Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

QUOTE(rence25 @ 2010 09 18, 17:12)
KAd as is viso jokiu alergiju neturiu schmoll.gif  O gimdos padetis taip pat gera, jokiu saaugu ar kitokiu bedu neturiu schmoll.gif  As maniau kad spirale man tikrai tiks- anksciau menses budavo negausios, kozkokiu dideliu skausmu ir nebudavo.

O kaip Jums sekasi? Ar spirale tinka, ar nepagausejo menses?

manau paprasciausia jums organizmas ja atmete, nes man ginekologe perspejo kad gali organizmas jos nepriimti ir atmesti unsure.gif man jau 3 men eina kai idejo pokolkas viskas gerai thumbup.gif
QUOTE(Inceptum @ 2010 09 18, 18:26)

yra visokiausiu kompiuteriuku netgi geresniu nei bioself, bet jei jums jis geriau naudokit, o as pasirinkau spirale delto kad man nereiktu kiekviena ryta tik prabudus matuotis temperaturos, ir kad nereiktu per vaisingas dienas susilaikyti nuo santykiu ax.gif o yra tokiu moteru kad vietoj bioself naudojasi paprastu termometru smile.gif taip kad kiekvienai savo 4u.gif
Atsakyti
Nesioju spirale pirma menesi... Neskaudejo nei dedant, nei po to... ir dabar nejauciu jos visai, tik nervina tepliojimas.... Pabaigiau sirgti, bet jau visa savaite kaip po truputi teplioja... Idomu ar kitoms pirma menesi irgi tepliojo? Ar ilgai tai tesesi?
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 09 20, 17:07)
Ar ilgai tai tesesi?

1,5 metu bigsmile.gif kol teko istraukt,kadangi del ilgai trunkanciu menesiniu ir tepliojimu (man po 12-14 d trukdavo) prasidejo mazakraujyste. Bet,kaip sake gyd.,tikrai ne visoms taip buna. Budinga tom,kuriom ir taip gausokos menesines ir be spirales...
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 09 20, 15:07)
Nesioju spirale pirma menesi... Neskaudejo nei dedant, nei po to... ir dabar nejauciu jos visai, tik nervina tepliojimas.... Pabaigiau sirgti, bet jau visa savaite kaip po truputi teplioja... Idomu ar kitoms pirma menesi irgi tepliojo? Ar ilgai tai tesesi?

man netepliojo schmoll.gif ir pas mane menesines nuo pat idejimo 6 dienos 1ir 2 dienomis teplioja 3 diena labai gausus kraujavimas, 4 diena normaliai kraujuoju 5 ir 6 dienomis tepliojimas 7 svaru smile.gif o be spirales mm budavo 3-4 dienas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neox: 20 rugsėjo 2010 - 17:27
QUOTE(zivvilte @ 2010 09 20, 15:28)
1,5 metu  bigsmile.gif  kol teko istraukt,kadangi del ilgai trunkanciu menesiniu ir tepliojimu (man po 12-14 d trukdavo) prasidejo mazakraujyste. Bet,kaip sake gyd.,tikrai ne visoms taip buna. Budinga tom,kuriom ir taip gausokos menesines ir be spirales...

Man tai menesines 6 dienos tik truko, bet va teplioja tai po ju jau visa savaite, bet po labai mazai, uztenka kasdienio iklotelio, bet vis tiek nervina...na ziuresiu kiek ilgai tai tesis ir kaip bus antra menesi....
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 09 21, 09:46)
Man tai menesines 6 dienos tik truko, bet va teplioja tai po ju jau visa savaite, bet po labai mazai, uztenka kasdienio iklotelio, bet vis tiek nervina...na ziuresiu kiek ilgai tai tesis ir kaip bus antra menesi....

Man taip pat teplioja, bet dar nuo įdėjimo nepraėjo mėnuo. Gal per laiką susitvarkys g.gif
Atsakyti
Labas,as siandien issiemiau varine spirale,isnesiojau 6-7 metus,nebuvo jokiu problemu,tik jau dabar truputi mausti pilva buvo pradeje ir teplioti 4u.gif nors gydytojas sako,kitos nesioja 10 ir daugiau metu,bet 5 metai yra kaip ir riba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as 1.5 metu su spirale,metus laiko viskas buo gerai,3 d gausesnes,po to 3 pateplioju ir viskas,neskausmingos,bet pries pusmeti prasidejo tepliojimai 3 dienos iki menesiniu,bet tai ne baisiausia,blogiausia,kad paskutiniu metu isskyros buna gelsvos ir labai nemalonaus kvapo verysad.gif ,ju nera daug,bet tas kvapas mane zudo,jauciu diskomforta didziuli,kompleksas mylintis su vyru,jauciu,kad ir jam nemalonu,nors ir nieko nesako unsure.gif
varysiu kita savaite pas gine,jei nebutu kitos iseities kaip ja isimti,tai taip ir padarysiu nors neisivaizduoju kaip reikes saugotis nestumo verysad.gif
o jusu nevargina isskyros,kvapas?gal kas susidure?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
oreciau suzinoti ar daug yra pastoja su spirale? g.gif
ir ar nestumas buvo sekmingas, ar vaisius sveikas?
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadvygaj5 @ 2010 09 24, 18:46)
Sveikos 4u.gif
as 1.5 metu su spirale,metus laiko viskas buo gerai,3 d gausesnes,po to 3 pateplioju ir viskas,neskausmingos,bet pries pusmeti prasidejo tepliojimai 3 dienos iki menesiniu,bet tai ne baisiausia,blogiausia,kad paskutiniu metu isskyros buna gelsvos ir labai nemalonaus kvapo verysad.gif ,ju nera daug,bet tas kvapas mane zudo,jauciu diskomforta didziuli,kompleksas mylintis su vyru,jauciu,kad ir jam nemalonu,nors ir nieko nesako unsure.gif
varysiu kita savaite pas gine,jei nebutu kitos iseities kaip ja isimti,tai taip ir padarysiu nors neisivaizduoju kaip reikes saugotis nestumo verysad.gif
o jusu nevargina isskyros,kvapas?gal kas susidure?

Ziurint koks tas kvapas g.gif Tai gali buti visai nesusije su spirale schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2010 09 18, 17:12)
KAd as is viso jokiu alergiju neturiu schmoll.gif  O gimdos padetis taip pat gera, jokiu saaugu ar kitokiu bedu neturiu schmoll.gif  As maniau kad spirale man tikrai tiks- anksciau menses budavo negausios, kozkokiu dideliu skausmu ir nebudavo.

O kaip Jums sekasi? Ar spirale tinka, ar nepagausejo menses?

mm dar neatsinaujino po gimdymo, tai dar ir nzn kaip butu jeigu sirgciau. Savijauta lyg ir gera...dingo ta baime nestumo pastovi smile.gif . jokiu baisiu skausmu tikrai nejauciu. tikiuosi viskas bus gerai. nesioju apie 3 men.
Atsakyti
as spirale pranesiojau 3 metus,turejau issiimti,nes menesines gausios buvo ir tepliodavo,paskui isidejau mirena ir viskas susitvarke.manau cia kiekvienai skirtingai
Atsakyti