Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

QUOTE(nelita @ 2010 10 20, 10:12)
gin man minėjo, kad pirmąjį mėn po spiralės įstatymo reikia papildomai saugotis. kiek skaitinėjau, kad nebūtina  blush2.gif , kažin kaip čia yra iš tiesų

Man sake pasisaugoti pirmas dvi savaites po idejimo papildomai...
Atsakyti
laba merginos smile.gif

As spirale nesioju jau trys metai,tik niekaip neprisimenu kokia doh.gif . pasiskambinau gydytojai,o ji man sako,kad ja reikia keist po 3metu. taip ir likau nesupratus. kiek matau visos cia tas spirales isideje sneka minimum apie 5metus. tai gal gydytojai reik pinigeliu kad liepia ateit g.gif . kazin kuriam laikotarpiui ji vis dar lieka veiksminga pasibaigus nustatytam laikotarpiui?
Atsakyti
Labas,gal kas pirkot tokia spirale COPPER T?Kokia kaina ir kokybe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RENEKE @ 2010 10 25, 22:51)
laba merginos smile.gif

As spirale nesioju jau trys metai,tik niekaip neprisimenu kokia  doh.gif . pasiskambinau gydytojai,o ji man sako,kad ja reikia keist po 3metu. taip ir likau nesupratus. kiek matau visos cia tas spirales isideje sneka minimum apie 5metus. tai gal gydytojai reik pinigeliu kad liepia ateit  g.gif . kazin  kuriam laikotarpiui ji vis dar lieka veiksminga pasibaigus nustatytam laikotarpiui?

Va ir man sitas rupi nes as jau irgi nesioju 3 metus ir galvojau ka daryti, o dar si menesi dingo mmm, nesuprantu kur priezastis tik patepliojo ir tiek, gal kam buvo taip nutike ? g.gif Na nezinau ar galetu buti priezastis kad turejau nemazai nervu, gal del to ax.gif , nes kitus menesius budavo ir skausmai gera pakraujuodavau doh.gif
Atsakyti
Mane kai gydytoja nugazdino,kad spirale tik 3m,o jau as su ja vaikstau 3m ir 5men smile.gif, tai kiekviena menesi panika doh.gif . nors kazkaip butent tas puse metu keistokai man cia viskas. 15d sergu,15 ne. pagausejimas baisiulinis, 3 pokelius olvaisu sunaudoju g.gif doh.gif , pries menesines krutines skausmas nenormalus,ko anksciau niekad nebuvo. o keisciausia,kad savaite pries menesines,negaliu pernest,kai vyras lieciasi prie manes (lovoj) blink.gif blush2.gif . nesuprantu ar cia tos spirales pasekmes,ar siaip kas... ???????????????????
Atsakyti
QUOTE(RENEKE @ 2010 10 28, 21:29)
Mane kai gydytoja nugazdino,kad spirale tik 3m,o jau as su ja vaikstau  3m ir 5men smile.gif, tai kiekviena menesi panika  doh.gif .  nors kazkaip butent tas puse metu keistokai man cia viskas. 15d sergu,15 ne. pagausejimas baisiulinis, 3 pokelius olvaisu sunaudoju  g.gif  doh.gif , pries menesines krutines skausmas nenormalus,ko anksciau niekad nebuvo. o keisciausia,kad savaite pries menesines,negaliu pernest,kai vyras lieciasi prie manes (lovoj)  blink.gif  blush2.gif . nesuprantu ar cia tos spirales pasekmes,ar siaip kas... ???????????????????

tai kodel dar netraukiat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RENEKE @ 2010 10 28, 22:29)
Mane kai gydytoja nugazdino,kad spirale tik 3m,o jau as su ja vaikstau  3m ir 5men smile.gif, tai kiekviena menesi panika  doh.gif .  nors kazkaip butent tas puse metu keistokai man cia viskas. 15d sergu,15 ne. pagausejimas baisiulinis, 3 pokelius olvaisu sunaudoju  g.gif  doh.gif , pries menesines krutines skausmas nenormalus,ko anksciau niekad nebuvo. o keisciausia,kad savaite pries menesines,negaliu pernest,kai vyras lieciasi prie manes (lovoj)  blink.gif  blush2.gif . nesuprantu ar cia tos spirales pasekmes,ar siaip kas... ???????????????????

Manau cia jau rimta blink.gif Ar daretes kraujo tyrima- koks hemoglobinas? Man del itin gausiu menesiniu spirale teko traukti lauk, po to dar ilgai gydziausi mazakraujyste unsure.gif Toks ciklas ir gausus kraujavimas nera normalu schmoll.gif . Kitas varinatas - spirale galejo pasmukti zemiau- kuo kraujavimas didesnis ir jei dar uzeina skausmingi sareminio tipo pilvo skausmai tai rodo jos organizmas nori spirale pasalinti. Reiketu ginekologo konsultacijos blink.gif
Atsakyti
tai va,jauciu ,kad visdelto reiktu lupt ta spirale lauk. ir vel eilines islaidos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turejau ir as spirale issidejusi.Pradzioj kaip ir gerai buvo, tik,kaip ir daugelis minejo, labai gausios ir skausmingos menesines buvo.veliau pradejo labai mausti pilvo apacia ir desini sona,prasidejo bakterine vaginoze.As spirale turejau metus,pirma pusmeti labai dziaugiausi,o antra pradejau abejoti ar man dar jos reikia,nes skausmai patapo nepakenciami,plius dar atsirado diskomfortas-lytiniu santykiu metu labai skaudedavo.Tad koks malonumas per sukastus dantis...Nuejau viena diena, jau neiskentusi ir issiemiau,ir zinokit baigesi mano visi uzdegimai,skausmai ir nemalonus pojuciai.Kazkada buvau svarsciusi isideti mirena, bet pasitarusi su tom,kurios turejo nenorejau.Ji gal ir patogi,bet beda ta,kad su laiku menesiniu beveik nelieka,o kadangi as planuoju uz kokiu meteliu, kitu gimdyti-nenorejau jos.Tuo labiau,kad po mirenos atsistatyti organizmui reikia gana nemazo laiko, gali reikt metu ir keliu...Dabar geriu KT.
Atsakyti
Sveikos. Gal žinot kur nusipirkti multiload Cu375 varinę spiralę. Niekur jos neturi. Labai reikia. Ačiū už pagalbą. 4u.gif
Atsakyti
o tai cia ta pasageles formos gal? g.gif
Atsakyti
taip.
Atsakyti