Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(ader @ 2012 03 15, 18:02)
reikia informacijos, : ar antstoliai gali nurasineti pinigus nuo invalidumo pasalpos?  4u.gif

Už ką skola ?
Atsakyti
Invalidumo būna ne pašalpa, o pensija. Iš jos išskaičiuoti gali. Jei pašalpa, tai kokio nors kito dalyko.
Atsakyti
aciu , jau issiaiskinom kad gali isskaiciuoti 20 procentu. jei tai skola ne uz alimentus arba suzalojimus 4u.gif (gal kam bus naudinga)
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 03 06, 20:14)
as jusu vietoj nueiciau i ta banka kur mokejote pas kokia nors vyr vadybininka ar direktoriu, juk jei ju darbuotojas suklydo tai ju reikalas. manau turetu jums zala atlyginti. o anstolis tai savo darba atliko ir butu neteisinga turbut jei jam nesumoketu. gi mes nei vienas uz aciu nedirbam

Buvau.. Bankas teigia labai paprastai-pati pasirašėt ir tema baigta. Nu žodžiu, susitvarkiau popierių daug,kad bent tie 20lt sugrįžtų į tinkamą sąskaitą, ir susimokėjau anstoliam 80lt.
Atsakyti
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 03 18, 23:37)
Buvau.. Bankas teigia labai paprastai-pati pasirašėt ir tema baigta. Nu žodžiu, susitvarkiau popierių daug,kad bent tie 20lt sugrįžtų į tinkamą sąskaitą, ir susimokėjau anstoliam 80lt.

Na jau nevisai taip yra, Jūs tą atsakymą raštu gavote ?Aišku jei imti per faktą , Jūs padėjote parašą ir sutikote yra vienas, jei imt per tinkamą paslaugą yra kitas . Parašykite až. parašysiu kaip ir ką ir kam rašyt, šiuo atveju jei pildyta banko darbuotuojo ( ne jūsų ranka ) , tai viskas yra sutvarkoma .
Atsakyti
Sveiki,ieskau anstoliu kontoros kuri uzsiema su ES,del alimentu.Vilniuje,gal kas zino kur yra tokia firma?
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Nežinau kurioje temoje geriau užduoti savo klausimą,tad bandysiu čia.
Turiu skolų,noriu išvykti į užsienį užsidirbti tom skoloms atiduot,bet draugas prigąsdino kad mane gali sualikyti oro uoste dėl jų ir neišleisti išskrist. Tad darosi neramu ar tai teisybė.
Atsakyti
labas,gal kuri zinote kada jau galima kreiptis i ankstoli kai veluojami alimentai?ar turi praeiti tam tikras laikas kai nebegausi ar is karto kai jau nebegaunama galima kreiptis?
Atsakyti
Laba diena. Noreciau jusu paklausti?(pasiteirauti). Zodziu turiu as nemazai skolu ir esu perduoda anstoliams,suma tikrai yra kosmine,bet klausimas ar gali anstoliai uzbluokuoti mano vyro saskaita banko,jei jis skolu anstoliams neturi? Mano jau uzbluokuota ir arestuota mano turto dalis. Busiu dekynga uz ats.
Atsakyti
QUOTE(evelaida5 @ 2012 04 06, 14:09)
Laba diena. Noreciau jusu paklausti?(pasiteirauti). Zodziu turiu as nemazai skolu ir esu perduoda anstoliams,suma tikrai yra kosmine,bet klausimas ar gali anstoliai uzbluokuoti mano vyro saskaita banko,jei jis skolu anstoliams neturi? Mano jau uzbluokuota ir arestuota mano turto dalis. Busiu dekynga uz ats.

Jeigu jus nemokat,tai taip,gali ir vyro uzblokuoti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti