Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

gavai? bigsmile.gif maciau kad litfarma prekiauja...parasiau jiems laiska ar tikrai prekiauja, nes kaip suprantu vaistines ju neturi..tai kaip cia yr..ir dar daugiau ten turi pigiu spiraliu ta vaistine smile.gif tai parasiau elektronini ir uzklausiau...jei negausiu atsakymo skambinsiu...ju kaipna maciau kazkur apie 70lt, bet yra ir pigesniu ir brangesniu...juk jei neprekiauja - tai ko neisima ax.gif
Atsakyti
Negavau. Prasiau vyro, kad nupirktu uzsieny, litfarma neprekiauja, as irgi radau ju puslapyje, nuvaziavau i vaistine ir nieko. Pasake, kad visoj lietuvoj ju vaistiniu tinklas neturi. verysad.gif
Atsakyti
aš prieš mėnesį įsidėjau multiload Cu375, mano ginekologė man primygtinai siūlė dėtis būtent tokią, atseit mažesnė iškritimo galimybė (pirkau pagal skelbimą, moteris buvo parsisiuntusi iš Vokietijos, bet po to apsigalvojo dėtis, suplanavo dar vieną leliuką biggrin.gif ) pirmos mėnesinės po įdėjimo tai kažkoks košmaras doh.gif , ir prasidėjo jos praėjus vos trim savaitėm po įdėjimo ir tęsiasi jau 7 dienas nei kiek nemažėdamos unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Iri @ 2010 11 20, 20:01)
Negavau. Prasiau vyro, kad nupirktu uzsieny, litfarma neprekiauja, as irgi radau ju puslapyje, nuvaziavau i vaistine ir nieko. Pasake, kad visoj lietuvoj ju vaistiniu tinklas neturi.  verysad.gif

va va.. reiks man irgi prasyt drauges kad parveztu is airijos, nes maciau lyg tai airijoje jos gaminamos ax.gif
Atsakyti
žinau, kad ir iš Baltarusijos jas atsiveža, jų vaistinės prekiauja smile.gif
Atsakyti
Man tai nova T buvo iskritus jau 2 kartus, todel pasiule sita isisdet. Bet kad musu Lietuvoj tai nieko neimanoma rasti. doh.gif
Atsakyti
gavau atsakyma i savo laiska ...sako, jie turi ir gali atsiust i bet kuria vaistine bigsmile.gif vat taip va, tik reikia jiems parasyt ir susitart 4u.gif
Atsakyti
nu gi as vakar istraukiau lauk savo spirale, atitarnavo savo laika. Prasidejo neaiskus karujavimas, variausi pas gydytoja, apziurejo, praekoskopavo, is pradziu isgazdino kad siulu nemato,bet pasirodo ji vietoj tupejo. Pas mane Nova buvo, buvau uzprogramavus galvelej savo kad po keturiu metu reiks traukt lauk. Ir ka sau manot, stuktelejo tie keturi metai ir tas karaujavimas atsirado. Galvojau pailsesiu nuo jos, pavartosiu gal ka geriamo ar klijuojamo. gydytoja israse pleistra. Nusipirkau, uzsiklijavau. Pasiskaiciau snd cia apie tuos pleistrus, plaukai pasisiause. Speju tai bus pirma ir paskutine pakuote. Desiuos vel spiralke.
Nu del jos keliamu nepatogumu nelabai kas, nes man irgi mm trukdavo ilgokai, kol pateplios pradzioj, tada normal, kartais ir gausiau, tada vel pateplios. Uzknisdavo. Nors kartais praeidavo viskas greit ir sklandziai, negausiai. Taip kad cia nesuprasi, turbut prie jos tu nepatogumu prisideda visi nervai, stresai ir pan.
Bet tai kad neturi sukti sau galvos, ir ramiai gyventi - tai SUPER! SUPER!
Atsakyti
aš nešioju nova-t jau antras ciklas ir viskas thumbup.gif , nekeisčiau jos į jokią kitą kontracepcijos priemonę. jokio nepatogumo, nepalyginsi su KT. MM irgi buvo panašios kaip iki spiralės, maniau kad bus žiauriai gausios, bet buvo panašios.
Atsakyti
Parduodu Nova T Cu200. Kaune. Vaistinej apie 150, atiduosiu pigiau. Rasykit i AZ.
Atsakyti
esu ja naudojusi, netiko buvo stiprus skausmai, tad teko isimti lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iri @ 2010 11 11, 13:36)
Sveikos. Gal žinot kur nusipirkti multiload Cu375 varinę spiralę. Niekur jos neturi. Labai reikia. Ačiū už pagalbą.  4u.gif

Sveikos merginos planuoju isideti spirale tik va neapsisprendziu kokia g.gif o kuo sita spirale geresne nei nova t? Ar si spirale hormonine? smile.gif
Atsakyti