 11:17)
Gold lilly spiralė yra auksinė-varinė, pati naujusia šiuo metu spiralė. Aš ją isidėjau prieš pora mėnesių, tik šiuo metu pradėjo teplioti, nežinau nuo ko, eisius pasikonsultuoti pas savo ginę  smile.gif  tikiuosi nieko blogo. Camelijos vaistinėj mokėjau 220 lt  4u.gif

Nepritarsiu tam, kad ji naujausia schmoll.gif . Problema tik ta, kad seniau Lietuvoj ja neprekiavo, bet moterų "pasipuošusių" ja Lietuvoj buvo jau gerokai seniau (jos buvo perkamos Vokietijoje) mirksiukas.gif Prieš septynerius metus irgi ją turėjau ir galiu apie ją atsiliepti tik gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 03 rugpjūčio 2011 - 15:33
Sveikos 4u.gif noriu ir aš pabandyti isidėti spirale, paskaičiau čia visus komentarus. O kaip dėl tokiu reiškinių kaip galvos skausmai, nuotaikos svyravimai, tynimai...kurie būna nuo KT vartojimo doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2011 08 05, 15:25)
Sveikos  4u.gif noriu ir aš pabandyti isidėti spirale, paskaičiau čia visus komentarus. O kaip dėl tokiu reiškinių kaip galvos skausmai, nuotaikos svyravimai, tynimai...kurie būna nuo KT vartojimo  doh.gif  g.gif

su varine nebun schmoll.gif bet su Mirena, visko gali but, nes visgi hormonai biggrin.gif
Atsakyti
isidejau. pirma savite saugojomes, kitas dvi sex non-stop, kaifas, kurio nebuvo niekada, nes visada bijojau pastoti. pirmos mmm atejo po 3 sav nuo paskuriniu, - nesamone lipe 7-8 dienas kuo toliau tuo labiau doh.gif pradejo manau HB trukumas, po vit C dozes susitvarke chiki. dabar lyg viskas gerai. per kitas mmm isakrto gersiu vit C gal bus entoks gausus kraujavimas.

paskaiciau spirales principus, visai tiko.
5.1. Farmakodinaminės savybės
Varinė GP saugo nuo nėštumo trukdydama apvaisinti. Ji slopina spermos ir kiaušinėlio judėjimą ir (arba) spermos gebėjimą apvaisinti kiaušinėlį. Tai įvyksta dėl citotoksinio ir fagocitinio poveikio prieš kiaušinėliui patenkant į gimdos ertmę.
Pašalinus GP moteris iškart vėl tampa vaisinga.
Nėštumo dažnumas, kai NOVA T įstatyta, yra 1,26 iš 100 moterų per metus.

is cia http://www.100metu.l...ova_t_cu_200_ag

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 08 05, 15:41)
su varine nebun  schmoll.gif bet su Mirena, visko gali but, nes visgi hormonai biggrin.gif

ne schmoll.gif , desiuos NovaT mirksiukas.gif paskiau parasysiu kaip bus savijauta g.gif svarbiausia - kad atsirastu NORAS smileysex.gif o tai nuo KT visai nenorejau vyro doh.gif kazkoks kosmaras blink.gif
Atsakyti