QUOTE(muter @ 2010 01 26, 19:30)
Sveiki,situacija turbut kaip ir pas visus siais laikais Sian nueinu i bankomata pinigeliu nusiimti,ten minusas,skambinu i banka,sako anstolis,paskambinu anstoliui,sako ne jus,vyras skoloj,siuntem jam laiska ispejom,bet sakau jo nera seniai lietuvoj,jis negalejo pasirasyti,vienu zodziu nesiklauso,jam neydomu,naglas kaip tankas,vos manes nesiuntineja....Esme ta,kad noriu suzinoti,ar istatymiskai jis gali manes neispejas arestuoti saskaita,kurioje iplaukia alimentai,pasalpa didziule 104 lt. ))) ir mano bedarbes pasalpa,aj dar jis man liepe pristatyti pazyma is sodros,bet kaip man ja pristatyti kai as be cento,o vaziuoti 100 km.ir jei jis nenuims aresto,as isvisa niekada nebegausiu nei lito.Ka as galiu tokioje situacijoje,ir ar jis elgiasi palei istatymus?O ryt dar mazaji turiu vezti i klinikas pas neurologa,nu vienu zodziu,kazkas baisaus....
Aciu is anksto kurios ka nors paaiskins
Aciu is anksto kurios ka nors paaiskins
Merginos prasau atsakykit,ar anstolis turejo teise uzdeti man aresta ant saskaitos,kai skola yra vyro,ir ar turejo jis mane ispeti,na kazkoki laiska atsiusti,ir kaip man jam yrodyti,kad i ta saskaita gaunu pinigelius uz vaikus pasalpa,ir alimentai??